Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta 61,40 kg
Bu hafta. 60,70 kg
Fark -800 gr
Yüzde % 1,30
Doğrumu hesapladım
Sonuçtan memnunun ama daha iyisi olabilirdi spor az yapmamdan kaynaklı oldu bence
Merve senle hemen hemen aynıyız sen daha fazla vermişsin sen daha az yiyorsun galiba benden üstelik sporda pek yapamıyorsun senden değişik ne yapıyorum acaba Öner’in var mı bana M merve4416
LAydLiNe

Aslında ben internetten arastırdım karatay diyetini her yerde farklı bir seyle karsılasıyorum kitabı da yok elimde beni bilgilendiren olursa cok sevinirm

Ben spor yapamıyorum az yiyorum sadece. Yediğime göre çok fazla vermemişim. Senin menülerin de çok iyi. Spor da yapıyorsun. Bitki çayı içebilirsin canım. Akşam yemeklerini çok erken yiyorsun hatırladığım kadarıyla. Sonrasında acıkıyorsan vücut kendini korumaya alabiliyor.

Daha önce de demiştim regl iken kilo veriyorum diye regl olmadan önce 63 e kadar çıktı. 62.8 dim. Regl oldum 62.5 gördüm. Sonraki gün 62.0 bugün de 61.7. Reglden kaynaklı

Kilo bildirimi geçen cuma 57.4
Bu cuma 57.3
Eksi 100 gr.
Bu hafta malesef hic dikkat edemedim ama 100 gr gitmis sukur.Hala regl olmadım bu arada 5 gün falan geçti mübarek.

Kilo bildirimi
Geçen Cuma: 62.8
Bu Cuma: 61.7
Fark:1.100
Yüzde: %1.75 LAydLiNe

Geçen Cuma: 77.5
Bu Cuma:76.4
Fark:1.1
Yüzde %1.41

LAydLiNe

Günaydın
Geçen pazar 75.2
Bu cuma 74.7
Fark 500 gr
Yani son günler daha iyi geçer 1 kg olurmuş fark, neyse en azından bir düzen sağlamaya çalıştım.

Sonuçlar güzel. Tebrikler bayanlar

Merhaba arkadaslar bende geldim aranıza kabul ederseniz karatay diyetine baslamak istiyorum
Hoşgeldin canım. Birlikte Karatay Diyeti yapabiliriz. Ben hamileyken de yapıyordum çok az kilo aldım o sayede. Sonra emzirmeden dolayı dikkat etmedim kilolarım arttı. 3 Kasım’da 71.2 kiloyla başladım. Şu anki kilom 61.7. Arada kaçamaklarım oldu, farklı diyet denediğim oldu. Ona rağmen 9.5 kilo verdim. Umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın.
Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum

Kilo bildirimi

Geçen hafta: 91.1
Bu hafta: 90.8
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,32

Sabah eksiyi görene kadar bekledim. Dün 91.6ydı. Bu sabah 91.4 çıktı. Bekledim dolaştım wc ye tekrar tekrar gittim üstümdeki fazlalıkları çıkardım sonunda 90.8i görmeyi başardım. Eksi 300 az ama bu haftaki menülerimle eksi görmüş olmama bile seviniyorum

Hosbuldum canım sadece benim elimde düzenli bir liste yok hep karısık bilgiler yani eger imkanınız varsa bana gerçek karatay listesini verirseniz sevinirim

Bende yazayım hemen 1 hafta önce 83 düm 6 günlük agır bir isveç diyetiyle 78 oldum
Bugün 78.200 olarak baslamak isterdim yarın kızımın bir yaş dogum günü partisi oldugu için bu haftayı kendi imkanlarımla dikkat ederek devam ettirecegim insallah bir hafta sonra karataya baslıyacagm arkadaslar

Hosbuldum canım sadece benim elimde düzenli bir liste yok hep karısık bilgiler yani eger imkanınız varsa bana gerçek karatay listesini verirseniz sevinirim
Karatayda liste diye bişey yok. Yasaklar ve yenmesi gerekenler var. Kitabını okuman lazım tam anlamıyla yapmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…