- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sağol canımAllah kabul etsin canim , gunumuz mutfakta geciyor bitmeyen isler yapmışlar ...
Umarim çabuk geçer inanılmaz mahçup oluyorumBi dönem oluyor canım canını sıkma .
Zamanla geçer
Ara ara sendrom donemleri oluyor... 2 yas ve 4 yas sendromlari var... biz 2 yasini tam yasadik valla kendini yerlere atmalar sokak ortasinsa neler nelerTamam canım elimden geldiğince götürürüm parka. Ağrı kesici içtim simdi o kadar ki etkilendim. Aslında arkadaş canlisidir niye böyle yaptı bilmiyorum. Düzelir insallah
Ayy aynen aynen yolun ortasına serdi kendini çığlık cigligaAra ara sendrom donemleri oluyor... 2 yas ve 4 yas sendromlari var... biz 2 yasini tam yasadik valla kendini yerlere atmalar sokak ortasinsa neler neler4 yastaki sendrom biraz daha hafif gecti....
Esime diyordum idare et 2 yas sendromu diye ooo o sendromda diye ben 10 yas yasladim derdi..
Canim kac yasinda ??Ayy aynen aynen yolun ortasına serdi kendini çığlık cigligabaş ağrım geçsin netten arastiricam nasil değiştirebilirim bu durum u diye
tüh ya o kadar geridemiydik üzüldümhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-167#post-58598365
Burdan bakabilirsin canımZ yedinci olduk
bizimde 3 oda büyükçe de bir girişim var 2 tuvalet ve balkon bize bile dar geliyor sizi düşünemiyorum ne kadar kira peki bizde 1000 EuroFormu doldurmayinca misafir sandilar belki :)
Gecmis olsun canim
Cok sükür sansin varmis canim be nde 11 sene rahat otutdum burda gitme vakti geldi artik ki zaten tasinacaktik mecbur 3 odali evimiz,kiralari hic sorma ömür törpüleri
nasıl birşey miş o tarifini verirmisinBen bugün sabah maydanoz limon kürüne başladım aç karna içeceğim Cuma'ya kadar
Akşam da
Yoğurt limon pulbiber yiyeyim diyorum göbek için
güle güle kullan o bile yetmiştir sana kuaföre gitmek tam bir terapi :)Kas için gittim sacimi nda uclarindan aldirdim 2 ay sonra boyatacam inşallah
Uzandim yatiyorum valla grip oldum fenayımNapıyosunuz kızlar.
yaptır yaptır iyi gelir ombre mi ne diyorlar ondan mı bende ilk kez evde boyayacağım eşim yardımcı olacak malum hem tesettürlü olmak hem yurtdışında olmak kuaförbulmak çok zorBende zayiflayinca saclarimin uclarini dore sari yaptiracam)) sanirim ramazan bayramina yaptırırım; ))
hiçççç mahçup olma gayet normal ve herkesin başına gelen birşey bu durum senin çocuğu yanlış terbiye ettiğin değil çocuğun doğasında olan birşey ben öyle birşey görsem asla yadırgamam boşver millet ne düşünürse düşünsünUmarim çabuk geçer inanılmaz mahçup oluyorum
bizim 4 yaşındaki oğlan geçen hafta öyleydi kendi haline bıraktık inatlaşmadık gönlünü hoş tuttuk hafif geçiriyor şuan büyüme atağını bende çok araştırırım okurum. Böyle çocuklarla ilgili olan şeyleriAyy aynen aynen yolun ortasına serdi kendini çığlık cigligabaş ağrım geçsin netten arastiricam nasil değiştirebilirim bu durum u diye
Omre olur heralde canim.... bundan 4 yil once sari omre yaptirmistim ayyyy gunlere giden hanim teyzelere benzemistimyaptır yaptır iyi gelir ombre mi ne diyorlar ondan mı bende ilk kez evde boyayacağım eşim yardımcı olacak malum hem tesettürlü olmak hem yurtdışında olmak kuaförbulmak çok zor
hiçççç mahçup olma gayet normal ve herkesin başına gelen birşey bu durum senin çocuğu yanlış terbiye ettiğin değil çocuğun doğasında olan birşey ben öyle birşey görsem asla yadırgamam boşver millet ne düşünürse düşünsün
bizim 4 yaşındaki oğlan geçen hafta öyleydi kendi haline bıraktık inatlaşmadık gönlünü hoş tuttuk hafif geçiriyor şuan büyüme atağını bende çok araştırırım okurum. Böyle çocuklarla ilgili olan şeyleri
2 yas 2 aylik. Evet arastiricam yoksa hasta olurum ben böyleCanim kac yasinda ??
Ben cook okumustum ilgisini baska yöne kaydiriyordum mesala bisey istedi ve o verilmeyecek biseyse alternatif başka bisey sundum boylece aglamayi birakiyordu... kii okudugum kitaplarda da oyle yazıyordu ilgisini baska bi yöne cekin diyorlar.. bi kac bisey daha vardi unuttum bi arastir canimmm
2 yas ooo tam yasi canim sabir geciyor ....2 yas 2 aylik. Evet arastiricam yoksa hasta olurum ben böyle
Evet yani birbirlerine dönüp bakıyorlar baskı altında hissettim kendimiyaptır yaptır iyi gelir ombre mi ne diyorlar ondan mı bende ilk kez evde boyayacağım eşim yardımcı olacak malum hem tesettürlü olmak hem yurtdışında olmak kuaförbulmak çok zor
hiçççç mahçup olma gayet normal ve herkesin başına gelen birşey bu durum senin çocuğu yanlış terbiye ettiğin değil çocuğun doğasında olan birşey ben öyle birşey görsem asla yadırgamam boşver millet ne düşünürse düşünsün
bizim 4 yaşındaki oğlan geçen hafta öyleydi kendi haline bıraktık inatlaşmadık gönlünü hoş tuttuk hafif geçiriyor şuan büyüme atağını bende çok araştırırım okurum. Böyle çocuklarla ilgili olan şeyleri
Canim menulerin cok guzel masallah daha once bi uzmandan diyetisyenden destek almismiydin ?9:45 1 bardak maydanoz limon kürü
Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Maydanoz marul
5 fındık 5 fıstık
Ara 13:00 1 bardak süt 2 hurma
Ara 16:00 1 elma
Akşam 18:00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 yk tavuk göğüs sote
1 dilim Çavdarlı ekmek
2 lt su
30 dk Leslie
Kuzenler bi arada ne guzel tadini cikarsinlar guzel anilar biriktirsinler..benim kızda sabirsizlikla kuzenlerini bekliyor 2 saatte bi soruyor ne zaman salı olacak yaaaa diyorİyi akşamlar kızlar,
Ablamın kızı bizde, okul dönemi hafta sonu 1 gün görüşebiliyorlar, bazen o da olmuyor.
Benim kızlar 6,5 ve 10,5 yaşlarında, yeğenim de 7 yaşında kız.
Onlarla ilgileniyorum pek gelemiyorum, ev lunapark gibi :)
Yok diyetisyene hiç gitmedim daha canım :)Canim menulerin cok guzel masallah daha once bi uzmandan diyetisyenden destek almismiydin ?
Oh ne güzel hayat şimdi onlara :)İyi akşamlar kızlar,
Ablamın kızı bizde, okul dönemi hafta sonu 1 gün görüşebiliyorlar, bazen o da olmuyor.
Benim kızlar 6,5 ve 10,5 yaşlarında, yeğenim de 7 yaşında kız.
Onlarla ilgileniyorum pek gelemiyorum, ev lunapark gibi :)
Takımlardan çoooook şey öğrendim yapıyorum ah bi de mezun olunca ipin ucunu kaçırmasammmCanim menulerin cok guzel masallah daha once bi uzmandan diyetisyenden destek almismiydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?