Ay tamam aşure kelimesini yasaklıyorum artıkGünaydın kızlar tüm hastalara geçmiş olsun. Dünkü aşure +400 olarak geldi
Bende dün Karyolada küçüğü yatırıyorum yere oturdum kafamda yatağın üstünde elim oğlanda öyle uyumuşum dondum :))Günaydın herkese
Gece yerde uyumuş kalmışım heryerim tutulmuş kıpırdayamıyorum resmen
Eşim geç kahvaltı yaptı öğle yemeği gibi bişey yaptım bende onla evet miktarlar gerçekten az dıÖğle biraz karışık ama miktarları az olduğu için çokta karışık değil sanırım canım afiyet olsun
Bugün düne göre daha fazla su tüket canım
Yapacağın spora ek aşure için fazladan 15 dk falan hareket yap gider o merak etme
Fasulye nohut var şişkinlik yapmıştır
İnşallah bende 59,5 hedefim hafta içi spora ağırlık vereceğimMeyve yiyorum sabahları canım. Bu hafta telafisini yaparım. Bu hafta hedefim 60 ı görmek
Ya işte görmek istediğim tablo buydu şimdi aklım başıma geldi bende aynen böyle şeyler yapıyorum
Bence Burda da yenilmemesi gereken şeyler var sosis salam hiç ağzınıza almayın nasıl yapıldığını görseniz yemin ederim kusmuk gibi imkan varsa pastırma en iyisiAlıntıdır.
- Pazar gününün vazgeçilmezlerinden olan bruncha gidecekseniz öğlen yemeği ve ara öğünlerinizi gözden çıkarın.
- Tabağınızda mutlaka peynir ve yumurta gibi kaliteli protein kaynaklarına yer açın.
- Bal, reçel ve çikolata kremasını gözünüze kestirdiyseniz kahvaltıdan sonra meyve tüketmemelisiniz.
- Şarküteri ürünlerinden nitrit ve nitrat içeren sosis, salam gibi yiyecekleri abartmadan tadımlık tüketmeye çalışın.
- Tam tahıllı ekmekleri tercih etmeye özen gösterin.
- Patates, ekmek, pirinçli yiyecekler, müsli ve cornflakes’in aynı grup besinler olduğunu gözden kaçırmayın ve bunlar arasından sadece iki tanesini seçmeye odaklanın.
- Bol söğüş sebze ise tabağınızın yarısını doldurmalı. .
Bizim biYa işte görmek istediğim tablo buydu şimdi aklım başıma geldi bende aynen böyle şeyler yapıyorum
Dikkat etmek laızm
Ben sosis salam yemiyorum ama sucuk çok seviyorum bazen yemek istiyorum ama miktarı nasıl yapacağıma karar veremeyip vazgeçiyorumBence Burda da yenilmemesi gereken şeyler var sosis salam hiç ağzınıza almayın nasıl yapıldığını görseniz yemin ederim kusmuk gibi imkan varsa pastırma en iyisi
Çok gecmiş olsunÇok geçmiş olsun canım kötü olmuş
Daha önceden mutfaga girmedimi esiniz cnm neyse ben o konada sansliyim beni ac birakmaycakkadar birseyler hazirlar esim ve oglumda da alistirdim oda kwhvalti hazirlaya bilir pates cay yumurta bunlari yapip hazirlar oglusum ablalari ve olum 13 yasinda sizkerde cocuklariniza alistirip hazirlatin bu firsati verin onlaraEsime bugun ne olur sen hazirla kahvaltiyi ben cok hastayim dedim.. suan mutfaktan oyle sesler geliyor ki korkuyorum gideyim mutfağımi kırıp dokmeden müdahale edeyim...
Ben sevmiyorum sosiside salamida sucukda az severerim hic yemesem aklima gelmez ama oglum o yerde aeverdeBen sosis salam yemiyorum ama sucuk çok seviyorum bazen yemek istiyorum ama miktarı nasıl yapacağıma karar veremeyip vazgeçiyorum
Sucuk yerdim ben diyetteyken. 6-7 dilim yerdim.Ben sosis salam yemiyorum ama sucuk çok seviyorum bazen yemek istiyorum ama miktarı nasıl yapacağıma karar veremeyip vazgeçiyorum
Sucuk yerdim ben diyetteyken. 6-7 dilim yerdim.
Ya, siz grubu kapatınız geri duba gibi oldum!!! Bak şimdi de her açmışsiniz ama bana haber vermemissiniz..Bizim biflorence_N vardı. Bir serçe barnağı ucu bal, 1 çatalın ucuna bulaşan pasta, 40 çekirdek tuzu diye menü verirdi onları bıraktı kilo vermeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?