Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 10:15
1 mantar 1 yumurtayla omlet
1 portakal
Yarım dilim Çavdarlı ekmek

12:30 1 top pişmaniye (p.tesinden beri sabretmiştim bugün ufak bi kaçamak oldu)

13:00 1 bardak ayran

Akşam 15:30
1 küçük kase tarhana çorba
1 içli köfte
1 bardak ayran
Yarım dilim Çavdarlı ekmek
1 tabak kuru yeşil fasulye kavurması

2 lt su
30 dk Leslie
500 zıplama

kiyafetlerinde nasıl fark ediyor canim
Çok iyi fark ediyor kabanım mesela sımsıkı olurdu pantolonumun neredeyse düğmesi patlayacakmış gibi olurdu şimdi içine atletimi ve tişörtümü sokabiliyorum çocukların ayakkabısını giydirmek çok sıkıntı olurdu eğilmek 2 kat olmak onda sa zorlanmıyorum artık ve bluzlar bile daha şık durmaya başladı

18.01.2018 cuma

Kahvaltı 12.00
3-4 çatal köy peyniri
4-5 küçük dilim keçi peyniri
4 siyah zeytin
4 çatal ucuyla tahin pekmez
2 dilim ekmek
4 çb şekerli çay
4çatal kadar patates kızartması

Ara 16.15
2avuç patlamış mısır
1 şekerli türk kahvesi

Akşam 18.30
3tahta kaşık erişte
3 yk nohut sulusu

(Biliyorum yediklerm çok fazla yememeliyim dedikçe açlığımı hissettim daha fazla dikkat edicem) LAydLiNe

Pişmaniye dışında güzel menü canım. Pişmaniye de bugünün ödülü olsun. Ben de 60 ı görürsem dondurma ile kendimi ödüllendireceğim :)

Ebru’cum evet doğru diyorsun, zaten normalde haftada üç gidiyorum ama önümüzdeki iki hafta biraz hızlı olsun motive olmuşken diyorum erken işe gitmem gerekmiyor, kızlar da evde. Hafta içi 5 gün yapacağım iki hafta. Sonraki hafta eğitim açtım, saat 10.00-17.00 o hafta hiç spor yapamam. İşte o haftaya kadar 75 civarına inersem kıyafetlerim rahat olur. Kumaş pantolonlarım daralmış.
Sonraki hafta dönem başlıyor, haftada 3’e sabitleyeceğim. 65 civarına inince de pilatese başlayayım diyorum.

Benim 52 günlük bebeğim var aralıklı oruç yapamam henüz sanırım. Şimdilik sadece şekeri bırakmaya çalışıyorum.

Oo seninki bozulmamıştır o zaman. Bebeğin var ve emziriyorsan dikkat etsen yeter bence.

Ben de menümü yazayım.
10.00 peynir, 1.5 dilim tt ekmek, 1 çk bal
13.00 1 dl kek (2 gün önce yapmıştım yemek için bugünü beklemiştim), 1 avuç leblebi.
16.30 alinazik, 1 küçük tırnak pide, salata, Yarım baklava (kızları karne sonrası yemeğe götürdük)

1 saat spor.
1 lt su içtim, devam ediyorum.

Tahin pekmez patates kızartması patlamış mısır ve erişte dışında iyi bir menü

Bal kek pide baklava dışında iyi

Iyi tatiller kaptan

6 haftada 5 kg devirmiş bulunuyorum arkadaşlar koskocaman 5 kg luk bir patates çuvalı benden gitti
Vay be tebrikler, ne güzel bir duygu darısı başıma

Kizlar hepinize tesekür ederim, hosbuldum

Bugünkü menüm
Seker orucunda 3.gün :)

Kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
Peynir zeytin
Acuka krem peynir
Roka
Yarim elma

Ara
Icinde elma muz armut portakal ve mandalina olan meyve tabagini cocuklarla yedik :)

Aksam
Yulaf kepekli pirasa mücver ( firinda)
Satziki

Su anca 1 olur

Gayet guzel menu canim bu haftanin kacamagida bu olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…