Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

motivasyon sağlaması amacıyla gideceğim ben
bir türlü toparlayamıyorum çünkü

19 ocak cumartesi

11.00
1/2 açma
1 haş.yumurta
8 y.zeytin
1/2 avokado
1 tk bal
1 dilim ekmek

19.00
1 porsiyon hamsi tava
4 vişneli yaprak sarma
salata
1 duble rakı

21.00
3 çatal künefe

ehem ehemmm... oğlum geldi de... hamsi ve künefeyi özlemiş
ne yani yedirmese miydik
o yerken sadece izlese miydik

çok yemedim ama
örneğin balıkla ekmek götürmedim hiç

özlemişim oğlumu :)

Kuzenler bi arada ne guzel tadini cikarsinlar guzel anilar biriktirsinler..benim kızda sabirsizlikla kuzenlerini bekliyor 2 saatte bi soruyor ne zaman salı olacak yaaaa diyor

Gerçekten çok özlüyorlar birbirlerini. Yatağın altından çıkan yatağı açıyorum normalde, istemediler, küçükler birlikte yatmak isediler. Sizinkiler de bir an önce kavuşsun.

Oh ne güzel hayat şimdi onlara :)

Gerçekten öyle canım. Bugün de ablam izin verirse kalsın diyorum bakalım.

Kayak için bir yere mi gitmiştin canım, ben kaçırmışım. Neredesin?
Allah korumuş, sen git yine atladığım birşey olmasın.
Ben de çocukluk ve gençlikte kayak takımındaydım, uzun zaman kaydım. Sonra vakit ayıramadım. Geçen sene annem, babam ve kızlarla Kartepe’ye gittik. Ben hiç birşey anlamadım onları giydirip soyundurmaktan. Babamla büyük kızım güzel kaydı. Ama ben...
Bu sene de istiyorlar ama bilmiyorum

Ne kadar kalacak oğlun? Özlemişsinizdir tabi. Keyfi yerinde miymiş orada?
Keyfiniz bol olsun.

Bence hic kötü degil sadece asurenin saati sıkıntılı. .. sen uzun zamandir hic sekerliseyler yemedim vucudu şaşırtmış bile olabilirsin .....

Son cümleleri okuyunca cok hak veresim geldi hahaha gözün aydin keyifli guzel vakit gecirin oglunla

Esime bugun ne olur sen hazirla kahvaltiyi ben cok hastayim dedim.. suan mutfaktan oyle sesler geliyor ki korkuyorum gideyim mutfağımi kırıp dokmeden müdahale edeyim...

Gunaydin herkeseee mutlu pazarlar ben hala grip ....
Ilac almadim ihlamur vs ictim bide portakal tukettim ama yinede iyilesemedim bugun ilac alicam artik .....ilac en son carem

Geçmiş olsun canım. Ballı limonlu su, ballı karabiberli süt ve sirkeyle boğazları gargara bunlar benim ilaçlarım dene istersen bir iki gün

Günaydın kızlar dünkü menüm

08:45 2 dilim elma
1 parça inçe kaşar
Ananas
5 zeytin
Activia meyveli yoğurt

13:00 pastırmalı biberli yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Çok az beyaz peynir
Çatal ucuyla reçel
1 bardak siyah çay
1 lokma simit

18:30 fırında 1 levrek çok az salata

Spor yok 2,5 lt su

Öğle biraz karışık ama miktarları az olduğu için çokta karışık değil sanırım canım afiyet olsun
Günaydın kızlar tüm hastalara geçmiş olsun. Dünkü aşure +400 olarak geldi
Bugün düne göre daha fazla su tüket canım
Yapacağın spora ek aşure için fazladan 15 dk falan hareket yap gider o merak etme
Fasulye nohut var şişkinlik yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…