Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gulenyuzumsunsen canım ilk geldiğin günlerin bütün mesajlarını okudum ama takımın ilk sayfasındaki formu doldurmamışsın. Ya da sonradan mı doldurdun ben göremedim?
İşte burda kaptanım
Öyle bi giriş yapmışsın ki aha artı geldi dedim tebrik ederim canım

Sizede bu yakışır

Hmm nerden taşınıyorduk acep :) sanırım ilçeden merkeze geliyorduk, ondan sonra bir tane daha taşındık
Hadi yaa zor olmalı sürekli taşınmak Allah kolaylık versin canım asker /polis mi eşin neden bu kadar taşınıyorsunuz?

Evet süreci hatırlıyorum ama sonuç olarak ilaç verdiler gibi kalmış aklımda. Bu kan için iğne yok mu acaba ben de içemiyorum hapları.

Hadi yaa zor olmalı sürekli taşınmak Allah kolaylık versin canım asker /polis mi eşin neden bu kadar taşınıyorsunuz?
Yok eşim mühendis , öyle kısmet oldu diyelim, ilçeyi evi işi bişeyleri beğenmiyoruz taşınıyoruz işte :)
Önceleri taşınmayı seviyordum değişikliği sevdiğim için ama çocuklar çoğaldıkça zor gelmeye başladı

Anladım canım tesekkür ederim. Ben bir haftalık gibi bir sıkıntım var söyle yani kızımın ilk yaş dogum günü ve yatılı misafirlerim var bu yüzden eger sorun olmayacaksa formu bir hafta sonra doldurup katışayım aranıza sorun olmaz dersen simdide yaparım ama bu bir hafta cok aktif katılamam diye korkuyorum kuralları okudum cünkü uymak konusunda hiç bir sıkıntı yok güvenebilirsin sonuna kadar zamanında ölüm orucu tutmuş bir insanım Sadece elimde olmayan nedenlerden dolayı bir hafta gecikecegim malesef ne dersen cevabına göre hareket ederim canım

Ben de taşınmak istiyorum şimdi. Daha doğrusu bu evi salon hariç çöpe atıp sıfır eşyalar alıp yeni ev döşemek istiyorum

6 :)
Ama o zamanlar maddi durum olmayınca herşeyi almamıştık
Aldıklarımızda idareten eşyalar
Bende taşınsam sadece beyaz eşyalarımı alıp gitmek isterdim Ama kısmet bakalım
Bizim 12 sene oldu. Aynen biz de idareten aldık durum düzelince değiştireceğiz diye kandırdı beni eşim

Aslında şuan diyetim çok dikkatli bozmaya hiç niyetim YÖK arada böyle değişik diyetler yapmak bence iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…