Gayet iyi benceevet bu hafta daha çok spor yapacağım gözüm birincilikte
Takımlar arasında kaçıncı olduk nereden bakabilirim
ben haftada bir gün Cuma ve sabah istediğim bir şeyi yemeğe karar verdim tabi dozunda
inşallah yoksa bunkiralar bizi de mahvetti
Benim çocuklarımda çok gürültü yaparlar arada sırada ve apartman hep yaşlı Alman dolu hiç Türk yol çevrende ona rağmen hiç ses çıkarmıyorlar 2 yıldır buradayım bir kere kapım çalmadı eşim gözümü korkuttu şakın Pazar günü süpürge açma kapıya polis çağırırlar dedi ama çok anlayışlı hepsi zaten apartmanda hiç başka çocuk da YÖK
teşelllür ederim gerçekten iyi bir sonuç peki 6 haftada 5 kg yoksa yavaş mı gidiyorum
Oh. E güzel kuaföre gitmeyi bende çok istiyorumKahvaltı faslı bitti kahvemi içiyorum. Birazdan kuaför e gidecem hava miss. Yürüyüş yapıcam inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-167#post-58598365evet bu hafta daha çok spor yapacağım gözüm birincilikte
ben haftada bir gün Cuma ve sabah istediğim bir şeyi yemeğe karar verdim tabi dozunda
Benim çocuklarımda çok gürültü yaparlar arada sırada ve apartman hep yaşlı Alman dolu hiç Türk yol çevrende ona rağmen hiç ses çıkarmıyorlar 2 yıldır buradayım bir kere kapım çalmadı eşim gözümü korkuttu şakın Pazar günü süpürge açma kapıya polis çağırırlar dedi ama çok anlayışlı hepsi zaten apartmanda hiç başka çocuk da YÖK
teşelllür ederim gerçekten iyi bir sonuç peki 6 haftada 5 kg yoksa yavaş mı gidiyorum
Tesekkurler canim ..Gecmis olsun cnm
niye bu gün herkes sana hoşgeldin diyor mumu kız kaç gündür burda değil misin?
Gecmis olsun canimGunaydin herkeseeemutlu hafta sonlari diliyorum... ben grip olmusum sanırım bir surude isim var ....hemen toparlanmam lazimmmm
evet bu hafta daha çok spor yapacağım gözüm birincilikte
Canım hurma falan yasakmı bu 21 günde
Hayır canım kuru meyveler serbest çok abartmadan.Canım hurma falan yasakmı bu 21 günde
Kuru meyveler etki etmiYor mu isteğini kesmiyormu yesen özellikleHayır canım kuru meyveler serbest çok abartmadan.
Yok ki alamadı eşim bi türlü.Kuru meyveler etki etmiYor mu isteğini kesmiyormu yesen özellikle
Hurma ve fındık .inanamazsın çok etki ediyor
Sağol canım tekrar başladığım zaman değerlendireceğim.Kırmızı elmayı kaynayan ve içinde bi çubuk tarçın olan suya atıp 5 dk kaynat ve iç ,
Tarçınlı Türk kahvesi iç,
Muza kakao veya tarçın at ye ,
Hurmanın içine 2 fındık koy ye ,
Elma dilimle üstüne tarçın at ,
Tarçınlı süt iç ,
Ve canın tatlı istediğinde değilde bi ara öğünün de yap
İsteğinin kesildiğini göreceksin
Anladım canımYok ki alamadı eşim bi türlü.Yarın tatil yarın aldırırım kesin. Kuru üzüm var sadece evde. O da fayda etmiyor. Normal meyve de ben sevmiyorum. Çocukları bırakıp kendim alamıyorum.
Baya imkansız olur sanırımGünaydın herkese, çok sıkı bir kahvaltı yaptım, valiz hazırlamaya başladık, yarın yola çıkıyoruz istanbul için, bakalim tatilde spor olayını nasil ayarlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?