Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayirli cumalar güzellikler,kilo verenleri tebrik ediyorum vermeyenler haftaya insallah ben ptesi tartilacagim

Aslında ben internetten arastırdım karatay diyetini her yerde farklı bir seyle karsılasıyorum kitabı da yok elimde beni bilgilendiren olursa cok sevinirm
Canim kisaca özet gececek olursam;
Ekmek kesinlikle yasak ( her türlüsü )
Yemek aralari en az 5 saat olmali
Aksam 8 den sonra yenmemeli
Kahvaltida ekmek yerine ince belli cay bardagi kavrulmamis kuruyemis yiyebilirsin
Yemeklerde kisitlama yok doyana kadar yiyebilirsin ama patlayana kadar degil

Yasaklar
Un ve mamülleri
Pirinc
Patates
Pismis havuc
Makarna
Misir
Bal,pekmez

Aklima gelenler bunlar
Ayni kilolardayiz
Kız şeker orucundan bahsediyom ben bişey olmaz ya yok bozuldu saymayız diyosan hasır bozulmuşken yiyim

@Ftmaly bende zamanında heves etmiştim okiyim demiştim karatayın kitabını. İsmini yazıp pdf yazarsan pdfsini indirip telefondan okuyabilirsin ben öyle yapmıştım

wawww süpersin canımmm 1 saat eliptik harikaaaa

Sağol canım bence de çok iyi oldu, rekor sürem. Önümüzdeki 2 hafta boyunca hafta içi de böyle yapacağım. Bakalım neler olacak :)

Kız şeker orucundan bahsediyom ben bişey olmaz ya yok bozuldu saymayız diyosan hasır bozulmuşken yiyim

Ben aralıklı oruç sandım ama o da bozulmuştur. Çaktırma ama

kilom söylenecek gibi değil ama tüm sopaları hakettiğimi bilerek yazıyorum

61.4

Hadi bu hafta dikkat edelim beraber.

Spor konusunda sonra yazacaktım canım da dayanamadım şimdiden yazayım dedim. Her şeyde olduğu gibi biliyorsun ki sporunda fazlasına kaçmamak lazım. Önünde yaklaşık 13-14 kilo var vermen gereken. O yüzden spora çok yüklenmemelisin. Yavaş yavaş olacak hepsi. Haftanın kaç günü ne kadar yapmayı düşünüyorsun?

Tesekkür ederim canım saol

Canım hoş geldin aramıza. Takımımızın ilk mesajında formumuz ve takım kurallarımız var. Kurallarımızı okuduktan sonra eğer uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen.

***13.Takım 605. ETAP***

LAydLiNe (65.8///%)
ada81(71.1///%)
zambak86(73///%)
Mayis24 (73.5///%)
hebelee (61.4///%)
madamhd (91.1///%)
merve4416(62.8///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 605. ETAP Free Liste ***

umudum2(57.2///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (60.9///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (77///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (97.3///%) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
gezgintosbaaa(108.1///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 28.12.2018 Başlama Kilosu:110.9 Hedef:65

13. Takım ortalaması: %

Evet yaa. Sigara bırakıyor gibiyim valla çok abartmışım son zamanlar. Tartı da sağolsun hiç amann boşver ye ben idare ederim demiyor

Keşke öyle bir tartı olsa

Ben bugün nasıl cebelleştim anlatamam. Bir kaç gündür acayip ödemim var. Dün de demiştim. En son geçen cuma çıkmıştım tartıya. Hafta içi de kaçırdığım bir iki gün oldu. İyice tırstım ama mecbur tartılmam gerek. Maşallah öyle bir tartım var ki gram oynamıyor. Pili bitmişti pilini değiştirmiştim. Akşam 0,5 lik dambılım var iki tane. Doğru tartıyor mu diye emin olmak istedim. Gramı gramına aynı çıktı Sabah tartıda fazla kilo görünce 2 -3 kez yer değiştirdim. Hiç bana mısın demedi gram şaşmadı

O çok acı okuyo tokat gibi çarpıyo insanın yüzüne

Artısın yani uzun lafın kısası ben de artıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…