- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
gulenyuzumsunsen canım ilk geldiğin günlerin bütün mesajlarını okudum ama takımın ilk sayfasındaki formu doldurmamışsın. Ya da sonradan mı doldurdun ben göremedim?
İşte burda kaptanım13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :gulenyuzumsunsen
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:-
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:78.5
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :1 sene önce bu takımlarda 17 kilo verdim 86 dan 69 a .. şimdi 9 kilo geri aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
ayna da kendimi hiç sevmiyorum
Kıyafetlerim dar geldikçe ruhum da daralıyor gibi hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım?: phoenix_32 tavsiyesiyle
Öyle bi giriş yapmışsın ki aha artı geldi dedimMerhaba kızlar oğlumun karnesini almaya gittik o yüzden sabah bildirim yapamadım daha doğrusu wc ye gidememiştim belki eve dönene kadar gelir dedim ama yine gelmedi(bütün herşeyi de döktüm buraya)
Velhasıl kelam :) hem wc gidemedim + hem
Bugün regl oldum bunlardan mütevellit
Geçen hafta :73.0
Bu hafta :72.4
Fark :-600 gr
Haftaya daha iyi olacağına inanıyorum inşallah
Sizede bu yakışırListeyi paylaşmadan ben de bildirimimi yapayım. Çene yapmaktan bildirim yapmayı unutmuşum.
Geçen hafta : 65.8
Bu hafta: 66.7
+900
Çıkan sonucun yarısı ödemse yarısı da yediklerime dikkat etmememden kaynaklanıyor. Onu bunu bahane etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yoğundum dışarıdan yemek zorunda kaldım dikkat etmedim ama eğer ciddi anlamda kendime hakim olabilseydim kilo almak yerine vermiş olurdum. Listeyi kötü etkilediğim için üzgünüm. Haftaya iyi bir sonuçla bu durumu telafi edeceğim. Söz veriyorum
Öyle bi giriş yapmışsın ki aha artı geldi dedimtebrik ederim canım
Hadi yaa zor olmalı sürekli taşınmak Allah kolaylık versin canımHmm nerden taşınıyorduk acep :) sanırım ilçeden merkeze geliyorduk, ondan sonra bir tane daha taşındık
Evet süreci hatırlıyorum ama sonuç olarak ilaç verdiler gibi kalmış aklımda. Bu kan için iğne yok mu acaba ben de içemiyorum hapları.İlaç felan vermediler canım. Hiç bir sorun çıkmadı. Sadece kansızlık vardı. Bayağı bayağı inmişti kan düzeyim. İlaç başladı. Yalnız bir hafta sonra ilaç midemi fena halde kötü yaptı hastalandım. Bir süre ara verdim. Yeniden başlayacağım kan ilacına. Başka da bir hastalık ya da sorun çıkmadı. Hatta öyle detaylı inceledi ki doktor, şeker yükleme testi bile yaptı. Açlık kan şekerim bir tık yüksek çıkmıştı. Ailemde şeker hastası olmayan yok. O nedenle riske atmak istemedim ben de. Şükür test normal çıktı.
Yok eşim mühendis , öyle kısmet oldu diyelim, ilçeyi evi işi bişeyleri beğenmiyoruz taşınıyoruz işte :)Hadi yaa zor olmalı sürekli taşınmak Allah kolaylık versin canımasker /polis mi eşin neden bu kadar taşınıyorsunuz?
Anladım canım tesekkür ederim. Ben bir haftalık gibi bir sıkıntım var söyle yani kızımın ilk yaş dogum günü ve yatılı misafirlerim var bu yüzden eger sorun olmayacaksa formu bir hafta sonra doldurup katışayım aranıza sorun olmaz dersen simdide yaparım ama bu bir hafta cok aktif katılamam diye korkuyorum kuralları okudum cünkü uymak konusunda hiç bir sıkıntı yok güvenebilirsin sonuna kadar zamanında ölüm orucu tutmuş bir insanım Sadece elimde olmayan nedenlerden dolayı bir hafta gecikecegim malesef ne dersen cevabına göre hareket ederim canımCanım hoş geldin aramıza. Takımımızın ilk mesajında formumuz ve takım kurallarımız var. Kurallarımızı okuduktan sonra eğer uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen.
Ben de taşınmak istiyorum şimdi. Daha doğrusu bu evi salon hariç çöpe atıp sıfır eşyalar alıp yeni ev döşemek istiyorumYok eşim mühendis , öyle kısmet oldu diyelim, ilçeyi evi işi bişeyleri beğenmiyoruz taşınıyoruz işte :)
Önceleri taşınmayı seviyordum değişikliği sevdiğim için ama çocuklar çoğaldıkça zor gelmeye başladı
Bendeeee bendeeeBen de taşınmak istiyorum şimdi. Daha doğrusu bu evi salon hariç çöpe atıp sıfır eşyalar alıp yeni ev döşemek istiyorum
Sizin kaç sene olduBendeeee bendeee
6 :)Sizin kaç sene oldu
Bizim 12 sene oldu. Aynen biz de idareten aldık durum düzelince değiştireceğiz diye kandırdı beni eşim6 :)
Ama o zamanlar maddi durum olmayınca herşeyi almamıştık
Aldıklarımızda idareten eşyalar
Bende taşınsam sadece beyaz eşyalarımı alıp gitmek isterdim Ama kısmet bakalım
Evet cnm kulaniyorumAynen canım senin ilaçlarını ihmal etmemen lazım. İlaçlarını düzenli kullanırsan eğer kilo vermen kolaylaşıyor biliyorsundur.
Başta aldın aldın sonra sıra gelmiyor demi :)Bizim 12 sene oldu. Aynen biz de idareten aldık durum düzelince değiştireceğiz diye kandırdı beni eşim
Aynen canım. Ama bizim oturma odası baya eskidi onu değiştireceğiz şimdi inşallah.Başta aldın aldın sonra sıra gelmiyor demi :)
Aslında şuan diyetim çok dikkatli bozmaya hiç niyetim YÖK arada böyle değişik diyetler yapmak bence iyi olurÇok agır bir protein diyeti canım sonuç var evet ama verdigin su mu yag mı kas mı şüpheli tabi aslında 13 gün süresi ama dayanmak o kadar zor ki 4 yıl önce yapmıstım yine 6 gün dayanabilmiştim tabi bittikten sonra dikkat etmezsen aynı hızla alırsın
Şimdiden güle güle kullanAynen canım. Ama bizim oturma odası baya eskidi onu değiştireceğiz şimdi inşallah.
bende başta alayım o zaman öğütlerinize açığımBaşta aldın aldın sonra sıra gelmiyor demi :)
Al al işi olduktan sonra ödeniyorbende başta alayım o zaman öğütlerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?