Masallah menulerin cok guzel cok dengeli cok begeniyorumTakımlardan çoooook şey öğrendim yapıyorum ah bi de mezun olunca ipin ucunu kaçırmasammm
Çok teşekkürler canımMasallah menulerin cok guzel cok dengeli cok begeniyorum
Çok geçmiş olsun canımUzandim yatiyorum valla grip oldum fenayım
oo seninki de kıskanç mış bizde kadın jinekolog bulana kadar bayağ uğraştık üstelik müslümanda olması gerekiyordu tahminen gittik işte müslaman mı değil mi bilmiyoruz ama İranlı 5 yıldır doktorumOmre olur heralde canim.... bundan 4 yil once sari omre yaptirmistim ayyyy gunlere giden hanim teyzelere benzemistimertesi gunu gidip komple boyatmistim ..dunyanin parasini vermistim ...
Kapali olunca zor olur canim haklisin ben açığım ama esim erkek kuaförünu istemez bayan olursa yaptirabilirsin diyor.
benim küçükle aynılar İnan ki hiçç ağlayıp tepinmelerine üzülmüyorum birşey hayırsa hayırdır patlasada taviz Yok eskiden verem oluyordum ama tecrübe kazandım artık2 yas 2 aylik. Evet arastiricam yoksa hasta olurum ben böyle
öyle bakanların ağzına kürekle vur kan gelsinEvet yani birbirlerine dönüp bakıyorlar baskı altında hissettim kendimi
bende çok beğeniyorum menülerini örnek alacağım maaşallah sana9:45 1 bardak maydanoz limon kürü
Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Maydanoz marul
5 fındık 5 fıstık
Ara 13:00 1 bardak süt 2 hurma
Ara 16:00 1 elma
Akşam 18:00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 yk tavuk göğüs sote
1 dilim Çavdarlı ekmek
2 lt su
30 dk Leslie
bende çok beğeniyorum menülerini örnek alacağım maaşallah sana
Zor valla evden çıkmakSelam kızlar...
Evime döndüm nihayet ama bütün gün temizlikle uğraştım.Yorgunum
Sağol canim ...Çok geçmiş olsun canım
Evet pek kıskanç ama sor ben hic kiskanc degilim deroo seninki de kıskanç mış bizde kadın jinekolog bulana kadar bayağ uğraştık üstelik müslümanda olması gerekiyordu tahminen gittik işte müslaman mı değil mi bilmiyoruz ama İranlı 5 yıldır doktorum
Bende açıkken gölge falan yaptırıyordum saçlarımda kıvırcık çok güzel olmuştu
O eski halimden eser YÖK şimdi
benim küçükle aynılar İnan ki hiçç ağlayıp tepinmelerine üzülmüyorum birşey hayırsa hayırdır patlasada taviz Yok eskiden verem oluyordum ama tecrübe kazandım artık
Çocuklar kuralı disiplini severler aslında
Hiç üzülme gerçekten hepsi gelip geçiyor sen sakinliğimi kötü görmezden gel
öyle bakanların ağzına kürekle vur kan gelsin
bende çok beğeniyorum menülerini örnek alacağım maaşallah sana
Kolay gelsin canim.... misafirlikler bitti diyet moduna dönüşSelam kızlar...
Evime döndüm nihayet ama bütün gün temizlikle uğraştım.Yorgunum
Afiyet olsun cok guzel görünüyorAkşama fırında levrek var
Ben böyle şade seviyorum patatesleri de çocuklar için koydum yanında salata bitti gitti
Patatesler tatlı patates bu arada yanmış gibi duruyor ama rengi öyle
Bizim kira 710 ama ev 75 m2 4 odaya cikmaya kalksak 1200 den basliyo mecbur almak icin bakiyoztüh ya o kadar geridemiydik üzüldüm
bizimde 3 oda büyükçe de bir girişim var 2 tuvalet ve balkon bize bile dar geliyor sizi düşünemiyorum ne kadar kira peki bizde 1000 Euro
Şnşallah gönlüne göre bir ev bulursun özellikle bahçesi veya parkı olan ev bulmak çok zor
nasıl birşey miş o tarifini verirmisin
güle güle kullan o bile yetmiştir sana kuaföre gitmek tam bir terapi :)
Eyvah eyvah 4 yaştada mi sendrom var Ben de 4 yaşında rahatlarım diye bekliyordum.Ara ara sendrom donemleri oluyor... 2 yas ve 4 yas sendromlari var... biz 2 yasini tam yasadik valla kendini yerlere atmalar sokak ortasinsa neler neler4 yastaki sendrom biraz daha hafif gecti....
Esime diyordum idare et 2 yas sendromu diye ooo o sendromda diye ben 10 yas yasladim derdi..
Bizimki de 2 yaş 2 aylık bütün oyuncaklarını atıyor, kırıyor, kendini yerlere atıyor, büyüklerle yanyana büyüyünce de şımardı, ben de sabrediyorum, şimdi tatile çıkacağız güya ama bana tatil olmuyor ki, bütün gün oglumun gönlünü etmeye çalışmak, bir şeyler yedirmeye çalışmakla geçecek, yazın da böyle oldu, aman başkasının çocuğuna vurmasın diye geriliyordum, uçakta yan koltuktakileri canından bezdirmisti2 yas 2 aylik. Evet arastiricam yoksa hasta olurum ben böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?