Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
sabah 9 da 2 dilim tam buğday ekmekle kaşarlı tost
ara 1 sade türk kahvesi 2 hurma
öğlen 13.00 de 1 lahmacun bol yeşillik, 1 brd ayran
akşam üstü 1 küçük boy muz, 1 paket eti form bisküvi
akşam 19 da 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 2 kaşık süzme yoğurt, 1 dilim ıspanaklı börek
Saat 21.30 da 4 kuru kayısı

Bugünkü menüm,
Sabah 7.30
1 kepekli beyaz peynirli domatesli tost, 1 haşlanmış yumurta 1 küçük kutu meyve suyu
Saat 15.00
1 kutu süt
Akşam 18.00
1 kase mercimek çorbası 1 porsiyon karışık ızgara, 1 kase salata, yarim lavaş
Saat 21
1 bardak sahlep
Spor 1 saat yürüyüş
Su1.5 lt kadar

Börek lahmacun 2 dilim ekmek 1 paket bisküvi
Sanki biraz karışık olmuş perşembe günü için

Afiyet olsun güzel menü canım

09:30

7 siyah zeytin
Keçinpeyniri
2 haşlanmış. Yumurta
Çeri domates salatalık maydanoz
Yarım çay bardağı süt
Ananas

13:30 15 adet tuzsuz Antep fıstığı
Türk kahvesi 3/1 muz

18:00 salata 3 yk yoğurt

Yeşil çay biraz beyaz leblebi
2,5 lt su

listem gelsin

17 ocak perşembe

9.00
mısır gevreği-süt

12.30
kabak borani

16.00
6 kestane

19.00
1 kase yuvarlama
2 içli köfte
ayran

20.00
1 bardak boza
3 ceviz

23.00
1 portakal
3 çilek

su 1,5 L civarı olmuştur

Bozuyor canım maalesef :) ben de geçen gün süt ısıtıyordum çocuklara 1 çay kaşığı ile baktım tükürdüm ama bilmiyorum :)

Sıcaktan derken eviniz mi sıcak oluyor, yoksa bu havada :)

Evet canım sorma, dış cephe kaplaması var, en düşükte yanıyor kombi bir de yorganlar var. Ayrıca yağlarım. Terleyerek ve şişerek uyanıyorum hep.

Gayet güzel olmuş afiyet olsun. Halka tatlısı

Bazen oluyor öyle ama her yeni güne yeniden başlamak lazım.

Güzel olmuş afiyet olsun.

Afiyet olsun.

Afiyet olsun. Börek, kek vs birşey yaptıysam canım çektiyse ya da biryerde ikram ettiler gözüm kaldıysa ertesi gün kahvaltıda yiyorum. Akşamdan daha İyi oluyor. Yavdiye ederim canım,

Çok iyi olmuş bence. Sahlepi ben de çok severim ama çok şekerli gibi sanki.

Aralıklı orucu sormuşsunuz.
En çok tercih edileni 8/16. 8 saat ye, 16 saat aç kal. Uzun süreli açlık süresince leptin ve growth (büyüme) hormonu salgılanıyor ve bu da zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Alıştıktan sonra 6/18 ya da 4/20 ya da tek öğün de deneyenler var. Yediğimiz zaman da günlük kalori ihtiyacı geçilmeyecek.
Önerilen yöntem öğlene kadar açlık, öğlen-akşam arası yeme. Kahvaltıyı atlayıp 12.00-20.00 arası gibi.
Ama ben akşam çok abarttığım için 08.00-16.00 yapıyorum. Bu hafta güzel uyguladım. Çarşamba 16.00’da kestim ama evdeydim bence biraz yemeği abarttım. Perşembe iyi menüydü ama 18.00’e çekmek zorunda kaldım öğleni erken yemiştim, anneme gidince nefsimle mücadele edemedim. Bence bu ikisi yavaşlattı. Sabah görürüz sonucu.

latiska canım ben 15 yıl önce civarı yaptırmıştım, o zaman 3 kiloyu bile sorun ediyordum. Şimdi çok ilerlemiştir tabi herşey. İlk başta iyi gibiydi, yağ kırma ve toparlama. Ama bitikten sonra 2 aydan itibaren sarkma hissettim spora gittim. Spor gibisi yok demiştim. En güzel toparlayan pilates bence.
Önce kardiyo ile kilo verip pilates ile toparlamak.

Çok güzel hafif olmuş afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…