Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım elimden geldiğince götürürüm parka. Ağrı kesici içtim simdi o kadar ki etkilendim. Aslında arkadaş canlisidir niye böyle yaptı bilmiyorum. Düzelir insallah
Ara ara sendrom donemleri oluyor... 2 yas ve 4 yas sendromlari var... biz 2 yasini tam yasadik valla kendini yerlere atmalar sokak ortasinsa neler neler 4 yastaki sendrom biraz daha hafif gecti....
Esime diyordum idare et 2 yas sendromu diye ooo o sendromda diye ben 10 yas yasladim derdi..

Ayy aynen aynen yolun ortasına serdi kendini çığlık cigliga baş ağrım geçsin netten arastiricam nasil değiştirebilirim bu durum u diye

Ayy aynen aynen yolun ortasına serdi kendini çığlık cigliga baş ağrım geçsin netten arastiricam nasil değiştirebilirim bu durum u diye
Canim kac yasinda ??
Ben cook okumustum ilgisini baska yöne kaydiriyordum mesala bisey istedi ve o verilmeyecek biseyse alternatif başka bisey sundum boylece aglamayi birakiyordu... kii okudugum kitaplarda da oyle yazıyordu ilgisini baska bi yöne cekin diyorlar.. bi kac bisey daha vardi unuttum bi arastir canimmm

tüh ya o kadar geridemiydik üzüldüm

bizimde 3 oda büyükçe de bir girişim var 2 tuvalet ve balkon bize bile dar geliyor sizi düşünemiyorum ne kadar kira peki bizde 1000 Euro
Şnşallah gönlüne göre bir ev bulursun özellikle bahçesi veya parkı olan ev bulmak çok zor

Ben bugün sabah maydanoz limon kürüne başladım aç karna içeceğim Cuma'ya kadar

Akşam da
Yoğurt limon pulbiber yiyeyim diyorum göbek için
nasıl birşey miş o tarifini verirmisin

Kas için gittim sacimi nda uclarindan aldirdim 2 ay sonra boyatacam inşallah
güle güle kullan o bile yetmiştir sana kuaföre gitmek tam bir terapi :)

Bende zayiflayinca saclarimin uclarini dore sari yaptiracam )) sanirim ramazan bayramina yaptırırım; ))
yaptır yaptır iyi gelir ombre mi ne diyorlar ondan mı bende ilk kez evde boyayacağım eşim yardımcı olacak malum hem tesettürlü olmak hem yurtdışında olmak kuaförbulmak çok zor

Umarim çabuk geçer inanılmaz mahçup oluyorum
hiçççç mahçup olma gayet normal ve herkesin başına gelen birşey bu durum senin çocuğu yanlış terbiye ettiğin değil çocuğun doğasında olan birşey ben öyle birşey görsem asla yadırgamam boşver millet ne düşünürse düşünsün

bizim 4 yaşındaki oğlan geçen hafta öyleydi kendi haline bıraktık inatlaşmadık gönlünü hoş tuttuk hafif geçiriyor şuan büyüme atağını bende çok araştırırım okurum. Böyle çocuklarla ilgili olan şeyleri

Omre olur heralde canim.... bundan 4 yil once sari omre yaptirmistim ayyyy gunlere giden hanim teyzelere benzemistim ertesi gunu gidip komple boyatmistim ..dunyanin parasini vermistim ...
Kapali olunca zor olur canim haklisin ben açığım ama esim erkek kuaförünu istemez bayan olursa yaptirabilirsin diyor.

2 yas 2 aylik. Evet arastiricam yoksa hasta olurum ben böyle

Evet yani birbirlerine dönüp bakıyorlar baskı altında hissettim kendimi

9:45 1 bardak maydanoz limon kürü

Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Maydanoz marul
5 fındık 5 fıstık

Ara 13:00 1 bardak süt 2 hurma

Ara 16:00 1 elma

Akşam 18:00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 yk tavuk göğüs sote
1 dilim Çavdarlı ekmek

2 lt su
30 dk Leslie

Canim menulerin cok guzel masallah daha once bi uzmandan diyetisyenden destek almismiydin ?

Kuzenler bi arada ne guzel tadini cikarsinlar guzel anilar biriktirsinler..benim kızda sabirsizlikla kuzenlerini bekliyor 2 saatte bi soruyor ne zaman salı olacak yaaaa diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…