Ama sen başaracaksın işte başlamışsın bi yerden. Benim de başlamam lazımBen öleyim ozmn 90 kiloyla
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızIyi tatiller kaptan
Vay be tebrikler, ne güzel bir duygu darısı başıma
Insallah canim kendime cok güvendigim söylenemez,ben eski ben degilimAma sen başaracaksın işte başlamışsın bi yerden. Benim de başlamam lazım
Yaparsın sen canım ne kilolar verdik yine veririzInsallah canim kendime cok güvendigim söylenemez,ben eski ben degilimbide metomu cok bozdum eskisi gibi komay veremiyorum Rabbim yardim eder insallah
Şehriye çorbasındaki şehriyeBenim menum
Sabah sat 7
2 haslanmis yumurta
1 kiprit kutusu peynir
Oglen sat 12
Sehriye corbasi 100 ml
Musaka 50 ml
Pilav 3 kasik
2 dilim ekmek
2 tane kemal pasa
Dayanamadim yedim
Aksam nohut 50 ml
Yogur 5 kasik
2 dilim ekmek
Kepekli
Su 2.bucuk
Elma tarçin limon karişimi su
1 litre
Bi deneyeceğim bakalım nolacakBol spor sıfır kacamak bi hafta birinciliğe taşıyabilir seni canim)
Wuu bravooEşim daha şimdi gelecek yemek yiyecek
Yemek yaptım
Mutfak topladım
2 makine çamaşır serdim
Kanepe polarlarını taktım
Çocukları uyuttum
Wc yıkadım
Nevresim değiştirdim
30 dk da Leslie yaptım
Yoruldum
Bitmeyen ev işi yapmışlar
Arkamiza bakip üzülmek birsey degişmez önümüze bakip haftaya odaklanmaliyiz ne geldiyse bu yememiz le geldi bu kilolar hatalarimizdan ders cikartip sonuca odaklanmaliyizBi deneyeceğim bakalım nolacak
Çocuklar uyursa ben de mutfak toplayacağım. Odaları toplayıp çamaşır katlayacağım. Yarın misafirim var öğleden sonra. Sabahtan da komşuya gideceğim.Eşim daha şimdi gelecek yemek yiyecek
Yemek yaptım
Mutfak topladım
2 makine çamaşır serdim
Kanepe polarlarını taktım
Çocukları uyuttum
Wc yıkadım
Nevresim değiştirdim
30 dk da Leslie yaptım
Yoruldum
Bitmeyen ev işi yapmışlar
Kac yasinda senin afacanlarÇocuklar uyursa ben de mutfak toplayacağım. Odaları toplayıp çamaşır katlayacağım. Yarın misafirim var öğleden sonra. Sabahtan da komşuya gideceğim.
10-9 yaşında büyükler, küçükler 27 aylık ve 52 günlükKac yasinda senin afacanlar
Allah bagislasin canim benimkiler 12.5,9 ( martta 10 ) 4.5, 6 aylik10-9 yaşında büyükler, küçükler 27 aylık ve 52 günlük
Seninkiler?
Sağol canım. Herkesim kendine göre zorluğu var işte. Bi de benim 9 yaşında olan kız otizmli olunca daha zorlaşıyor herşeyAllah bagislasin canim benimkiler 12.5,9 ( martta 10 ) 4.5, 6 aylik
Senin isin daha zormus Allah yardim etsin,güc kuvvet versin
Canim.benim.yaSağol canım. Herkesim kendine göre zorluğu var işte. Bi de benim 9 yaşında olan kız otizmli olunca daha zorlaşıyor herşey
Off ya baktım hemen 0,300 barajını geçiyor mu diye 294 te kalıyor
Yediklerinin çokluğundan ziyade yememen gereken şeyler yemişsin. Daha sağlıklı beslenmemiz lazım18.01.2018 cuma
Kahvaltı 12.00
3-4 çatal köy peyniri
4-5 küçük dilim keçi peyniri
4 siyah zeytin
4 çatal ucuyla tahin pekmez
2 dilim ekmek
4 çb şekerli çay
4çatal kadar patates kızartması
Ara 16.15
2avuç patlamış mısır
1 şekerli türk kahvesi
Akşam 18.30
3tahta kaşık erişte
3 yk nohut sulusu
(Biliyorum yediklerm çok fazla yememeliyim dedikçe açlığımı hissettim daha fazla dikkat edicem)LAydLiNe
AferinYapmamıştım yarım saat öncesine kadar ama yarım saat önce dayanamadım pasta yedim
Karne günü ya karne kutlaması yaptık
Özel bir annesin o zaman öp benim yerime prensesiSağol canım. Herkesim kendine göre zorluğu var işte. Bi de benim 9 yaşında olan kız otizmli olunca daha zorlaşıyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?