- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Teşekkürler canım :) bende dün katıldım takımaSorun degil canım hosbuldum yeniyim ben hatta siteyi bile düzgün kullanamıyorum daha yanlıs islemler yapıyorum galiba
Canim kisaca özet gececek olursam;Aslında ben internetten arastırdım karatay diyetini her yerde farklı bir seyle karsılasıyorum kitabı da yok elimde beni bilgilendiren olursa cok sevinirm
Ayni kilolardayizKilo bildirimi
Geçen hafta: 91.1
Bu hafta: 90.8
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,32
Sabah eksiyi görene kadar bekledim.Dün 91.6ydı. Bu sabah 91.4 çıktı. Bekledim dolaştım wc ye tekrar tekrar gittim üstümdeki fazlalıkları çıkardım sonunda 90.8i görmeyi başardım. Eksi 300 az ama bu haftaki menülerimle eksi görmüş olmama bile seviniyorum
Kız şeker orucundan bahsediyom ben bişey olmaz ya yok bozuldu saymayız diyosan hasır bozulmuşken yiyim
Sen kilo bildirdin mi canım@Ftmaly hoşgeldin canım
Abooo ben görmemişim maşallah yaa ne güzel gitmiş regle rağmen
Abooo ben görmemişim maşallah yaa ne güzel gitmiş regle rağmen
wawww süpersin canımmm 1 saat eliptik harikaaaa
Kız şeker orucundan bahsediyom ben bişey olmaz ya yok bozuldu saymayız diyosan hasır bozulmuşken yiyim
kilom söylenecek gibi değil ama tüm sopaları hakettiğimi bilerek yazıyorum
61.4
Sağol canım bence de çok iyi oldu, rekor sürem. Önümüzdeki 2 hafta boyunca hafta içi de böyle yapacağım. Bakalım neler olacak :)
Ben aralıklı oruç sandım ama o da bozulmuştur. Çaktırma ama
Hadi bu hafta dikkat edelim beraber.
Benim 52 günlük bebeğim var aralıklı oruç yapamam henüz sanırım. Şimdilik sadece şekeri bırakmaya çalışıyorum.Ben aralıklı oruç sandım ama o da bozulmuştur. Çaktırma ama
Tesekkür ederim canım saol
Benim 52 günlük bebeğim var aralıklı oruç yapamam henüz sanırım. Şimdilik sadece şekeri bırakmaya çalışıyorum.
Evet yaa. Sigara bırakıyor gibiyim vallaŞekeri bırakman yeterli bence fazlasına gerek yok zaten bütün kiloların sebebi o şeker değil mi
Evet yaa. Sigara bırakıyor gibiyim vallaçok abartmışım son zamanlar. Tartı da sağolsun hiç amann boşver ye ben idare ederim demiyor
O çok acı okuyo tokat gibi çarpıyo insanın yüzüneKeşke öyle bir tartı olsa
Ben bugün nasıl cebelleştim anlatamam. Bir kaç gündür acayip ödemim var. Dün de demiştim. En son geçen cuma çıkmıştım tartıya. Hafta içi de kaçırdığım bir iki gün oldu. İyice tırstım ama mecbur tartılmam gerek. Maşallah öyle bir tartım var ki gram oynamıyor. Pili bitmişti pilini değiştirmiştim. Akşam 0,5 lik dambılım var iki tane. Doğru tartıyor mu diye emin olmak istedim. Gramı gramına aynı çıktıSabah tartıda fazla kilo görünce 2 -3 kez yer değiştirdim. Hiç bana mısın demedi gram şaşmadı
Artısın yani uzun lafın kısasıKeşke öyle bir tartı olsa
Ben bugün nasıl cebelleştim anlatamam. Bir kaç gündür acayip ödemim var. Dün de demiştim. En son geçen cuma çıkmıştım tartıya. Hafta içi de kaçırdığım bir iki gün oldu. İyice tırstım ama mecbur tartılmam gerek. Maşallah öyle bir tartım var ki gram oynamıyor. Pili bitmişti pilini değiştirmiştim. Akşam 0,5 lik dambılım var iki tane. Doğru tartıyor mu diye emin olmak istedim. Gramı gramına aynı çıktıSabah tartıda fazla kilo görünce 2 -3 kez yer değiştirdim. Hiç bana mısın demedi gram şaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?