Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MuMu85 ben şekersiz çikolataları gelince baştan başlayacağım. Böyle zor oluyor
Tamam canim.Ben cok iyiyim.cok sükür ,bu sabah kahvaltida buranin ekmegini yerken ( cicek ekmeginin bir cicegi gibi) normalde 2 tane yerdim 1 tane aldim parcalara böldüm son parcayi bitiremedimyalniz ben elimden geldigi kadar dikkat ediyom ama bazi seylerin icinde mesela ekmegin icinde mayalanirken kullanilan sekerden kacmiyom bugpn sucuk yedim icinde varmis bu kadar dikkat etmeye klksam sıkilir birakirim :)
Çikolatalar geldi allahım ne kadar minnakmış

O kadar anlamsız ve boş bir hafta sonu olduki anlatamam yani

Kahvaltı sonrası kuaföre gittim dönüşte oglani parka götürdüm huysuz durmuyor ağlıyor eve getirdim kapıda durmak istedi arkadaş lari var kim dokunuyor sa avazi çıktığı kadar bağırıyor mahçup oluyor insan. İçeri aldım uyumuyor dışarı için ağlıyor tüm gün ağladı niye böyle oldu bilmiyorum sinirim alt üst

Belli donem cocuklarda oluyor bu durum sıkma canini... benim kizda boyleydi sonra cok sosyal bi kiz oldu... sana tavsiyem hava guzel olduğu gunler bol bol parka götür ortama alistikca kendisu gidecek onlarin yanina oynamak isteyecek önce görüp kendisine zarar verilmedigini gormesi lazim o simdi dokunan herkesin zarar verecegini dusunuyor cunku evde anne babayi görüyor sadece...

Carsiya gittim oradan pazara gectik... eve geldim mutfak dolaplarinin icini soyle bi toparladim sanki ablam teftişe gelecek gibi yarinda geri kalan islerimi yaparim gripten hic halim kalmadi dus aldim koltuga sızdim suan....

Teşekkürler canım

Tamam canım elimden geldiğince götürürüm parka. Ağrı kesici içtim simdi o kadar ki etkilendim. Aslında arkadaş canlisidir niye böyle yaptı bilmiyorum. Düzelir insallah

Bi dönem oluyor canım canını sıkma .
Zamanla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…