Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18 ocak cuma

9.00
1 muz

12.30
2 kepçe kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 dilim ekmek

16.00
sade kahve
2 kare sütlü çiko
1/2 portakal

19.00
yumurtalı patates piyaz
y.zeytin salatası
2 dilim tb ekmek

şekersiz çaylar

40 dk yürüyüş
2 L su

yarın sabah oğlum geliyor
neredeyse 3 aydır görmüyoruz
nasıl da özledik

Amanınnn beni de eklemiş listeye
Free mree ama listede olunca bi değişik oluyor insan

Gözünüz aydın

Bal kek pide baklava dışında iyi

Maalesef :) Cuma kaçamağı oldu. Bir de karne günü.

Sporunu düşünunce yarim baklava kek gözüme cok gelmedi... ben menulere degerlendirme yaparken mutlaka spora bakiyorum ne kadar yapılmış diye...

Canım aslında gittiğimiz yerde Antep yemekleri var kuru dolma ile başlayıp katmerle son bulur. Öidem küçülmüş canım da istemedi. Ama oraya gideceğimizi bilsem kek yemezdim.

ben de ondan korkuyorum. sen kavitasyon da mı yaptırmıştın. ben sadece g5 düşünüyorum. selülite de iyi geliyormuş. giden arkadaşlarımda sarkma olmamış.

Aletlee çok değişmiş, gelişmiştir canım dediğim gibi benim 15 yıl. Yeni yaptıracaktı dikkate al bence.
Yoğun spor yapıp birden bırakınca da vücut kendini bırakıyor. Sonrasında dikkat edince problem olmaz herhalde.

Gunaydin herkeseee mutlu hafta sonlari diliyorum... ben grip olmusum sanırım bir surude isim var ....hemen toparlanmam lazimmmm

Evet 100 gr bile çok kıymetli. Sağlık olsun haftaya toplanır inşallah.
evet bu hafta daha çok spor yapacağım gözüm birincilikte
Takımlar arasında kaçıncı olduk nereden bakabilirim

Cuma günleri olabilir demi
ben haftada bir gün Cuma ve sabah istediğim bir şeyi yemeğe karar verdim tabi dozunda

Babamiz yok bugün

Alt kata yemi komsu tadindi 1 ay olmadan 3 kere yukari geldi resmen tedirgin yasiyom evde artik Allahim bi an önce bi ev nasip etsin bana bi an önce cikmam lazim burdan
inşallah yoksa bunkiralar bizi de mahvetti
Benim çocuklarımda çok gürültü yaparlar arada sırada ve apartman hep yaşlı Alman dolu hiç Türk yol çevrende ona rağmen hiç ses çıkarmıyorlar 2 yıldır buradayım bir kere kapım çalmadı eşim gözümü korkuttu şakın Pazar günü süpürge açma kapıya polis çağırırlar dedi ama çok anlayışlı hepsi zaten apartmanda hiç başka çocuk da YÖK

teşelllür ederim gerçekten iyi bir sonuç peki 6 haftada 5 kg yoksa yavaş mı gidiyorum

Kahvaltı faslı bitti kahvemi içiyorum. Birazdan kuaför e gidecem hava miss. Yürüyüş yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…