Sporunu düşünunce yarim baklava kek gözüme cok gelmedi... ben menulere degerlendirme yaparken mutlaka spora bakiyorum ne kadar yapılmış diye...Ben de menümü yazayım.
10.00 peynir, 1.5 dilim tt ekmek, 1 çk bal
13.00 1 dl kek (2 gün önce yapmıştım yemek için bugünü beklemiştim), 1 avuç leblebi.
16.30 alinazik, 1 küçük tırnak pide, salata, Yarım baklava (kızları karne sonrası yemeğe götürdük)
1 saat spor.
1 lt su içtim, devam ediyorum.
latiska canım ben 15 yıl önce civarı yaptırmıştım, o zaman 3 kiloyu bile sorun ediyordum. Şimdi çok ilerlemiştir tabi herşey. İlk başta iyi gibiydi, yağ kırma ve toparlama. Ama bitikten sonra 2 aydan itibaren sarkma hissettim spora gittim. Spor gibisi yok demiştim. En güzel toparlayan pilates bence.
Önce kardiyo ile kilo verip pilates ile toparlamak.
Yoo fazla olmamış aslında sadece kahvaltı da kaçamaklar var18.01.2018 cuma
Kahvaltı 12.00
3-4 çatal köy peyniri
4-5 küçük dilim keçi peyniri
4 siyah zeytin
4 çatal ucuyla tahin pekmez
2 dilim ekmek
4 çb şekerli çay
4çatal kadar patates kızartması
Ara 16.15
2avuç patlamış mısır
1 şekerli türk kahvesi
Akşam 18.30
3tahta kaşık erişte
3 yk nohut sulusu
(Biliyorum yediklerm çok fazla yememeliyim dedikçe açlığımı hissettim daha fazla dikkat edicem)LAydLiNe
Cuma günleri olabilir demiGayet guzel menu canim bu haftanin kacamagida bu olsun canim
Masallah guzel metabolizmaniz var olabilir benim meta affetmiyorCuma günleri olabilir demi
Bende var mı tam bilmiyorum aslındaMasallah guzel metabolizmaniz var olabilir benim meta affetmiyor)
Var var masallah diyelimBende var mı tam bilmiyorum aslındapazartesi bakalım bakalım
İnşallahVar var masallah diyelim
Bol spor sıfır kacamak bi hafta birinciliğe taşıyabilir seni canimBende bireysel de birinci olmayı çok istiyorum ama nasıl yapacamı bilmiyorum .
Ögle he pilav hem.ekmek olmamis canim en azindan 1 dilim olabilirdiBenim menum
Sabah sat 7
2 haslanmis yumurta
1 kiprit kutusu peynir
Oglen sat 12
Sehriye corbasi 100 ml
Musaka 50 ml
Pilav 3 kasik
2 dilim ekmek
2 tane kemal pasa
Dayanamadim yedim
Aksam nohut 50 ml
Yogur 5 kasik
2 dilim ekmek
Kepekli
Su 2.bucuk
Elma tarçin limon karişimi su
1 litre
Bugun evet birndengesizlik olduÖgle he pilav hem.ekmek olmamis canim en azindan 1 dilim olabilirdi
Akşama kadar seni bekledim bekledim bekledim gelmedin
Cocuklari yatirmaya calisiyorumNapiyorsunuz kızlar
2 kere geldim bugün sana cvp da verdim amma sen beni görmüyonAkşama kadar seni bekledim bekledim bekledim gelmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?