Coook geçmiş olsun canim aman ihmal etme mutlaka git....Kızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım. Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum
Cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusunKızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım. Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum
Kızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım. Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum
Yaa ne kadar küçükmüş inşallah gönlünüzce bi yer bulursunuzBizim kira 710 ama ev 75 m2 4 odaya cikmaya kalksak 1200 den basliyo mecbur almak icin bakiyoz
Aboooo bana yetişmişsinKızlar avm ye gittik tartıldım orda amaaaaannn montla 67 kilo ciktimşok şok. Yanlıştır diye oğlumu tarttim oğlum kendi kilosunda çıktı 13 küsür. Esime dedim yeni tartı alalım dedi maasta söz alacam idare et 15 gün. Esimde gördü sonucu ayy yanlista olsa 67 yi gördüğüme çooook sevindim
Montla 67 ise kesin 65li bi rakamdir ozamanAboooo bana yetişmişsin
Çok geçmiş olsunKızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım. Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum
Çok geçmiş olsun canım kötü olmuşKızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım. Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum
Kız yanlıştır yaa. Ama ne kadar mutlu oldum yaa yanlış olsada güzel di yaniAboooo bana yetişmişsin
Yok yaa 65 imkansız. Ben kendime adam akıllı bir tartı alim o hafta kilo bildirimi yapıcam inşallahMontla 67 ise kesin 65li bi rakamdir ozaman)
Cok da kötü sayilmaz canim sadece asurenin o saatte olmasi kötü olmusBugünkü menüm
Sabah 11:00
2 sucuklu yumurta, peynir, 3 zeytin, biraz yoğurt kaymağı, 3-4 adet ceviz, bir portakal
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbası, 2 çiğköfte, salata, bir bardak ayran
21:30
1 kase aşure
2 litre su içildi. Spor yapamadım temizlik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?