Evet biliyorum kilo azaldıkça daha zor oluyorElimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum canım. Haftada bir kaçamak oluyor. Mesela dün şekersiz nescafe içtim. Kaçamağım oydu. Benim kilo vermem her zaman böyle devam etmez. Kilo azaldıkça daha zor veriliyor. Geçen hafta daha çok vermiştim.
Sen nerelerdesin yoksun ne zamandır iyi vermişsin ama tebrik ederimBenim gecen hafta 52 70
Bu hafta 52 50
Fark 500gr
İçinde süt tozu vardı. Canım çok güzel kilo vermişsin. Maşallah enerjineEvet biliyorum kilo azaldıkça daha zor oluyor
Nescafede kaçamak mı olur
Bugün Cuma ya kiloda vermişim ya hasretin çektiğim kekten yedim valla bir mutluyum bi mutlu bugün acayip enerjik hissediyorum kendimi aynada kendimi beğenmeye başladım yolda pek bir havalı yürüdüm bugünhavad açık güzel güneşli sanki bahar geliyormuş gibi hissettim asla bahara şişko girmek istemiyorum
Anladım canım tesekkür ederim. Ben bir haftalık gibi bir sıkıntım var söyle yani kızımın ilk yaş dogum günü ve yatılı misafirlerim var bu yüzden eger sorun olmayacaksa formu bir hafta sonra doldurup katışayım aranıza sorun olmaz dersen simdide yaparım ama bu bir hafta cok aktif katılamam diye korkuyorum kuralları okudum cünkü uymak konusunda hiç bir sıkıntı yok güvenebilirsin sonuna kadar zamanında ölüm orucu tutmuş bir insanım Sadece elimde olmayan nedenlerden dolayı bir hafta gecikecegim malesef ne dersen cevabına göre hareket ederim canım
Kaç yıllık eşyalarınSizin kaç sene oldu
12 sene oldu canım. Vayy dile kolay yaşlanıyoruz galibaKaç yıllık eşyaların
Bence deNoruyonuz kizlar. Yemegimi yaptım geldim.tavuk surdum fırına yanına salata ayrankabak tan sonra hak ettim protein i
Canim internet paketim bitmişdi.ama artik geldim yaa.malum başka devletden katlhorum ben.Sen nerelerdesin yoksun ne zamandır iyi vermişsin ama tebrik ederim
Tamam o zaman öyle yaparım haftaya görüşmek üzeremuıu
Ne zaman istersen gel canım o zaman haftaya geldiğinde formu doldurursun. Çünkü formu doldurduğun zaman yarışmaya başlamış oluyorsun.
Ayni kilolardayiz
Benim gecen hafta 52 70
Bu hafta 52 50
Fark 500gr
Merhaba kızlar oğlumun karnesini almaya gittik o yüzden sabah bildirim yapamadım daha doğrusu wc ye gidememiştim belki eve dönene kadar gelir dedim ama yine gelmedi(bütün herşeyi de döktüm buraya)
Velhasıl kelam :) hem wc gidemedim + hem
Bugün regl oldum bunlardan mütevellit
Geçen hafta :73.0
Bu hafta :72.4
Fark :-600 gr
Haftaya daha iyi olacağına inanıyorum inşallah
Listeyi paylaşmadan ben de bildirimimi yapayım. Çene yapmaktan bildirim yapmayı unutmuşum.
Geçen hafta : 65.8
Bu hafta: 66.7
+900
Çıkan sonucun yarısı ödemse yarısı da yediklerime dikkat etmememden kaynaklanıyor. Onu bunu bahane etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yoğundum dışarıdan yemek zorunda kaldım dikkat etmedim ama eğer ciddi anlamda kendime hakim olabilseydim kilo almak yerine vermiş olurdum. Listeyi kötü etkilediğim için üzgünüm. Haftaya iyi bir sonuçla bu durumu telafi edeceğim. Söz veriyorum
Bizim 12 sene oldu. Aynen biz de idareten aldık durum düzelince değiştireceğiz diye kandırdı beni eşim
Karne aldik geldikkkk ayyy cok heyecanlıydık...ogretmeni kızım icin cok guzel seyler soyledi cok mutlu oldum.... gercekten guzel duygularmis
Benimde eşyalarımın 2 veya 3 yıllık ama 6 yıllık evliyim evlenirken eşim öğrenci idi bir göz odada yaşadık onun eski eşyalarıyla üstelik bir odada 2 çocukla birlikte ah ah ne günlerdi12 sene oldu canım. Vayy dile kolay yaşlanıyoruz galiba
Aminnnn canim insallahhhAyy
Rabbim daha güzel günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?