Bilmem acaba listede misin bi bak bakalımAcaba bende listede miyim bu hafta
Var canım iğnesi de var. İlaçlar yine midemi kötü yaparsa ben de başka çaresine bakacağım çünkü kansızlık insanı hasta ediyor resmen. Sürekli yorgunluk hissediyorsun. Elin kolun kalkmıyor.Hadi yaa zor olmalı sürekli taşınmak Allah kolaylık versin canımasker /polis mi eşin neden bu kadar taşınıyorsunuz?
Evet süreci hatırlıyorum ama sonuç olarak ilaç verdiler gibi kalmış aklımda. Bu kan için iğne yok mu acaba ben de içemiyorum hapları.
Kızlar zafere giden yolda çekilen bütün çile mubahtirinşallah haftaya daha iyi sonuçları aliriz ben tartilmiyorum şu an. 2 hafta sonra kilo bildirimi yapip listeye girmek için kaptana soylicem. Nisan dedi miydi eyvah dememek için biz mücadelemizi verelim inşallah
Aynı zamanda ikimiz de temmuz annesiyiz
Tebrikler canım sonuç güzel.
Herkes gibi bende artı geldin sandım. Tebrikler
Kaptanımıza hiç yakışmıyo bu sonuç
Al işte aslan erkeğihepsi mi aynı
Sene sonu daha heyecanlı olacak sanki. Ben diğer kızdan alışkınım ama her defasında ayrı heyecanı oluyor. Gülce de çok heyecanlı ve mutluydu. Çocuklar mutlu oldukça dünya ne kadar güzelleşiyor dimiKarne aldik geldikkkk ayyy cok heyecanlıydık...ogretmeni kızım icin cok guzel seyler soyledi cok mutlu oldum.... gercekten guzel duygularmis
Aynen gulcenin gozlerinin ici o kadar guzel guluyordu ki resmini gorunce benim yuzumdende gulucukler acti resmenBilmem acaba listede misin bi bak bakalımHayırlı olsun canım inşallah hep birlikte hedefe yeniden ulaşırız. Sana özelden numaramı yazıyorum canım. Listede olan arkadaşların telefon numaralarını almak istiyorum herhangi bir aksiliğe karşı.
Var canım iğnesi de var. İlaçlar yine midemi kötü yaparsa ben de başka çaresine bakacağım çünkü kansızlık insanı hasta ediyor resmen. Sürekli yorgunluk hissediyorsun. Elin kolun kalkmıyor.
Canım keşke bu hafta kilo bildirimi yapsaydın. Çünkü yarışmaya başlangıç tarihi olarak iki hafta deneme süremiz olacak.
Aynen canım hiç yakışmadı bana ama haftaya telafi edeceğim söz.
Sene sonu daha heyecanlı olacak sanki. Ben diğer kızdan alışkınım ama her defasında ayrı heyecanı oluyor. Gülce de çok heyecanlı ve mutluydu. Çocuklar mutlu oldukça dünya ne kadar güzelleşiyor dimi
İki hafta sonra kendime tartı alıp listeye öyle girerim diyorum. O zaman a kadar da diyete tam gaz devam inşallahBilmem acaba listede misin bi bak bakalımHayırlı olsun canım inşallah hep birlikte hedefe yeniden ulaşırız. Sana özelden numaramı yazıyorum canım. Listede olan arkadaşların telefon numaralarını almak istiyorum herhangi bir aksiliğe karşı.
Var canım iğnesi de var. İlaçlar yine midemi kötü yaparsa ben de başka çaresine bakacağım çünkü kansızlık insanı hasta ediyor resmen. Sürekli yorgunluk hissediyorsun. Elin kolun kalkmıyor.
Canım keşke bu hafta kilo bildirimi yapsaydın. Çünkü yarışmaya başlangıç tarihi olarak iki hafta deneme süremiz olacak.
Aynen canım hiç yakışmadı bana ama haftaya telafi edeceğim söz.
Sene sonu daha heyecanlı olacak sanki. Ben diğer kızdan alışkınım ama her defasında ayrı heyecanı oluyor. Gülce de çok heyecanlı ve mutluydu. Çocuklar mutlu oldukça dünya ne kadar güzelleşiyor dimi
Aynen gulcenin gozlerinin ici o kadar guzel guluyordu ki resmini gorunce benim yuzumdende gulucukler acti resmenonlar mutlu oldun dünya hep guzel olsun
İki hafta sonra kendime tartı alıp listeye öyle girerim diyorum. O zaman a kadar da diyete tam gaz devam inşallah
Tamam canım listede olsan da olmasan da bizimlesin zaten. Önemli olan kilo vermek
Burdayim.canim hayirdir :) sabah bi ugradim rahatsizim bakamiyorum cok cocuklarda evde kavga gürültü girla
Aa öyle mii ,cok takip edemedim orayi ben ,ne güzel kader dasiz ozmn :)Aynı zamanda ikimiz de temmuz annesiyiz
Tebrikler canım sonuç güzel.
Herkes gibi bende artı geldin sandım. Tebrikler
Kaptanımıza hiç yakışmıyo bu sonuç
Al işte aslan erkeğihepsi mi aynı
Canım ben yanlış bildirim yapmışım 60,6 kg yum -800 olması gerekiyor***13.Takım 605. ETAP***
LAydLiNe (65.8/66.7/-0.9/%-1.37)
ada81(71.1///%)Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.
zambak86(73/72.4/0.6/%0.82)
Mayis24 (73.5/74.9/-1.4/%-1.90)
hebelee (61.4/60.7/0.7/%1.14)
madamhd (91.1/90.8/0.3/%0.33)
merve4416(62.8/61.7/1.1/%1.75)
gulenyuzumsunsen(77.5/76.4/1.1/%1.42) Mezun olan üye geri döndü. Baş. Tar.: 06.01.2019 Baş. Kil:78.5 Hedef:65
13. Takım ortalaması: % 0.273
*** 13.TAKIM 605. ETAP Free Liste ***
umudum2(57.2///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (60.9///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (77///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (97.3///%) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
gezgintosbaaa(108.1///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 28.12.2018 Başlama Kilosu:110.9 Hedef:65
yumaknuro(///%)
bulutungokyuzu(///%)
minomelek(///%)
Phoenix_32 (///%)
Ftmaly(///%)
13. Takım ortalaması: %
Canim sanirim listeyi yayınladı kaptan...teli varsa bi msj at istersen.Canım ben yanlış bildirim yapmışım 60,6 kg yum -800 olması gerekiyor
6 haftada 5 kg devirmiş bulunuyorum arkadaşlar koskocaman 5 kg luk bir patates çuvalı benden gitti
Hosgeldin canimmmm13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :MuMu85
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanimi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :4
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.63
Kilonuz:92
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik ve abur cubur manyakligi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Saglik ve güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Evet,En son 7.takimdan kendi istegimle ayrilmistim
Neden 13. Takım? :ada81 arkadasimla 7.takimda yarismistik,o cagirinca geldim
HosbuldumHosgeldin canimmmm
6 haftada 5 kg devirmiş bulunuyorum arkadaşlar koskocaman 5 kg luk bir patates çuvalı benden gitti
Aramıza hoşgeldin13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :MuMu85
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanimi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :4
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.63
Kilonuz:92
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik ve abur cubur manyakligi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Saglik ve güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Evet,En son 7.takimdan kendi istegimle ayrilmistim
Neden 13. Takım? :ada81 arkadasimla 7.takimda yarismistik,o cagirinca geldim
Çok güzel menü olmuş afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, az peynir, 2-3 adet ceviz, 1 portakal
Akşam 17:30
1 porsiyon ciğer kebap, salata
2 lt su içildi. Birazdan bir kupa yeşil çay içeceğimLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?