Ohhh artı geleceksin diye sabaha kadar kabus gördümKilo bildirimi
Geçen hafta: 91.1
Bu hafta: 90.8
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,32
Sabah eksiyi görene kadar bekledim.Dün 91.6ydı. Bu sabah 91.4 çıktı. Bekledim dolaştım wc ye tekrar tekrar gittim üstümdeki fazlalıkları çıkardım sonunda 90.8i görmeyi başardım. Eksi 300 az ama bu haftaki menülerimle eksi görmüş olmama bile seviniyorum
İiinnsallahhKilo verelimde alalim ciciler insallahhh
Tamam tesekkür ederimKaratayda liste diye bişey yok. Yasaklar ve yenmesi gerekenler var. Kitabını okuman lazım tam anlamıyla yapmak için
Kız şeker orucundan bahsediyom ben bişey olmaz ya yok bozuldu saymayız diyosan hasır bozulmuşken yiyim
Ohhh artı geleceksin diye sabaha kadar kabus gördümbana noluyorsa
HoşgeldincanımMerhaba arkadaslar bende geldim aranıza kabul ederseniz karatay diyetine baslamak istiyorum
YemicemmmmYe sen ye
Sorma bende çok korktum. Sabah uğraştığım kadar bütün hafta uğraşsam üç beş kilo verirdim bu hafta
Sende hosgeldin canimm
yeşil çay içiyorum günde bir bardak arttırsam mı peki sen hiç kaçamak yapmıyormusunBen spor yapamıyorum az yiyorum sadece. Yediğime göre çok fazla vermemişim. Senin menülerin de çok iyi. Spor da yapıyorsun. Bitki çayı içebilirsin canım. Akşam yemeklerini çok erken yiyorsun hatırladığım kadarıyla. Sonrasında acıkıyorsan vücut kendini korumaya alabiliyor.
ben sadece 500 vermiştim regl zamanıDaha önce de demiştim regl iken kilo veriyorum diye regl olmadan önce 63 e kadar çıktı. 62.8 dim. Regl oldum 62.5 gördüm. Sonraki gün 62.0 bugün de 61.7. Reglden kaynaklı
bende tam anlamıyla Karatay yapmak isterim ama %100 uyamıyorumHoşgeldin canım. Birlikte Karatay Diyeti yapabiliriz. Ben hamileyken de yapıyordum çok az kilo aldım o sayede. Sonra emzirmeden dolayı dikkat etmedim kilolarım arttı. 3 Kasım’da 71.2 kiloyla başladım. Şu anki kilom 61.7. Arada kaçamaklarım oldu, farklı diyet denediğim oldu. Ona rağmen 9.5 kilo verdim. Umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın.
Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum
bende sabah dolaştım evde iş yaptım biraz hopladım zıpladım öyle tartıldım maalesef WC çıkamadımKilo bildirimi
Geçen hafta: 91.1
Bu hafta: 90.8
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,32
Sabah eksiyi görene kadar bekledim.Dün 91.6ydı. Bu sabah 91.4 çıktı. Bekledim dolaştım wc ye tekrar tekrar gittim üstümdeki fazlalıkları çıkardım sonunda 90.8i görmeyi başardım. Eksi 300 az ama bu haftaki menülerimle eksi görmüş olmama bile seviniyorum
neşir bu İsveç diyeti tavsiye edermisinBende yazayım hemen 1 hafta önce 83 düm 6 günlük agır bir isveç diyetiyle 78 oldum
Bugün 78.200 olarak baslamak isterdim yarın kızımın bir yaş dogum günü partisi oldugu için bu haftayı kendi imkanlarımla dikkat ederek devam ettirecegim insallah bir hafta sonra karataya baslıyacagm arkadaslar
yeşil çay içiyorum günde bir bardak arttırsam mı peki sen hiç kaçamak yapmıyormusun
Erken yiyorum evet pek açıkmıyorum bazen beyaz leblebi yiyorum
ben sadece 500 vermiştim regl zamanı
bende tam anlamıyla Karatay yapmak isterim ama %100 uyamıyorum
bende sabah dolaştım evde iş yaptım biraz hopladım zıpladım öyle tartıldım maalesef WC çıkamadım
Aynen devam iyi vermişsin menülerine göre
neşir bu İsveç diyeti tavsiye edermisin
Ay ben seni eski arkadaşlardan sandım pardon hoşgeldin demedim. Hoşgeldin canım
Sorun degil canım hosbuldum yeniyim ben hatta siteyi bile düzgün kullanamıyorum daha yanlıs islemler yapıyorum galibaAy ben seni eski arkadaşlardan sandım pardon hoşgeldin demedim. Hoşgeldin canımkeyifle sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah
Elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum canım. Haftada bir kaçamak oluyor. Mesela dün şekersiz nescafe içtim. Kaçamağım oydu. Benim kilo vermem her zaman böyle devam etmez. Kilo azaldıkça daha zor veriliyor. Geçen hafta daha çok vermiştim.yeşil çay içiyorum günde bir bardak arttırsam mı peki sen hiç kaçamak yapmıyormusun
Erken yiyorum evet pek açıkmıyorum bazen beyaz leblebi yiyorum
ben sadece 500 vermiştim regl zamanı
bende tam anlamıyla Karatay yapmak isterim ama %100 uyamıyorum
bende sabah dolaştım evde iş yaptım biraz hopladım zıpladım öyle tartıldım maalesef WC çıkamadım
Aynen devam iyi vermişsin menülerine göre
neşir bu İsveç diyeti tavsiye edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?