Hosbuldum
Amanınnn beni de eklemiş listeye***13.Takım 605. ETAP***
LAydLiNe (65.8/66.7/-0.9/%-1.37)
ada81(71.1///%)Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.
zambak86(73/72.4/0.6/%0.82)
Mayis24 (73.5/74.9/-1.4/%-1.90)
hebelee (61.4/60.7/0.7/%1.14)
madamhd (91.1/90.8/0.3/%0.33)
merve4416(62.8/61.7/1.1/%1.75)
gulenyuzumsunsen(77.5/76.4/1.1/%1.42) Mezun olan üye geri döndü. Baş. Tar.: 06.01.2019 Baş. Kil:78.5 Hedef:65
13. Takım ortalaması: % 0.273
*** 13.TAKIM 605. ETAP Free Liste ***
umudum2(57.2///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (60.9///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (77///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (97.3///%) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
gezgintosbaaa(108.1///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 28.12.2018 Başlama Kilosu:110.9 Hedef:65
yumaknuro(///%)
bulutungokyuzu(///%)
minomelek(///%)
Phoenix_32 (///%)
Ftmaly(///%)
13. Takım ortalaması: %
Bu hafta takım içinde birinci oldun haftaya da bireyselde olursun inşallahBende bireysel de birinci olmayı çok istiyorum ama nasıl yapacamı bilmiyorum .
Gözünüz aydın18 ocak cuma
9.00
1 muz
12.30
2 kepçe kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 dilim ekmek
16.00
sade kahve
2 kare sütlü çiko
1/2 portakal
19.00
yumurtalı patates piyaz
y.zeytin salatası
2 dilim tb ekmek
şekersiz çaylar
40 dk yürüyüş
2 L su
yarın sabah oğlum geliyor
neredeyse 3 aydır görmüyoruz
nasıl da özledik
niye bu gün herkes sana hoşgeldin diyor mumu kız kaç gündür burda değil misin?Hosbuldum
Bal kek pide baklava dışında iyi
Sporunu düşünunce yarim baklava kek gözüme cok gelmedi... ben menulere degerlendirme yaparken mutlaka spora bakiyorum ne kadar yapılmış diye...
ben de ondan korkuyorum. sen kavitasyon da mı yaptırmıştın. ben sadece g5 düşünüyorum. selülite de iyi geliyormuş. giden arkadaşlarımda sarkma olmamış.
AyyyBu hafta takım içinde birinci oldun haftaya da bireyselde olursun inşallahprotein ağırlıklı beslenip suyu çoğalt bakalım
Çok geçmiş olsun canım limonlu sular iç iyi olursun inşallahGunaydin herkeseeemutlu hafta sonlari diliyorum... ben grip olmusum sanırım bir surude isim var ....hemen toparlanmam lazimmmm
Sagol canim ihlamurda iciyorum insallah toparlarim sali misafirlerim gelecek onlar gelmeden ev temizleyeyim dedim... artik fazla abartmadan yapacamÇok geçmiş olsun canım limonlu sular iç iyi olursun inşallah
Aynen boşver zorlama kendiniSagol canim ihlamurda iciyorum insallah toparlarim sali misafirlerim gelecek onlar gelmeden ev temizleyeyim dedim... artik fazla abartmadan yapacam
Gecmis olsun cnmGunaydin herkeseeemutlu hafta sonlari diliyorum... ben grip olmusum sanırım bir surude isim var ....hemen toparlanmam lazimmmm
evet bu hafta daha çok spor yapacağım gözüm birincilikteEvet 100 gr bile çok kıymetli. Sağlık olsun haftaya toplanır inşallah.
ben haftada bir gün Cuma ve sabah istediğim bir şeyi yemeğe karar verdim tabi dozundaCuma günleri olabilir demi
inşallah yoksa bunkiralar bizi de mahvettiBabamiz yok bugün
Alt kata yemi komsu tadindi 1 ay olmadan 3 kere yukari geldi resmen tedirgin yasiyom evde artik Allahim bi an önce bi ev nasip etsin bana bi an önce cikmam lazim burdan
teşelllür ederim gerçekten iyi bir sonuç peki 6 haftada 5 kg yoksa yavaş mı gidiyorumAaaayy canımsın yaaa kıyamamHaftaya ilk üçe girer sildiririz merak etme.
15 Bahar gelecek canım bu haftanın sonuncusu sensin maalesef o yüzden adını oraya etiketlediler. Ayrıca maalesef iki tane de cezan var. Yarın akşam tarif ederim ben sana. Şimdi cep telefonundan yazıyorum link atamıyorum.
Gonul83 canım şimdi gördüm bildirimini ama geç oldu çokta önemli değil haftaya eklenir kilona. Ayrıca kocaman tebrikler 5 kilo çok iyi bir sonuç.
Kızlar yeni geldik eve. Geçmişin hepsini okuyamadım. Geçen haftadan yarın için verilmiş bir sözüm vardı. Turla Ilgaz’a gidiyoruz. Sabah 07:30 da çıkacağım evden akşam kaçta dönerim bilmiyorum.
Bugün ki menümü yazayım
Kahvaltı (08:44)
İki tane ceviz
Öğle (12:15)
3 yk mercimek çorbası
1 servis kaşığı et döner
1 servis kaşığı salata
1 kutu ayran
Ara (16:00)
4 tane günkurusu
Akşam (20:30) Akşam maalesef çok geç oldu
1 porsiyon tavuk dünyası (tavuğu ve salatayı yedim)
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?