Wawww harikasin
Evet canim 4 yasta var ama 2 yas en zoru..2 yas biraz zor geciyorEyvah eyvah 4 yaştada mi sendrom var Ben de 4 yaşında rahatlarım diye bekliyordum.
Bizimki de 2 yaş 2 aylık bütün oyuncaklarını atıyor, kırıyor, kendini yerlere atıyor, büyüklerle yanyana büyüyünce de şımardı, ben de sabrediyorum, şimdi tatile çıkacağız güya ama bana tatil olmuyor ki, bütün gün oglumun gönlünü etmeye çalışmak, bir şeyler yedirmeye çalışmakla geçecek, yazın da böyle oldu, aman başkasının çocuğuna vurmasın diye geriliyordum, uçakta yan koltuktakileri canından bezdirmistibekleyip göreceğiz artık.
Canim kahvalti fazla geldi bana soyleki kahvaltin dolu dolu cok guzel ogleyi atlamis olup minik bi ara yapip aksama gecseydin daha iyi olur gibi geldi... yada kahvtida 1 yumurta 1 kofte ve digerlerini yemis olsaydin ozaman öğle yemegi olabilirdi diye düşündüm. .Bugünkü menü,
Kahvaltı 8.30
2 yumurtalı omlet, domates salatalık, 2 kibrit kutusu peynir, 2 köfte, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık kahvaltilik sos, 1 çay kaşığı pekmez
Öğle 13.30
2 köfte, 1 kase tarhana çorbası, 1 mandalina
Akşam 19.00
3 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe etli nohut, az karışık turşu
Şu 2 lt kadar
Spor 25 dk slim in 6
oo seninki de kıskanç mış bizde kadın jinekolog bulana kadar bayağ uğraştık üstelik müslümanda olması gerekiyordu tahminen gittik işte müslaman mı değil mi bilmiyoruz ama İranlı 5 yıldır doktorum
Bende açıkken gölge falan yaptırıyordum saçlarımda kıvırcık çok güzel olmuştu
O eski halimden eser YÖK şimdi
benim küçükle aynılar İnan ki hiçç ağlayıp tepinmelerine üzülmüyorum birşey hayırsa hayırdır patlasada taviz Yok eskiden verem oluyordum ama tecrübe kazandım artık
Çocuklar kuralı disiplini severler aslında
Hiç üzülme gerçekten hepsi gelip geçiyor sen sakinliğimi kötü görmezden gel
öyle bakanların ağzına kürekle vur kan gelsin
bende çok beğeniyorum menülerini örnek alacağım maaşallah sana
Yaa çocuk bu ama yanimizdaki insanlar sanki kendi çocukları geçip oturuyor sessizcede bizimki cingarci moduna giriyor pişkin pişkin. O durum beni çok rahatsız ediyor. Bak aldık dışarı çıkardık şimdi eşimle eşim dedi bende bir bakım nasıl davranıyor çocuk kosturdu durdu. Ne ağlama ne bişey hopladi zip ladi. Çocuğu da olumsuz etkiliyorlar daha da kötü oluyorEyvah eyvah 4 yaştada mi sendrom var Ben de 4 yaşında rahatlarım diye bekliyordum.
Bizimki de 2 yaş 2 aylık bütün oyuncaklarını atıyor, kırıyor, kendini yerlere atıyor, büyüklerle yanyana büyüyünce de şımardı, ben de sabrediyorum, şimdi tatile çıkacağız güya ama bana tatil olmuyor ki, bütün gün oglumun gönlünü etmeye çalışmak, bir şeyler yedirmeye çalışmakla geçecek, yazın da böyle oldu, aman başkasının çocuğuna vurmasın diye geriliyordum, uçakta yan koltuktakileri canından bezdirmistibekleyip göreceğiz artık.
Akşama fırında levrek var
Ben böyle şade seviyorum patatesleri de çocuklar için koydum yanında salata bitti gitti
Patatesler tatlı patates bu arada yanmış gibi duruyor ama rengi öyle
Kolay gelsin canim.... misafirlikler bitti diyet moduna dönüş)
inşallah nasip olur boşa giden para yazık bizde almayı düşünüyoruzBizim kira 710 ama ev 75 m2 4 odaya cikmaya kalksak 1200 den basliyo mecbur almak icin bakiyoz
çok güzel düşünmüşsün afiyet olsunEki Görüntüle 2226788
Disarisi icin atistirmalik hazirliyom :)
ben yazın gitmiştim çok güzel bir yere Harika bir oteldi ilk kez çocuklarla böyle bir yere geldik sırtım bir kere şezlong görmedi cankurtaran gibi sürekli gözetledim son günlerde eşim insafa geldi de ben denkadınlar tarafında tek başıma 1,2 saat takıldım ha pardon büyük oğlanda vardı :)Eyvah eyvah 4 yaştada mi sendrom var Ben de 4 yaşında rahatlarım diye bekliyordum. 4 yaş bence 2 yaşa göre daha kolay bende 2 side olduğu için 4 yaşın yemesi içmesi uyuması tuvaleti etkinlikleri oyuncaklarıyla kendi kendine oynaması okula gitmesi senke sohbet etmesi anlaması
çamaşır makinam bozulsun ama tartım bozulmasın gözümün nurı en sevdiğim eşyam :))Kızlar avm ye gittik tartıldım orda amaaaaannn montla 67 kilo ciktimşok şok. Yanlıştır diye oğlumu tarttim oğlum kendi kilosunda çıktı 13 küsür. Esime dedim yeni tartı alalım dedi maasta söz alacam idare et 15 gün. Esimde gördü sonucu ayy yanlista olsa 67 yi gördüğüme çooook sevindim
inşallah nasip olur boşa giden para yazık bizde almayı düşünüyoruz
çok güzel düşünmüşsün afiyet olsun
ben yazın gitmiştim çok güzel bir yere Harika bir oteldi ilk kez çocuklarla böyle bir yere geldik sırtım bir kere şezlong görmedi cankurtaran gibi sürekli gözetledim son günlerde eşim insafa geldi de ben denkadınlar tarafında tek başıma 1,2 saat takıldım ha pardon büyük oğlanda vardı :)
çamaşır makinam bozulsun ama tartım bozulmasın gözümün nurı en sevdiğim eşyam :))
Ha birde başkalarının gazına gelip çocuğa bağırırsın bir iki çimdiklersin orada bir tahrik ılur çünkü benimde başıma geldi ama akıllandım asla başkalarının gazına gelip çocuğunu hırpalamamYaa çocuk bu ama yanimizdaki insanlar sanki kendi çocukları geçip oturuyor sessizcede bizimki cingarci moduna giriyor pişkin pişkin. O durum beni çok rahatsız ediyor. Bak aldık dışarı çıkardık şimdi eşimle eşim dedi bende bir bakım nasıl davranıyor çocuk kosturdu durdu. Ne ağlama ne bişey hopladi zip ladi. Çocuğu da olumsuz etkiliyorlar daha da kötü oluyor
Ha birde başkalarının gazına gelip çocuğa bağırırsın bir iki çimdiklersin orada bir tahrik ılur çünkü benimde başıma geldi ama akıllandım asla başkalarının gazına gelip çocuğunu hırpalamam
Evet canim 4 yasta var ama 2 yas en zoru..2 yas biraz zor geciyor) kolay gelsin...
Evet kahvaltı baya doyurucu oldu, yarın yola çıkıyoruz diye niye böyle kıtlıktan çıkmış gibi yedim Anlamadim, sanki yolda yemek yenmiyor, akşam da pilav yemeden iyiydi, yarın telafi edicem mutlaka.Canim kahvalti fazla geldi bana soyleki kahvaltin dolu dolu cok guzel ogleyi atlamis olup minik bi ara yapip aksama gecseydin daha iyi olur gibi geldi... yada kahvtida 1 yumurta 1 kofte ve digerlerini yemis olsaydin ozaman öğle yemegi olabilirdi diye düşündüm. .
Olumsuz etkileyen insanlar var kesinlikle, bir de hemen müdahale etmemi bekliyorlar, iyi de elimde sihirli değnek yok, çocuğun olumsuz davranışını anneye yıkmaya çok meyilli herkes, bir de karşılaştırma yapmasalar olmaz. Biz bizbizeyken daha rahat oluyoruz, cocuk bu bazen şeker gibi bazen tam bir chuckyYaa çocuk bu ama yanimizdaki insanlar sanki kendi çocukları geçip oturuyor sessizcede bizimki cingarci moduna giriyor pişkin pişkin. O durum beni çok rahatsız ediyor. Bak aldık dışarı çıkardık şimdi eşimle eşim dedi bende bir bakım nasıl davranıyor çocuk kosturdu durdu. Ne ağlama ne bişey hopladi zip ladi. Çocuğu da olumsuz etkiliyorlar daha da kötü oluyor
Evde uysal bir çocuk. Ama bazen zivanadan çıkıyor
Evet kahvaltı baya doyurucu oldu, yarın yola çıkıyoruz diye niye böyle kıtlıktan çıkmış gibi yedim Anlamadim, sanki yolda yemek yenmiyor, akşam da pilav yemeden iyiydi, yarın telafi edicem mutlaka.
Olumsuz etkileyen insanlar var kesinlikle, bir de hemen müdahale etmemi bekliyorlar, iyi de elimde sihirli değnek yok, çocuğun olumsuz davranışını anneye yıkmaya çok meyilli herkes, bir de karşılaştırma yapmasalar olmaz. Biz bizbizeyken daha rahat oluyoruz, cocuk bu bazen şeker gibi bazen tam bir chucky
Hayır canım çok iyi tam kıvamındaevet bu hafta daha çok spor yapacağım gözüm birincilikte
Takımlar arasında kaçıncı olduk nereden bakabilirim
ben haftada bir gün Cuma ve sabah istediğim bir şeyi yemeğe karar verdim tabi dozunda
inşallah yoksa bunkiralar bizi de mahvetti
Benim çocuklarımda çok gürültü yaparlar arada sırada ve apartman hep yaşlı Alman dolu hiç Türk yol çevrende ona rağmen hiç ses çıkarmıyorlar 2 yıldır buradayım bir kere kapım çalmadı eşim gözümü korkuttu şakın Pazar günü süpürge açma kapıya polis çağırırlar dedi ama çok anlayışlı hepsi zaten apartmanda hiç başka çocuk da YÖK
teşelllür ederim gerçekten iyi bir sonuç peki 6 haftada 5 kg yoksa yavaş mı gidiyorum
Coook gecmis olsun canim yaaKızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım. Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?