Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oo seninki de kıskanç mış bizde kadın jinekolog bulana kadar bayağ uğraştık üstelik müslümanda olması gerekiyordu tahminen gittik işte müslaman mı değil mi bilmiyoruz ama İranlı 5 yıldır doktorum
Bende açıkken gölge falan yaptırıyordum saçlarımda kıvırcık çok güzel olmuştu
O eski halimden eser YÖK şimdi

2 yas 2 aylik. Evet arastiricam yoksa hasta olurum ben böyle
benim küçükle aynılar İnan ki hiçç ağlayıp tepinmelerine üzülmüyorum birşey hayırsa hayırdır patlasada taviz Yok eskiden verem oluyordum ama tecrübe kazandım artık
Çocuklar kuralı disiplini severler aslında
Hiç üzülme gerçekten hepsi gelip geçiyor sen sakinliğimi kötü görmezden gel

Evet yani birbirlerine dönüp bakıyorlar baskı altında hissettim kendimi
öyle bakanların ağzına kürekle vur kan gelsin

bende çok beğeniyorum menülerini örnek alacağım maaşallah sana

Akşama fırında levrek var
Ben böyle şade seviyorum patatesleri de çocuklar için koydum yanında salata bitti gitti
Patatesler tatlı patates bu arada yanmış gibi duruyor ama rengi öyle

Eklentiler

• 17854C5A-4E05-4CCB-A501-92F29902D3EB.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 32
Evet pek kıskanç ama sor ben hic kiskanc degilim der

Bizim kira 710 ama ev 75 m2 4 odaya cikmaya kalksak 1200 den basliyo mecbur almak icin bakiyoz

Eyvah eyvah 4 yaştada mi sendrom var Ben de 4 yaşında rahatlarım diye bekliyordum.

2 yas 2 aylik. Evet arastiricam yoksa hasta olurum ben böyle
Bizimki de 2 yaş 2 aylık bütün oyuncaklarını atıyor, kırıyor, kendini yerlere atıyor, büyüklerle yanyana büyüyünce de şımardı, ben de sabrediyorum, şimdi tatile çıkacağız güya ama bana tatil olmuyor ki, bütün gün oglumun gönlünü etmeye çalışmak, bir şeyler yedirmeye çalışmakla geçecek, yazın da böyle oldu, aman başkasının çocuğuna vurmasın diye geriliyordum, uçakta yan koltuktakileri canından bezdirmisti bekleyip göreceğiz artık.

Bugünkü menü,
Kahvaltı 8.30
2 yumurtalı omlet, domates salatalık, 2 kibrit kutusu peynir, 2 köfte, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık kahvaltilik sos, 1 çay kaşığı pekmez
Öğle 13.30
2 köfte, 1 kase tarhana çorbası, 1 mandalina
Akşam 19.00
3 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe etli nohut, az karışık turşu
Şu 2 lt kadar
Spor 25 dk slim in 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…