Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar oğlumun karnesini almaya gittik o yüzden sabah bildirim yapamadım daha doğrusu wc ye gidememiştim belki eve dönene kadar gelir dedim ama yine gelmedi (bütün herşeyi de döktüm buraya)
Velhasıl kelam :) hem wc gidemedim + hem
Bugün regl oldum bunlardan mütevellit
Geçen hafta :73.0
Bu hafta :72.4
Fark :-600 gr
Haftaya daha iyi olacağına inanıyorum inşallah

Artısın yani uzun lafın kısası ben de artıyım

Artı olmazsam şaşardım ciddi ciddi şiş kalkıyorum her seferinde. Kilodan değilde hastalıktan korkmaya başladım. Biraz daha devam ederse bu kez de nefrolojiye görünceğim. Çünkü mutlaka bir nedeni olmalı. Durduk yere vücutta ödem olacağını sanmıyorum ki eskiden böyle olmazdı.

Bu arada seni de free listeye alayım. Bildirim yap bakim

Sanki artı gelmiş gibi yazmışsın nefesimi tutup okudum
Taşındın mı canım naptın. Kız dün bi başlıkta sana denk geldim 2015 te taşınıyorum yazmışsın kaplumbağa gibi napıyon hayırdır

Canim bi kardiyologa gorun derim...odem benim kv dede var kalpden demisti dr

Ben dolaba ayran yaptım koydum
Acıktıkça su içeceğim ,
İsteğim geçmezse ayran içeceğim
Bayaaa tok tutuyor
Oldukça da sağlıklı olur bence.
Uykunu getirmezse iyi. Ayran leptini bozmuyor çok abartmadıkça
Ara öğünlerimde seviyorum ben ayranı.
İşte o sinirlerimi bozuyor hamileyken kilo almıyorum hiç abartılı yemiyorum ama emzirirken ben ben olmaktan çıkıyorum70 e az kaldı daha 52 gün oldu yani
Tatlıdan o hep tatlıdan
Bütün bunlara rağmen çok iyi bir sonuç

Hmm nerden taşınıyorduk acep :) sanırım ilçeden merkeze geliyorduk, ondan sonra bir tane daha taşındık

Canim bi kardiyologa gorun derim...odem benim kv dede var kalpden demisti dr

Önce dahiliyeye sonra Kardiyolojiye muayene oldum canım. İkisinde de sorun çıkmadı. Son olarak Nefroloji kaldı. Kaçak olduğu zamanda ödem oluyor diyorlar.

Birde ben tiroit hastasiyim titoit ilaci kulsniyorum hersabah ackarina 1 bucuk tablet guatirdan amalyat oldum 10 sene önce ilaci almasam yesemde yemesemde kilo aliyorum hipo tiroit benimkisi ömür boyu kulanmak zorundayim benim durumumda olanlar kilo vermesi sikintili

gulenyuzumsunsen canım ilk geldiğin günlerin bütün mesajlarını okudum ama takımın ilk sayfasındaki formu doldurmamışsın. Ya da sonradan mı doldurdun ben göremedim?

Aynen canım senin ilaçlarını ihmal etmemen lazım. İlaçlarını düzenli kullanırsan eğer kilo vermen kolaylaşıyor biliyorsundur.

Önceki seferde verilen ilaçların faydası olmadıysa bi araştır bakalım tekrardan. Olmaz bence de durduk yere. Allah korusun ciddi bişey yoktur inşallah.
Haftaya yapayım bildirimi canım bu hafta bi şekersiz hayata alışayım

***13.Takım 605. ETAP***

LAydLiNe (65.8///%)
ada81(71.1///%)
zambak86(73///%)
Mayis24 (73.5///%)
hebelee (61.4///%)
madamhd (91.1///%)
merve4416(62.8///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 605. ETAP Free Liste ***

umudum2(57.2///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (60.9///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (77///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (97.3///%) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
gezgintosbaaa(108.1///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 28.12.2018 Başlama Kilosu:110.9 Hedef:65

gulenyuzumsunsen(///%)
yumaknuro(///%)
bulutungokyuzu(///%)
minomelek(///%)
Phoenix_32 (///%)
Ftmaly(///%)

13. Takım ortalaması: %

İlaç felan vermediler canım. Hiç bir sorun çıkmadı. Sadece kansızlık vardı. Bayağı bayağı inmişti kan düzeyim. İlaç başladı. Yalnız bir hafta sonra ilaç midemi fena halde kötü yaptı hastalandım. Bir süre ara verdim. Yeniden başlayacağım kan ilacına. Başka da bir hastalık ya da sorun çıkmadı. Hatta öyle detaylı inceledi ki doktor, şeker yükleme testi bile yaptı. Açlık kan şekerim bir tık yüksek çıkmıştı. Ailemde şeker hastası olmayan yok. O nedenle riske atmak istemedim ben de. Şükür test normal çıktı.

Listeyi paylaşmadan ben de bildirimimi yapayım. Çene yapmaktan bildirim yapmayı unutmuşum.

Geçen hafta : 65.8

Bu hafta: 66.7

+900

Çıkan sonucun yarısı ödemse yarısı da yediklerime dikkat etmememden kaynaklanıyor. Onu bunu bahane etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yoğundum dışarıdan yemek zorunda kaldım dikkat etmedim ama eğer ciddi anlamda kendime hakim olabilseydim kilo almak yerine vermiş olurdum. Listeyi kötü etkilediğim için üzgünüm. Haftaya iyi bir sonuçla bu durumu telafi edeceğim. Söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…