Merve süpersin tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin sanki bu hafta veremiyorum gibi birşey demiştin
Reglden dir canım bol su iç2 önce 73 düm şimdi tarti 74dü ğösterdi
Gecen hafta
73 .800 düm
Bugun 74 .9
LAydLiNe
Regle oldum icinmi bilmiyorum
Çünku 2 önce 73.5 dim
Hep gecikirmi canımKilo bildirimi geçen cuma 57.4
Bu cuma 57.3
Eksi 100 gr.
Bu hafta malesef hic dikkat edemedim ama 100 gr gitmis sukur.Hala regl olmadım bu arada 5 gün falan geçti mübarek.
Çok fark etmiş canım muhtemel ödemdir. Keşke biraz daha bekleme şansın olsaydı yeniden tartılırdın. Bir de kilon 74 mü 74.9 mu tam anlamadım. Geçen haftanın kilosu bizde kayıtlı zaten sen bugün sabah tartıldığın kilonu yaz lüften.2 önce 73 düm şimdi tarti 74dü ğösterdi
Gecen hafta
73 .800 düm
Bugun 74 .9
LAydLiNe
Çünku 2 önce 73.5 dim
Maşallah canım harika bir rakam eminim haftaya da güzel bir kilo vereceksin.
toparlayacamAma ama ama neden ama
Kilo bildirimi geçen cuma 57.4
Bu cuma 57.3
Eksi 100 gr.
Bu hafta malesef hic dikkat edemedim ama 100 gr gitmis sukur.Hala regl olmadım bu arada 5 gün falan geçti mübarek.
Günaydın
Geçen pazar 75.2
Bu cuma 74.7
Fark 500 gr
Yani son günler daha iyi geçer 1 kg olurmuş fark, neyse en azından bir düzen sağlamaya çalıştım.
rakibem regliden dolayı olabilir... kız senin tartıların bulmaca gibi 74 mü 74,9002 önce 73 düm şimdi tarti 74dü ğösterdi
Gecen hafta
73 .800 düm
Bugun 74 .9
LAydLiNe
Çünku 2 önce 73.5 dim
wawww süpersin canımmm 1 saat eliptik harikaaaaGünaydın.
Ben de geçen cuma 78.2 idim. Şimdi 77.7’yim.
Aslında daha fazla fark etmiştir, gün içinde görürüm. Hala yüzüklerim dönmüyor, şişim. Bir de spordan geldim.
Bugün 1 saat ekiptik bisiklet yaptım, bacaklarımı hissetmiyorum:) bir de alt üst karın mekik.
Yetmiş dört dokuz cnm neyapayim tarti öyle gosterdirakibem regliden dolayı olabilir... kız senin tartıların bulmaca gibi 74 mü 74,900
Regl den dolayı verdim canım. Gelecek hafta regl bittiği için veremeyeceğim. Ama inşallah veririmMerve süpersin tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin sanki bu hafta veremiyorum gibi birşey demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?