Ben babaya biraktim bugun onun hikaye okuma günü ...Cocuklari yatirmaya calisiyorum
Anaaa görmedim yaa dur bakayım bi daha.2 kere geldim bugün sana cvp da verdim amma sen beni görmüyon
Babamiz yok bugünBen babaya biraktim bugun onun hikaye okuma günü ...
Yapmamıştım yarım saat öncesine kadar ama yarım saat önce dayanamadım pasta yedimBurdayim.canim hayirdir :) sabah bi ugradim rahatsizim bakamiyorum cok cocuklarda evde kavga gürültü girla
Yaramazlik mi yaptin yoksa
Cocuklu ev normal kosusturma elbette olacak...benim eski evde bi komsum vardi oglu butun gun bisiklet surerdi evin icinde patirdi gürültü benim hoşuma giderdi kendimi yalniz hissetmezdim... komsum özür dilerdi ayyy keyfinize bakin derdim ...cocuklar ne yapsin sıkılıyorlar..Babamiz yok bugün
Alt kata yemi komsu tadindi 1 ay olmadan 3 kere yukari geldi resmen tedirgin yasiyom evde artik Allahim bi an önce bi ev nasip etsin bana bi an önce cikmam lazim burdan
aminnn. Çok sıkıcı ya. Biz zemin kattayız çocuklar evi yıkıyor bazen Allahtan altta kimse yok.Babamiz yok bugün
Alt kata yemi komsu tadindi 1 ay olmadan 3 kere yukari geldi resmen tedirgin yasiyom evde artik Allahim bi an önce bi ev nasip etsin bana bi an önce cikmam lazim burdan
Cocuklu ev normal kosusturma elbette olacak...benim eski evde bi komsum vardi oglu butun gun bisiklet surerdi evin icinde patirdi gürültü benim hoşuma giderdi kendimi yalniz hissetmezdim... komsum özür dilerdi ayyy keyfinize bakin derdim ...cocuklar ne yapsin sıkılıyorlar..
Yapmamıştım yarım saat öncesine kadar ama yarım saat önce dayanamadım pasta yedim
Karne günü ya karne kutlaması yaptık
Bizimkilerde sürekli kavga halinde büyükler 3 nunara sürekli agliyo bagriyo cünkü 2 numara sürekli kizdiriyo , ya Sabiraminnn. Çok sıkıcı ya. Biz zemin kattayız çocuklar evi yıkıyor bazen Allahtan altta kimse yok.
Ahahaha bizde de böyle 1 numara 2 numara 3 numaraBizimkilerde sürekli kavga halinde büyükler 3 nunara sürekli agliyo bagriyo cünkü 2 numara sürekli kizdiriyo , ya Sabir
Ahahaha bizde de böyle 1 numara 2 numara 3 numara
BendeeeCocuklari yatirmaya calisiyorum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :MuMu85
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanimi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :4
Yaşadığınız şehir:Almanya
Boyunuz :1.63
Kilonuz:92
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik ve abur cubur manyakligi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Saglik ve güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Evet,En son 7.takimdan kendi istegimle ayrilmistim
Neden 13. Takım? :ada81 arkadasimla 7.takimda yarismistik,o cagirinca geldim
Babamiz yok bugün
Ah bi bilsemTakıma hoşgeldin canım
Büyük insanlar ses yapsa bende kızarım ama çocuk sesine ne yapılabilir ki anlayışsızlık bu
Bendeeegözümden uyku dokuluyor
Yaa işte ben dayanamadım. Bi de iki tane almış yetmez diyeAaa cok ayipben direniyorum arada bir vuruyo meyveyle gecistiruyorum ,dilara kocakin hurma serbeti var sekersiz sanirim onu yapicam
Siz hep orda mıydınız sonradan mı taşındınız? Kız bi hafta bi dukan mı patlatsak yineAllah yardim etsin,burda saat 8 :)
Yok canim biz 11 senedir burdayiz onlar yeni geldi :) ay yok ya bu sefer öyle diyetler yapmiycam sonrasinda gözüm dönüyo bi daha toparlayamiyorum hele sen 50 günlük bebekle ne dukaniSiz hep orda mıydınız sonradan mı taşındınız? Kız bi hafta bi dukan mı patlatsak yine
Yaa ben kilo aldıkça psikolojim bozuluyorYok canim biz 11 senedir burdayiz onlar yeni geldi :) ay yok ya bu sefer öyle diyetler yapmiycam sonrasinda gözüm dönüyo bi daha toparlayamiyorum hele sen 50 günlük bebekle ne dukani
Ben öleyim ozmn 90 kiloylaYaa ben kilo aldıkça psikolojim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?