Tesekkür ederim canım saolLilalyak canim gel burasi 13. Takim..
Rica ederim kaptan gelince gerekli bilgiyi verecektir sana...Tesekkür ederim canım saol
Hosbuldum canım darısı basımıza insallah
Aramızdaki kilo farkı 1 indi amann ben kaçıyorum
Ben spor yapamıyorum az yiyorum sadece. Yediğime göre çok fazla vermemişim. Senin menülerin de çok iyi. Spor da yapıyorsun. Bitki çayı içebilirsin canım. Akşam yemeklerini çok erken yiyorsun hatırladığım kadarıyla. Sonrasında acıkıyorsan vücut kendini korumaya alabiliyor.Geçen hafta 61,40 kg
Bu hafta. 60,70 kg
Fark -800 gr
Yüzde % 1,30
Doğrumu hesapladım
Sonuçtan memnunun ama daha iyisi olabilirdi spor az yapmamdan kaynaklı oldu bence
Merve senle hemen hemen aynıyız sen daha fazla vermişsin sen daha az yiyorsun galiba benden üstelik sporda pek yapamıyorsun senden değişik ne yapıyorum acaba Öner’in var mı bana M merve4416
LAydLiNe
Daha önce de demiştim regl iken kilo veriyorum diye regl olmadan önce 63 e kadar çıktı. 62.8 dim. Regl oldum 62.5 gördüm. Sonraki gün 62.0 bugün de 61.7. Reglden kaynaklıGeçen hafta 61,40 kg
Bu hafta. 60,70 kg
Fark -800 gr
Yüzde % 1,30
Doğrumu hesapladım
Sonuçtan memnunun ama daha iyisi olabilirdi spor az yapmamdan kaynaklı oldu bence
Merve senle hemen hemen aynıyız sen daha fazla vermişsin sen daha az yiyorsun galiba benden üstelik sporda pek yapamıyorsun senden değişik ne yapıyorum acaba Öner’in var mı bana M merve4416
LAydLiNe
Kilo bildirimi geçen cuma 57.4
Bu cuma 57.3
Eksi 100 gr.
Bu hafta malesef hic dikkat edemedim ama 100 gr gitmis sukur.Hala regl olmadım bu arada 5 gün falan geçti mübarek.
Günaydın
Geçen pazar 75.2
Bu cuma 74.7
Fark 500 gr
Yani son günler daha iyi geçer 1 kg olurmuş fark, neyse en azından bir düzen sağlamaya çalıştım.
Günaydın.
Ben de geçen cuma 78.2 idim. Şimdi 77.7’yim.
Aslında daha fazla fark etmiştir, gün içinde görürüm. Hala yüzüklerim dönmüyor, şişim. Bir de spordan geldim.
Bugün 1 saat ekiptik bisiklet yaptım, bacaklarımı hissetmiyorum:) bir de alt üst karın mekik.
Geçen hafta 61,40 kg
Bu hafta. 60,70 kg
Fark -800 gr
Yüzde % 1,30
Doğrumu hesapladım
LAydLiNe
Merhaba arkadaslar bende geldim aranıza kabul ederseniz karatay diyetine baslamak istiyorum
Hoşgeldin canım. Birlikte Karatay Diyeti yapabiliriz. Ben hamileyken de yapıyordum çok az kilo aldım o sayede. Sonra emzirmeden dolayı dikkat etmedim kilolarım arttı. 3 Kasım’da 71.2 kiloyla başladım. Şu anki kilom 61.7. Arada kaçamaklarım oldu, farklı diyet denediğim oldu. Ona rağmen 9.5 kilo verdim. Umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın.Merhaba arkadaslar bende geldim aranıza kabul ederseniz karatay diyetine baslamak istiyorum
Hosbuldum canım sadece benim elimde düzenli bir liste yok hep karısık bilgiler yani eger imkanınız varsa bana gerçek karatay listesini verirseniz sevinirimHoşgeldin canım. Birlikte Karatay Diyeti yapabiliriz. Ben hamileyken de yapıyordum çok az kilo aldım o sayede. Sonra emzirmeden dolayı dikkat etmedim kilolarım arttı. 3 Kasım’da 71.2 kiloyla başladım. Şu anki kilom 61.7. Arada kaçamaklarım oldu, farklı diyet denediğim oldu. Ona rağmen 9.5 kilo verdim. Umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın.
Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum
Kız şeker orucundan bahsediyom ben bişey olmaz ya yok bozuldu saymayız diyosan hasır bozulmuşken yiyimBozuyor canım maalesef :) ben de geçen gün süt ısıtıyordum çocuklara 1 çay kaşığı ile baktım tükürdüm ama bilmiyorum :
Karatayda liste diye bişey yok. Yasaklar ve yenmesi gerekenler var. Kitabını okuman lazım tam anlamıyla yapmak içinHosbuldum canım sadece benim elimde düzenli bir liste yok hep karısık bilgiler yani eger imkanınız varsa bana gerçek karatay listesini verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?