Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burdayim.canim hayirdir :) sabah bi ugradim rahatsizim bakamiyorum cok cocuklarda evde kavga gürültü girla

Yaramazlik mi yaptin yoksa
Yapmamıştım yarım saat öncesine kadar ama yarım saat önce dayanamadım pasta yedim
Karne günü ya karne kutlaması yaptık

Babamiz yok bugün

Alt kata yemi komsu tadindi 1 ay olmadan 3 kere yukari geldi resmen tedirgin yasiyom evde artik Allahim bi an önce bi ev nasip etsin bana bi an önce cikmam lazim burdan
Cocuklu ev normal kosusturma elbette olacak...benim eski evde bi komsum vardi oglu butun gun bisiklet surerdi evin icinde patirdi gürültü benim hoşuma giderdi kendimi yalniz hissetmezdim... komsum özür dilerdi ayyy keyfinize bakin derdim ...cocuklar ne yapsin sıkılıyorlar..

Babamiz yok bugün

Alt kata yemi komsu tadindi 1 ay olmadan 3 kere yukari geldi resmen tedirgin yasiyom evde artik Allahim bi an önce bi ev nasip etsin bana bi an önce cikmam lazim burdan
aminnn. Çok sıkıcı ya. Biz zemin kattayız çocuklar evi yıkıyor bazen Allahtan altta kimse yok.

Gelde anlat canim bizi hayalet saniyo heralde , tamam onuda anliyorum komse istemez bütün gün basinda birileri tepinsin ama ne yapabilirim bagliycam mi cocuklari
Yapmamıştım yarım saat öncesine kadar ama yarım saat önce dayanamadım pasta yedim
Karne günü ya karne kutlaması yaptık

Aaa cok ayip ben direniyorum arada bir vuruyo meyveyle gecistiruyorum ,dilara kocakin hurma serbeti var sekersiz sanirim onu yapicam

Takıma hoşgeldin canım

Babamiz yok bugün

Büyük insanlar ses yapsa bende kızarım ama çocuk sesine ne yapılabilir ki anlayışsızlık bu

Siz hep orda mıydınız sonradan mı taşındınız? Kız bi hafta bi dukan mı patlatsak yine
Yok canim biz 11 senedir burdayiz onlar yeni geldi :) ay yok ya bu sefer öyle diyetler yapmiycam sonrasinda gözüm dönüyo bi daha toparlayamiyorum hele sen 50 günlük bebekle ne dukani

Yok canim biz 11 senedir burdayiz onlar yeni geldi :) ay yok ya bu sefer öyle diyetler yapmiycam sonrasinda gözüm dönüyo bi daha toparlayamiyorum hele sen 50 günlük bebekle ne dukani
Yaa ben kilo aldıkça psikolojim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…