Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Acaba bende listede miyim bu hafta
Bilmem acaba listede misin bi bak bakalım Hayırlı olsun canım inşallah hep birlikte hedefe yeniden ulaşırız. Sana özelden numaramı yazıyorum canım. Listede olan arkadaşların telefon numaralarını almak istiyorum herhangi bir aksiliğe karşı.
Var canım iğnesi de var. İlaçlar yine midemi kötü yaparsa ben de başka çaresine bakacağım çünkü kansızlık insanı hasta ediyor resmen. Sürekli yorgunluk hissediyorsun. Elin kolun kalkmıyor.

Canım keşke bu hafta kilo bildirimi yapsaydın. Çünkü yarışmaya başlangıç tarihi olarak iki hafta deneme süremiz olacak.

Aynen canım hiç yakışmadı bana ama haftaya telafi edeceğim söz.
Karne aldik geldikkkk ayyy cok heyecanlıydık... ogretmeni kızım icin cok guzel seyler soyledi cok mutlu oldum.... gercekten guzel duygularmis
Sene sonu daha heyecanlı olacak sanki. Ben diğer kızdan alışkınım ama her defasında ayrı heyecanı oluyor. Gülce de çok heyecanlı ve mutluydu. Çocuklar mutlu oldukça dünya ne kadar güzelleşiyor dimi

Aynen gulcenin gozlerinin ici o kadar guzel guluyordu ki resmini gorunce benim yuzumdende gulucukler acti resmen onlar mutlu oldun dünya hep guzel olsun

İki hafta sonra kendime tartı alıp listeye öyle girerim diyorum. O zaman a kadar da diyete tam gaz devam inşallah

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kocaman

Maalesef bu hafta benim ve @Mayis24 ün kilo alması nedeniyle yüzdemiz 0,30 un altına düştü. O nedenle bu hafta ikimiz cezalıyız. Haftaya takımı birinci yapmak için elimizden geleni yapacağız. Tamam mı @Mayis24 ?

Birazdan yola çıkmam lazım Ankara' ya gitmek için. Eşim bir süredir şirketin yıllık genel toplantısı için abanttaydı. Hem kızları karnelerinden dolayı eğlendirmek için hem de eşimi Ankara' da karşılamak için. Akşam geç gelirim.

Artık menü paylaşımlarınızı not alacağım. Kaçamaklarınız da dahil. Haftaya genel bir analiz yapabilmek için. O nedenle herkes menülerini yazsın lütfen. Geldiğimde kontrol edeceğim. Daha önce ki olan sıkıntılı dönemi hepimiz unutalım lüften. Bundan sonra çok daha sık sizlerle birlikte olmak istiyorum. O nedenle geçmişi arkada bırakıp geleceğe odaklanalım istiyorum. Ayrıca şunu da bilmenizi istiyorum ki görünürde takım kaptanı benim ama aslında hepimiz kaptanız. Birlikteyiz. Bu yola birlikte çıktık. O nedenle lütfen ve lütfen motivasyonumuzu engelleyecek her türlü şeyden uzak duralım. Hepinizi öpüyorum, akşama görüşmek üzere

Canlarim menum
Sabah 10.20
1 has yumurta Peynir haslanmis karnabahar çay

Saat 15.40 da
1 avuç fıstık sütlü kahve

Saat 19 da tavuk fırın salata ayran

Su 2 lt

13. TAKIM KATILIM FORMU​

Kullanıcı Adı :MuMu85
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanimi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :4
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.63
Kilonuz:92
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik ve abur cubur manyakligi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Saglik ve güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Evet,En son 7.takimdan kendi istegimle ayrilmistim
Neden 13. Takım? :ada81 arkadasimla 7.takimda yarismistik,o cagirinca geldim

Canım ben yanlış bildirim yapmışım 60,6 kg yum -800 olması gerekiyor

Eklentiler

• 827B33A1-01C0-4120-83B9-AC6E2FA3E2AB.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar beyaz çay içen var mı? Araştırdığım kadarıyla yeşil çaydan daha etkiliymiş

Hosgeldin canimmmm

6 haftada 5 kg devirmiş bulunuyorum arkadaşlar koskocaman 5 kg luk bir patates çuvalı benden gitti

Allah arttırsın canım
Aramıza hoşgeldin
Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, az peynir, 2-3 adet ceviz, 1 portakal

Akşam 17:30
1 porsiyon ciğer kebap, salata

2 lt su içildi. Birazdan bir kupa yeşil çay içeceğim LAydLiNe
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…