- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Süper sonuç canım6 haftada 5 kg devirmiş bulunuyorum arkadaşlar koskocaman 5 kg luk bir patates çuvalı benden gitti
Off ya baktım hemen 0,300 barajını geçiyor mu diye 294 te kalıyorCanım ben yanlış bildirim yapmışım 60,6 kg yum -800 olması gerekiyor
Evet yayınladı biliyorum neyse önemli değilCanim sanirim listeyi yayınladı kaptan...teli varsa bi msj at istersen.
Çok iyi fark ediyor kabanım mesela sımsıkı olurdu pantolonumun neredeyse düğmesi patlayacakmış gibi olurdu şimdi içine atletimi ve tişörtümü sokabiliyorum çocukların ayakkabısını giydirmek çok sıkıntı olurdu eğilmek 2 kat olmak onda sa zorlanmıyorum artık ve bluzlar bile daha şık durmaya başladıkiyafetlerinde nasıl fark ediyor canim
WC çıkmamıştım sabah çıksaydım geçerdik belkide bir şeyin bu kadar kıymetli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum :)Off ya baktım hemen 0,300 barajını geçiyor mu diye 294 te kalıyor
TeşekkürlerSüper sonuç canım
Pişmaniye dışında güzel menü canım. Pişmaniye de bugünün ödülü olsun. Ben de 60 ı görürsem dondurma ile kendimi ödüllendireceğim :)Kahvaltı 10:15
1 mantar 1 yumurtayla omlet
1 portakal
Yarım dilim Çavdarlı ekmek
12:30 1 top pişmaniye (p.tesinden beri sabretmiştim bugün ufak bi kaçamak oldu)
13:00 1 bardak ayran
Akşam 15:30
1 küçük kase tarhana çorba
1 içli köfte
1 bardak ayran
1 tabak kuru yeşil fasulye kavurması
2 lt su
30 dk Leslie
500 zıplama
Spor konusunda sonra yazacaktım canım da dayanamadım şimdiden yazayım dedim. Her şeyde olduğu gibi biliyorsun ki sporunda fazlasına kaçmamak lazım. Önünde yaklaşık 13-14 kilo var vermen gereken. O yüzden spora çok yüklenmemelisin. Yavaş yavaş olacak hepsi. Haftanın kaç günü ne kadar yapmayı düşünüyorsun?
Benim 52 günlük bebeğim var aralıklı oruç yapamam henüz sanırım. Şimdilik sadece şekeri bırakmaya çalışıyorum.
Tahin pekmez patates kızartması patlamış mısır ve erişte dışında iyi bir menü18.01.2018 cuma
Kahvaltı 12.00
3-4 çatal köy peyniri
4-5 küçük dilim keçi peyniri
4 siyah zeytin
4 çatal ucuyla tahin pekmez
2 dilim ekmek
4 çb şekerli çay
4çatal kadar patates kızartması
Ara 16.15
2avuç patlamış mısır
1 şekerli türk kahvesi
Akşam 18.30
3tahta kaşık erişte
3 yk nohut sulusu
(Biliyorum yediklerm çok fazla yememeliyim dedikçe açlığımı hissettim daha fazla dikkat edicem)LAydLiNe
Bal kek pide baklava dışında iyiBen de menümü yazayım.
10.00 peynir, 1.5 dilim tt ekmek, 1 çk bal
13.00 1 dl kek (2 gün önce yapmıştım yemek için bugünü beklemiştim), 1 avuç leblebi.
16.30 alinazik, 1 küçük tırnak pide, salata, Yarım baklava (kızları karne sonrası yemeğe götürdük)
1 saat spor.
1 lt su içtim, devam ediyorum.
Iyi tatiller kaptanKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kocaman
Maalesef bu hafta benim ve @Mayis24 ün kilo alması nedeniyle yüzdemiz 0,30 un altına düştü. O nedenle bu hafta ikimiz cezalıyız. Haftaya takımı birinci yapmak için elimizden geleni yapacağız. Tamam mı @Mayis24 ?
Birazdan yola çıkmam lazım Ankara' ya gitmek için. Eşim bir süredir şirketin yıllık genel toplantısı için abanttaydı. Hem kızları karnelerinden dolayı eğlendirmek için hem de eşimi Ankara' da karşılamak için. Akşam geç gelirim.
Artık menü paylaşımlarınızı not alacağım. Kaçamaklarınız da dahil. Haftaya genel bir analiz yapabilmek için. O nedenle herkes menülerini yazsın lütfen. Geldiğimde kontrol edeceğim. Daha önce ki olan sıkıntılı dönemi hepimiz unutalım lüften. Bundan sonra çok daha sık sizlerle birlikte olmak istiyorum. O nedenle geçmişi arkada bırakıp geleceğe odaklanalım istiyorum. Ayrıca şunu da bilmenizi istiyorum ki görünürde takım kaptanı benim ama aslında hepimiz kaptanız. Birlikteyiz. Bu yola birlikte çıktık. O nedenle lütfen ve lütfen motivasyonumuzu engelleyecek her türlü şeyden uzak duralım. Hepinizi öpüyorum, akşama görüşmek üzere
Vay be tebrikler, ne güzel bir duygu darısı başıma6 haftada 5 kg devirmiş bulunuyorum arkadaşlar koskocaman 5 kg luk bir patates çuvalı benden gitti
Evet 100 gr bile çok kıymetli. Sağlık olsun haftaya toplanır inşallah.WC çıkmamıştım sabah çıksaydım geçerdik belkide bir şeyin bu kadar kıymetli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum :)
Ne kaldıki. Kötü bir menüTahin pekmez patates kızartması patlamış mısır ve erişte dışında iyi bir menü
Gayet guzel menu canim bu haftanin kacamagida bu olsun canimKahvaltı 10:15
1 mantar 1 yumurtayla omlet
1 portakal
12:30 1 top pişmaniye (p.tesinden beri sabretmiştim bugün ufak bi kaçamak oldu)
13:00 1 bardak ayran
Akşam 15:30
1 küçük kase tarhana çorba
1 içli köfte
1 bardak ayran
1 tabak kuru yeşil fasulye kavurması
2 lt su
30 dk Leslie
500 zıplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?