Uykunu getirmezse iyi. Ayran leptini bozmuyor çok abartmadıkçaBen dolaba ayran yaptım koydum
Acıktıkça su içeceğim ,
İsteğim geçmezse ayran içeceğim
Bayaaa tok tutuyor
Zaten uykum hep varUykunu getirmezse iyi. Ayran leptini bozmuyor çok abartmadıkça
Olur olur sen yeni annesinArtısın yani uzun lafın kısasıben de artıyım
İşte o sinirlerimi bozuyor hamileyken kilo almıyorum hiç abartılı yemiyorum ama emzirirken ben ben olmaktan çıkıyorumOlur olur sen yeni annesin
Ya benim gibi olsan, ben ikisinde de abartılı şekilde alıyorumİşte o sinirlerimi bozuyor hamileyken kilo almıyorum hiç abartılı yemiyorum ama emzirirken ben ben olmaktan çıkıyorum70 e az kaldı daha 52 gün oldu yani
Artısın yani uzun lafın kısasıben de artıyım
Sanki artı gelmiş gibi yazmışsın nefesimi tutup okudumMerhaba kızlar oğlumun karnesini almaya gittik o yüzden sabah bildirim yapamadım daha doğrusu wc ye gidememiştim belki eve dönene kadar gelir dedim ama yine gelmedi(bütün herşeyi de döktüm buraya)
Velhasıl kelam :) hem wc gidemedim + hem
Bugün regl oldum bunlardan mütevellit
Geçen hafta :73.0
Bu hafta :72.4
Fark :-600 gr
Haftaya daha iyi olacağına inanıyorum inşallah
Canim bi kardiyologa gorun derim...odem benim kv dede var kalpden demisti drArtı olmazsam şaşardım ciddi ciddi şiş kalkıyorum her seferinde. Kilodan değilde hastalıktan korkmaya başladım. Biraz daha devam ederse bu kez de nefrolojiye görünceğim. Çünkü mutlaka bir nedeni olmalı. Durduk yere vücutta ödem olacağını sanmıyorum ki eskiden böyle olmazdı.
Bu arada seni de free listeye alayım. Bildirim yap bakim
Oldukça da sağlıklı olur bence.Ben dolaba ayran yaptım koydum
Acıktıkça su içeceğim ,
İsteğim geçmezse ayran içeceğim
Bayaaa tok tutuyor
Ara öğünlerimde seviyorum ben ayranı.Uykunu getirmezse iyi. Ayran leptini bozmuyor çok abartmadıkça
Tatlıdan o hep tatlıdanİşte o sinirlerimi bozuyor hamileyken kilo almıyorum hiç abartılı yemiyorum ama emzirirken ben ben olmaktan çıkıyorum70 e az kaldı daha 52 gün oldu yani
Bütün bunlara rağmen çok iyi bir sonuçMerhaba kızlar oğlumun karnesini almaya gittik o yüzden sabah bildirim yapamadım daha doğrusu wc ye gidememiştim belki eve dönene kadar gelir dedim ama yine gelmedi(bütün herşeyi de döktüm buraya)
Velhasıl kelam :) hem wc gidemedim + hem
Bugün regl oldum bunlardan mütevellit
Geçen hafta :73.0
Bu hafta :72.4
Fark :-600 gr
Haftaya daha iyi olacağına inanıyorum inşallah
Hmm nerden taşınıyorduk acep :) sanırım ilçeden merkeze geliyorduk, ondan sonra bir tane daha taşındıkSanki artı gelmiş gibi yazmışsın nefesimi tutup okudum
Taşındın mı canım naptın. Kız dün bi başlıkta sana denk geldim 2015 te taşınıyorum yazmışsınkaplumbağa gibi napıyon hayırdır
Canim bi kardiyologa gorun derim...odem benim kv dede var kalpden demisti dr
İşdeyim cnm aksam yada yarinsabah başka tartilma şansim yok
Birde ben tiroit hastasiyim titoit ilaci kulsniyorum hersabah ackarina 1 bucuk tablet guatirdan amalyat oldum 10 sene önce ilaci almasam yesemde yemesemde kilo aliyorum hipo tiroit benimkisi ömür boyu kulanmak zorundayim benim durumumda olanlar kilo vermesi sikintili
Önceki seferde verilen ilaçların faydası olmadıysa bi araştır bakalım tekrardan. Olmaz bence de durduk yere. Allah korusun ciddi bişey yoktur inşallah.Artı olmazsam şaşardım ciddi ciddi şiş kalkıyorum her seferinde. Kilodan değilde hastalıktan korkmaya başladım. Biraz daha devam ederse bu kez de nefrolojiye görünceğim. Çünkü mutlaka bir nedeni olmalı. Durduk yere vücutta ödem olacağını sanmıyorum ki eskiden böyle olmazdı.
Bu arada seni de free listeye alayım. Bildirim yap bakim
Önceki seferde verilen ilaçların faydası olmadıysa bi araştır bakalım tekrardan. Olmaz bence de durduk yere. Allah korusun ciddi bişey yoktur inşallah.
Haftaya yapayım bildirimi canım bu hafta bi şekersiz hayata alışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?