Evet canım mecbur yedim misafirlikte olduğum için. Bundan sonra dikkat edeceğimCok da kötü sayilmaz canim sadece asurenin o saatte olmasi kötü olmus
Yarina telafi edersin , hayatin akisinda olagan seyler bunlar mühim olan batti balik yan gider moduna girmemek :)Evet canım mecbur yedim misafirlikte olduğum için. Bundan sonra dikkat edeceğim
Aletlee çok değişmiş, gelişmiştir canım dediğim gibi benim 15 yıl. Yeni yaptıracaktı dikkate al bence.
Yoğun spor yapıp birden bırakınca da vücut kendini bırakıyor. Sonrasında dikkat edince problem olmaz herhalde.
Kuzenler bi arada ne guzel tadini cikarsinlar guzel anilar biriktirsinler..benim kızda sabirsizlikla kuzenlerini bekliyor 2 saatte bi soruyor ne zaman salı olacak yaaaa diyor
Oh ne güzel hayat şimdi onlara :)
Kızlar ben geldim ama kötü geldim. Bugün ilk defa kaydım.
Kimseden yardım almadan var bir süre sonra düştüm maalesef sağ kol dirseğim ve sağ omuzum zedelendi. Kırık çıkık yok çok şükür ama şişti ve ağrıyor. Kırık olmadığı için acile gitmedim ama sanırım pazartesi uzmana gideceğim. Hangi akla hizmet kaydım bilmiyorum ama şükür ucuz atlattım. Çok zor yazıyorum şimdi bunları. Kolumu kısıtlı kullanabiliyorum
19 ocak cumartesi
11.00
1/2 açma
1 haş.yumurta
8 y.zeytin
1/2 avokado
1 tk bal
1 dilim ekmek
19.00
1 porsiyon hamsi tava
4 vişneli yaprak sarma
salata
1 duble rakı
21.00
3 çatal künefe
ehem ehemmm... oğlum geldi de... hamsi ve künefeyi özlemiş
ne yani yedirmese miydik
o yerken sadece izlese miydik
çok yemedim ama
örneğin balıkla ekmek götürmedim hiç
özlemişim oğlumu :)
Bence hic kötü degil sadece asurenin saati sıkıntılı. .. sen uzun zamandir hic sekerliseyler yemedim vucudu şaşırtmış bile olabilirsin .....Bugünkü menüm
Sabah 11:00
2 sucuklu yumurta, peynir, 3 zeytin, biraz yoğurt kaymağı, 3-4 adet ceviz, bir portakal
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbası, 2 çiğköfte, salata, bir bardak ayran
21:30
1 kase aşure
2 litre su içildi. Spor yapamadım temizlik yaptım
Son cümleleri okuyunca cok hak veresim geldi hahaha19 ocak cumartesi
11.00
1/2 açma
1 haş.yumurta
8 y.zeytin
1/2 avokado
1 tk bal
1 dilim ekmek
19.00
1 porsiyon hamsi tava
4 vişneli yaprak sarma
salata
1 duble rakı
21.00
3 çatal künefe
ehem ehemmm... oğlum geldi de... hamsi ve künefeyi özlemiş
ne yani yedirmese miydik
o yerken sadece izlese miydik
çok yemedim ama
örneğin balıkla ekmek götürmedim hiç
özlemişim oğlumu :)
Buradayim canimAda cnm rakibim nerelerdesinada81
Gunaydin herkeseee mutlu pazarlarben hala grip ....
Ilac almadim ihlamur vs ictim bide portakal tukettim ama yinede iyilesemedim bugun ilac alicam artik .....ilac en son carem
Sağol canim, balli limonlu ihlamur denedim... adacayi ile gargara yaptim.. bide bunlari deniyeyim sağol canim.Geçmiş olsun canım. Ballı limonlu su, ballı karabiberli süt ve sirkeyle boğazları gargara bunlar benim ilaçlarım dene istersen bir iki gün
Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun tekrarGunaydin herkeseee mutlu pazarlarben hala grip ....
Ilac almadim ihlamur vs ictim bide portakal tukettim ama yinede iyilesemedim bugun ilac alicam artik .....ilac en son carem
Meyve yiyorum sabahları canım. Bu hafta telafisini yaparım. Bu hafta hedefim 60 ı görmekBence hic kötü degil sadece asurenin saati sıkıntılı. .. sen uzun zamandir hic sekerliseyler yemedim vucudu şaşırtmış bile olabilirsin .....
Öğle biraz karışık ama miktarları az olduğu için çokta karışık değil sanırım canım afiyet olsunGünaydın kızlar dünkü menüm
08:45 2 dilim elma
1 parça inçe kaşar
Ananas
5 zeytin
Activia meyveli yoğurt
13:00 pastırmalı biberli yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Çok az beyaz peynir
Çatal ucuyla reçel
1 bardak siyah çay
1 lokma simit
18:30 fırında 1 levrek çok az salata
Spor yok 2,5 lt su
Bugün düne göre daha fazla su tüket canımGünaydın kızlar tüm hastalara geçmiş olsun. Dünkü aşure +400 olarak geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?