Hayirli pazarlar,
Cok agresifim bugün.oglum.gece 36885427 kere kalktiuykusuzluga hic gelemiyorum ya bugün son ögünüm 14 30 da yarin 10 30 a kadar su cay kahve haric yemek.yok ( if yapiyorum ) bakalim neler olucak.
Yok canım kaptan ben değilim takılıyorum öyle burada. KaptanımızYa, siz grubu kapatınız geri duba gibi oldum!!! Bak şimdi de her açmışsiniz ama bana haber vermemissiniz..
Olmaz canım hafta sonu yiyebilirsin. Bildiğin yerden alıyorsundur zaten sen
Bende haftada bi kere yesem bişi olmaz sanırım demi
Canım emzirirken ne gerek var o kadar katı diyeteHayirli pazarlar,
Cok agresifim bugün.oglum.gece 36885427 kere kalktiuykusuzluga hic gelemiyorum ya bugün son ögünüm 14 30 da yarin 10 30 a kadar su cay kahve haric yemek.yok ( if yapiyorum ) bakalim neler olucak.
Zaten yok kaçamak o zorunlu oldu. Sadece hedef kilolara düştüğümde ödüllerim var kendimeİnşallah bende 59,5 hedefim hafta içi spora ağırlık vereceğim
Aşure yalnız çok bomba olmuş uzun süre böyle bir kaçamak yapma daha o sana yeter de artar
Aynen tabi canımOlmaz canım hafta sonu yiyebilirsin. Bildiğin yerden alıyorsundur zaten sen
FloooYa, siz grubu kapatınız geri duba gibi oldum!!! Bak şimdi de her açmışsiniz ama bana haber vermemissiniz..
sağol canımAllah yardımcın olsun canım geçmiş olsun tekrar
yaparsın canım , hedefin kaçtı senin az kaldı mezuniyeteMeyve yiyorum sabahları canım. Bu hafta telafisini yaparım. Bu hafta hedefim 60 ı görmek
bende çok severim ama yapmasını bilecek biri yapacak getirecek ben yiyecemAy tamam aşure kelimesini yasaklıyorum artık
canım zorda kalınca menemen yapmayı biliyor sadece onu yapar çok girmez mutfağa annesi alıştırmamış maalesef onlarda erkek yapmaz mantığı var.... eşim pek ev işi yardım etmez ama kızımı birlikte büyüttük yani gece kalkıp sütünü hazırlardı kvler şaşkın şaşkın bakıyorlardı...Daha önceden mutfaga girmedimi esiniz cnm neyse ben o konada sansliyim beni ac birakmaycakkadar birseyler hazirlar esim ve oglumda da alistirdim oda kwhvalti hazirlaya bilir pates cay yumurta bunlari yapip hazirlar oglusum ablalari ve olum 13 yasinda sizkerde cocuklariniza alistirip hazirlatin bu firsati verin onlara
Allah yardımcın olsun canım bende uykumu almazsam çook huysuz oluyorumHayirli pazarlar,
gel canım aramızaYa, siz grubu kapatınız geri duba gibi oldum!!! Bak şimdi de her açmışsiniz ama bana haber vermemissiniz..
Ben yaparım kendim canım hiç de üşenmem. Şu an bile buğday kayısı olsa yapabilirim yanibende çok severim ama yapmasını bilecek biri yapacak getirecek ben yiyecemaşure zamanı hangi komuşu yapar diye düşünüyordum
maşallah ben bilmem pek hamarat değilim mutfakta ....Ben yaparım kendim canım hiç de üşenmem. Şu an bile buğday kayısı olsa yapabilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?