Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canim 4 yasta var ama 2 yas en zoru..2 yas biraz zor geciyor ) kolay gelsin...

Canim kahvalti fazla geldi bana soyleki kahvaltin dolu dolu cok guzel ogleyi atlamis olup minik bi ara yapip aksama gecseydin daha iyi olur gibi geldi... yada kahvtida 1 yumurta 1 kofte ve digerlerini yemis olsaydin ozaman öğle yemegi olabilirdi diye düşündüm. .

Kızlar avm ye gittik tartıldım orda amaaaaannn montla 67 kilo ciktimşok şok. Yanlıştır diye oğlumu tarttim oğlum kendi kilosunda çıktı 13 küsür. Esime dedim yeni tartı alalım dedi maasta söz alacam idare et 15 gün. Esimde gördü sonucu ayy yanlista olsa 67 yi gördüğüme çooook sevindim

Yaa çocuk bu ama yanimizdaki insanlar sanki kendi çocukları geçip oturuyor sessizcede bizimki cingarci moduna giriyor pişkin pişkin. O durum beni çok rahatsız ediyor. Bak aldık dışarı çıkardık şimdi eşimle eşim dedi bende bir bakım nasıl davranıyor çocuk kosturdu durdu. Ne ağlama ne bişey hopladi zip ladi. Çocuğu da olumsuz etkiliyorlar daha da kötü oluyor

Akşama fırında levrek var
Ben böyle şade seviyorum patatesleri de çocuklar için koydum yanında salata bitti gitti
Patatesler tatlı patates bu arada yanmış gibi duruyor ama rengi öyle

Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun

Kolay gelsin canim.... misafirlikler bitti diyet moduna dönüş )

Hiç diyet moduna dönesim yok ama mecbur döndüm artık

19 Ocak Cumartesi Menüm

Kahvaltı 10.30
3 küçük küp kaşar
Biraz sucuklu yumurta
Bikaç küp beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 çatal helva

Öğle 16.00
1 kase çorba
4 yk taze fasulye
İki elma dilim patates (fırında)
Üç parça tavuk (200 gr kadar)
2 dilim ekmek
1 bardak süt

Ara 20.30
1 kase yoğurt
1 elma

Su 1.5 lt civarı şimdiye kadar
Spor yok

Temizlikten yemeğe vakit ayıramadım. Diyet menüme uyamadım o yüzden.

Bizim kira 710 ama ev 75 m2 4 odaya cikmaya kalksak 1200 den basliyo mecbur almak icin bakiyoz
inşallah nasip olur boşa giden para yazık bizde almayı düşünüyoruz

Eki Görüntüle 2226788
Disarisi icin atistirmalik hazirliyom :)
çok güzel düşünmüşsün afiyet olsun

ben yazın gitmiştim çok güzel bir yere Harika bir oteldi ilk kez çocuklarla böyle bir yere geldik sırtım bir kere şezlong görmedi cankurtaran gibi sürekli gözetledim son günlerde eşim insafa geldi de ben denkadınlar tarafında tek başıma 1,2 saat takıldım ha pardon büyük oğlanda vardı :)

çamaşır makinam bozulsun ama tartım bozulmasın gözümün nurı en sevdiğim eşyam :))

Ha birde başkalarının gazına gelip çocuğa bağırırsın bir iki çimdiklersin orada bir tahrik ılur çünkü benimde başıma geldi ama akıllandım asla başkalarının gazına gelip çocuğunu hırpalamam

Evett sonra kendime kızdım. Basım catladi o kadar sinirlendim ki

Evet canim 4 yasta var ama 2 yas en zoru..2 yas biraz zor geciyor ) kolay gelsin...

Evet kahvaltı baya doyurucu oldu, yarın yola çıkıyoruz diye niye böyle kıtlıktan çıkmış gibi yedim Anlamadim, sanki yolda yemek yenmiyor, akşam da pilav yemeden iyiydi, yarın telafi edicem mutlaka.

Olumsuz etkileyen insanlar var kesinlikle, bir de hemen müdahale etmemi bekliyorlar, iyi de elimde sihirli değnek yok, çocuğun olumsuz davranışını anneye yıkmaya çok meyilli herkes, bir de karşılaştırma yapmasalar olmaz. Biz bizbizeyken daha rahat oluyoruz, cocuk bu bazen şeker gibi bazen tam bir chucky

Evde uysal bir çocuk. Ama bazen zivanadan çıkıyor

19.01.2019 cumartesi

Kahvaltı 11.30
2.5kaşıklık 1yumurta tavada
4-5 küçük parça köy peyniri
2çatal tulum peyniri
2 siyah zeytin
5-6 dal maydanoz
3 çb çay

Misafirliğe gittim

Ara 16.30
1 tük kahvesi
1küçğk kurabiye

Akşam 19.00
2 yk patates kızartması
3kücük kızartılmış köfte
1 sv yoğurtlu makarna
2yk prinç pilavı
1sb kola

21.40
3-4 fındık
2çb çay

Hayır canım çok iyi tam kıvamında

Kızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım. Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum

Bugünkü menüm
Seker orucunda 4.gün

Kahvalti
Cicek ekmegin 1 cicegi kadar tam bugday ekmek
Krem peynir, gauda, zeytin,acuka,2 dilim pastirma,3 4 dilim szcuklu yumurta

Ara
3 hurma
Biraz findik
1 kücük yesil elma

Aksam
Ev yapimi tam bugday ekmekle 2 hamburger ( 1 olsa iyiydi )

Coook gecmis olsun canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…