- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Zaman zaman okuyorum farklı diyet gruplarını. Fikir edinmek güzel oluyor. Katılmak isterim ama vakit ayırmakta zorlanıyorum. Diyete de çok ihtiyacım olduğu halde kendimi tam anlamıyla veremiyorum. İlgin için tşk ederim...
rica ederim canım , istersen katıl aramıza menü paylaş spor bildirimi yaparsaın bilikte yorumlarız.... zaten buradada çalışan vakit az ayıran takım üyeleri var .. nasıl istersen canımZaman zaman okuyorum farklı diyet gruplarını. Fikir edinmek güzel oluyor. Katılmak isterim ama vakit ayırmakta zorlanıyorum. Diyete de çok ihtiyacım olduğu halde kendimi tam anlamıyla veremiyorum. İlgin için tşk ederim...
Tmm katılayım öyleyse. Bugünki menüm berbat yine de yazarım. Haftasonları spor yapmıyorum. Haftasonları izin günlerim, biri 5 yaşında biri 9 aylık oğullarım var onlarla vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Haftaiçleri en az yarım saat yürüyüş yapıyorum. İş yerinde tempom yoğun en az 10000 adım atıyorum.rica ederim canım , istersen katıl aramıza menü paylaş spor bildirimi yaparsaın bilikte yorumlarız.... zaten buradada çalışan vakit az ayıran takım üyeleri var .. nasıl istersen canım
İki hoş beş etsek yasak mı yine? Bir ara ana konu hariç sohbet yasaktı ya.. Senin bebişi merak ediyorum, 4 numarayı. Benim ücretsiz iznim bitti yarın iş başı yapıyorum. İş yerinde mutfak yok, çay ve buzdolabı var sadece. Düzenimi oturtunca gelebilirim anca.Ben yaparım kendim canım hiç de üşenmem. Şu an bile buğday kayısı olsa yapabilirim yani
Hosgeldin canim aramiza birinci sayfada bi formumuz var onu doldurursan herkes seni daha iyi tanir.. kaptanımızda gelince yardimci olacaktir sana.Tmm katılayım öyleyse. Bugünki menüm berbat yine de yazarım. Haftasonları spor yapmıyorum. Haftasonları izin günlerim, biri 5 yaşında biri 9 aylık oğullarım var onlarla vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Haftaiçleri en az yarım saat yürüyüş yapıyorum. İş yerinde tempom yoğun en az 10000 adım atıyorum.
Forma yazdığım hedef 58. O benim ilk hedefim. Asıl hedefim 53 olmak. İlk hedefe 3 kilocuk kaldı :)yaparsın canım , hedefin kaçtı senin az kaldı mezuniyete
Ne zaman yasaktı canım hep diyet konuşulmaz ki. Konuşuyoruz arada illaki. Bebeği whatsapptan niye sormuyorsunİki hoş beş etsek yasak mı yine? Bir ara ana konu hariç sohbet yasaktı ya.. Senin bebişi merak ediyorum, 4 numarayı. Benim ücretsiz iznim bitti yarın iş başı yapıyorum. İş yerinde mutfak yok, çay ve buzdolabı var sadece. Düzenimi oturtunca gelebilirim anca.
Hadi masallah az kalmis canimForma yazdığım hedef 58. O benim ilk hedefim. Asıl hedefim 53 olmak. İlk hedefe 3 kilocuk kaldı :)
Emzirme döneminde kilo aldım canım. Hamileyken de Karatay yapıyordum. Çok kilo almadım. Sadece son haftalarda ödem olmuştu. Doğum sonrası 63 kiloydum. Dikkat etmediğim için yavaş yavaş 72 ye çıktım.Hadi masallah az kalmis canimdogumdan sonra mi kilo aldin.. mesala ben hep toplu bi bayandim dogumda olunca iyice kilom artti yani evlendigimde bile 62 kilo gibiydim...
Telefon çöküp yine tamire gidince rehber silindi yine.. Artık kaskosu da bitti, bir daha kırılmadan bari..Ne zaman yasaktı canım hep diyet konuşulmaz ki. Konuşuyoruz arada illaki. Bebeği whatsapptan niye sormuyorsuntamam canım ne zaman istersen o zaman başla ama zaman kaybetme yaza fit girelim
WawwwwEmzirme döneminde kilo aldım canım. Hamileyken de Karatay yapıyordum. Çok kilo almadım. Sadece son haftalarda ödem olmuştu. Doğum sonrası 63 kiloydum. Dikkat etmediğim için yavaş yavaş 72 ye çıktım.
Ben de evlendiğimde 63 kiloydum. 61 kiloyu uzun zamandır görmemiştim
Bir ara çok sohbet ediliyor diye sorun olmuştu sanırım, yarın bakayim ortama, ne yenir ne içilir... Öğlen salata da yenmez ki sadece. Belki sefer tası alırım termoslu olanlardan. 12 kilo aldım geri..Ne zaman yasaktı canım hep diyet konuşulmaz ki. Konuşuyoruz arada illaki. Bebeği whatsapptan niye sormuyorsuntamam canım ne zaman istersen o zaman başla ama zaman kaybetme yaza fit girelim
Ablam topuk dikeni varsa zayıflama acayip iyi geliyor. Ben verdiğimin 12 kilosunu geri aldım azmaya basladi yine.. Meslek hastalığı malûm.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : fantastikaaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: hemşire
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz: evli
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :166
Kilonuz:99
Hedef kilonuz :şimdilik 75 diyelim
Kilo alma hikayeniz : ilk hamileliğimde 65 kilodan 94 kiloya çıktım. Sonrasında da bir türlü veremediğim kilolarımla ikinci hamileliğime başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : En başta sağlık açısından. Sonrasında da istediğimi giyebilme özgürlüğünü elde etmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : listelerde hiç yer almadım.
Neden 13. Takım? : Nedenini biliyorsunuz. Bilmiyorsanız ve merak ediyorsanız birkaç msj öncesine bakınız.
Takıma kabul ettiğiniz için tşk ediyorum. İnşallah yararlı olurum. Ve yine inşallah kilo verebilirim.
Hemşiremisin sende. Yok şimdilik diken sorunum. Bi zamanlar topuğumun üzerine basmakta zorlanırdım ama son bikaç senedir olmadı.Ablam topuk dikeni varsa zayıflama acayip iyi geliyor. Ben verdiğimin 12 kilosunu geri aldım azmaya basladi yine.. Meslek hastalığı malûm.
Tekrar hosgeldin canim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : fantastikaaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: hemşire
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz: evli
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :166
Kilonuz:99
Hedef kilonuz :şimdilik 75 diyelim
Kilo alma hikayeniz : ilk hamileliğimde 65 kilodan 94 kiloya çıktım. Sonrasında da bir türlü veremediğim kilolarımla ikinci hamileliğime başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : En başta sağlık açısından. Sonrasında da istediğimi giyebilme özgürlüğünü elde etmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : listelerde hiç yer almadım.
Neden 13. Takım? : Nedenini biliyorsunuz. Bilmiyorsanız ve merak ediyorsanız birkaç msj öncesine bakınız.
Takıma kabul ettiğiniz için tşk ediyorum. İnşallah yararlı olurum. Ve yine inşallah kilo verebilirim.
Hemşireyim evet. Her ayakkabımda topukluk var. 3 yıldır ücretsiz izindeyim geçer gibi oluyor, tüm gün büyük temizlik yapayım hemen başlıyor acimaya..Hemşiremisin sende. Yok şimdilik diken sorunum. Bi zamanlar topuğumun üzerine basmakta zorlanırdım ama son bikaç senedir olmadı.
Yok. Diyete adapte olamadımki zaten. Yapamıyorm bu ara diyet. İnşallah yarın başlicam. Nasıl bir yol izlerim inan şimdiden kestiremiyorum.Tekrar hosgeldin canim) ben ada 38 yasindayim ...5.5 yasinda 1 kizim var .....
71.100 benimde kilom.... insallah hep birlikte keyifle kilolarimizdan kurtulacagiz... suan uyguladigin bir diyet sekli var mi ?? Mesala burada karatay yapanda var , diyetisyen menusu var , kisinin kendine göre uyarladigi menuler var ..sen nasıl bi yol izliyorsun ?
Hangi serviste çalışıyorsun. Çok mu yoğun çalıştın şimdiye kdr?Hemşireyim evet. Her ayakkabımda topukluk var. 3 yıldır ücretsiz izindeyim geçer gibi oluyor, tüm gün büyük temizlik yapayım hemen başlıyor acimaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?