Kas için gittim sacimi nda uclarindan aldirdim 2 ay sonra boyatacam inşallahOh. E güzel kuaföre gitmeyi bende çok istiyorum
Ne yaptıracaksın saç mı
Tamam canim.Ben cok iyiyim.cok sükür ,bu sabah kahvaltida buranin ekmegini yerken ( cicek ekmeginin bir cicegi gibi) normalde 2 tane yerdim 1 tane aldim parcalara böldüm son parcayi bitiremedim
Çikolatalar geldi allahım ne kadar minnakmış
Gazan mübarek olsun :)Ben bugün sabah maydanoz limon kürüne başladım aç karna içeceğim Cuma'ya kadar
Akşam da
Yoğurt limon pulbiber yiyeyim diyorum göbek için
Sağol canımGazan mübarek olsun :)
Neden canımO kadar anlamsız ve boş bir hafta sonu olduki anlatamam yani
Kahvaltı sonrası kuaföre gittim dönüşte oglani parka götürdüm huysuz durmuyor ağlıyor eve getirdim kapıda durmak istedi arkadaş lari var kim dokunuyor sa avazi çıktığı kadar bağırıyor mahçup oluyor insan. İçeri aldım uyumuyor dışarı için ağlıyor tüm gün ağladı niye böyle oldu bilmiyorum sinirim alt üstNeden canım
Belli donem cocuklarda oluyor bu durum sıkma canini... benim kizda boyleydi sonra cok sosyal bi kiz oldu... sana tavsiyem hava guzel olduğu gunler bol bol parka götür ortama alistikca kendisu gidecek onlarin yanina oynamak isteyecek önce görüp kendisine zarar verilmedigini gormesi lazim o simdi dokunan herkesin zarar verecegini dusunuyor cunku evde anne babayi görüyor sadece...Kahvaltı sonrası kuaföre gittim dönüşte oglani parka götürdüm huysuz durmuyor ağlıyor eve getirdim kapıda durmak istedi arkadaş lari var kim dokunuyor sa avazi çıktığı kadar bağırıyor mahçup oluyor insan. İçeri aldım uyumuyor dışarı için ağlıyor tüm gün ağladı niye böyle oldu bilmiyorum sinirim alt üst
Teşekkürler canımFormu doldurmayinca misafir sandilar belki :)
Gecmis olsun canim
Cok sükür sansin varmis canim be nde 11 sene rahat otutdum burda gitme vakti geldi artik ki zaten tasinacaktik mecbur 3 odali evimiz,kiralari hic sorma ömür törpüleri
Bende zayiflayinca saclarimin uclarini dore sari yaptiracamOh. E güzel kuaföre gitmeyi bende çok istiyorum
Ne yaptıracaksın saç mı
Allah kabul etsin canim , gunumuz mutfakta geciyor bitmeyen isler yapmışlar ...Bende çocuklara yemek yedirdim
Namaz kılıp akşam yemeği hazırlıklarına başlıycam
Tamam canım elimden geldiğince götürürüm parka. Ağrı kesici içtim simdi o kadar ki etkilendim. Aslında arkadaş canlisidir niye böyle yaptı bilmiyorum. Düzelir insallahBelli donem cocuklarda oluyor bu durum sıkma canini... benim kizda boyleydi sonra cok sosyal bi kiz oldu... sana tavsiyem hava guzel olduğu gunler bol bol parka götür ortama alistikca kendisu gidecek onlarin yanina oynamak isteyecek önce görüp kendisine zarar verilmedigini gormesi lazim o simdi dokunan herkesin zarar verecegini dusunuyor cunku evde anne babayi görüyor sadece...
Bi dönem oluyor canım canını sıkma .Kahvaltı sonrası kuaföre gittim dönüşte oglani parka götürdüm huysuz durmuyor ağlıyor eve getirdim kapıda durmak istedi arkadaş lari var kim dokunuyor sa avazi çıktığı kadar bağırıyor mahçup oluyor insan. İçeri aldım uyumuyor dışarı için ağlıyor tüm gün ağladı niye böyle oldu bilmiyorum sinirim alt üst
Benimki suan öyle. Çok kullanışlı modern duruyorBende zayiflayinca saclarimin uclarini dore sari yaptiracam)) sanirim ramazan bayramina yaptırırım; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?