Anladim canim , çalışan biri oldugun icin sana onerim 3 ana ogun 3 ara ogun seklinde yapabilirsin... canta saglikli atistirmaliklar koyabilirsin... ceviz findik badem hurma vs...Yok. Diyete adapte olamadımki zaten. Yapamıyorm bu ara diyet. İnşallah yarın başlicam. Nasıl bir yol izlerim inan şimdiden kestiremiyorum.
Saol cnm. Bu akşamdan başlarım yazmaya. Ben ara öğünle kilo veremiyorum. Bazen iki bazen üç öğün besleniyorum. Geçmiş zamanda başarılı diyetlerim olmuştu. Şuan adapte olmakta zorlanıyorum. Desteğiniz bana iyi gelecek.Anladim canim , çalışan biri oldugun icin sana onerim 3 ana ogun 3 ara ogun seklinde yapabilirsin... canta saglikli atistirmaliklar koyabilirsin... ceviz findik badem hurma vs...
Sen bi basla diyete canim aksamlari menulerini saatlerinle birlikte yaz nerde hata yapiyoruz yada baska neler yapabiliriz hep birlikte yardimci oluruz canim.....
Hımmm anladım canım bozulmaz inşallah. Bebek ayın 26 sında 2 aylık olacak. İyiyiz ikimizde çok şükür canım.Telefon çöküp yine tamire gidince rehber silindi yine.. Artık kaskosu da bitti, bir daha kırılmadan bari..
Kız bi ara çocukları ballandıra ballandıra yazıyorlardı. Çocuk isteyen arkadaşlar da içerlemiş takımdan ayrılmak istediler ben de çocuktan konuşmayı yasakladıydımBir ara çok sohbet ediliyor diye sorun olmuştu sanırım, yarın bakayim ortama, ne yenir ne içilir... Öğlen salata da yenmez ki sadece. Belki sefer tası alırım termoslu olanlardan. 12 kilo aldım geri..
Hoşgeldin canım. Hedefine keyifle sağlıkla ulaşırsın inşallah13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : fantastikaaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: hemşire
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz: evli
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :166
Kilonuz:99
Hedef kilonuz :şimdilik 75 diyelim
Kilo alma hikayeniz : ilk hamileliğimde 65 kilodan 94 kiloya çıktım. Sonrasında da bir türlü veremediğim kilolarımla ikinci hamileliğime başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : En başta sağlık açısından. Sonrasında da istediğimi giyebilme özgürlüğünü elde etmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : listelerde hiç yer almadım.
Neden 13. Takım? : Nedenini biliyorsunuz. Bilmiyorsanız ve merak ediyorsanız birkaç msj öncesine bakınız.
Takıma kabul ettiğiniz için tşk ediyorum. İnşallah yararlı olurum. Ve yine inşallah kilo verebilirim.
Aramıza hoşgeldiniz13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo alma hikayeniz : ilk hamileliğimde 65 kilodan 94 kiloya çıktım. Sonrasında da bir türlü veremediğim kilolarımla ikinci hamileliğime başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : En başta sağlık açısından. Sonrasında da istediğimi giyebilme özgürlüğünü elde etmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : listelerde hiç yer almadım.
Neden 13. Takım? : Nedenini biliyorsunuz. Bilmiyorsanız ve merak ediyorsanız birkaç msj öncesine bakınız.
Takıma kabul ettiğiniz için tşk ediyorum. İnşallah yararlı olurum. Ve yine inşallah kilo verebilirim.
Ekmegin boyle bi ozelligi var canim doyurmuyor 2 saat sonra aciktiriyor maalesef.....ben ekmek yersem doymuyorum makarna yersem doymam bunu gibi... ben patates hic sevmem esimde patates yiyince ben hic doymuyorum der...Hergün kahvaltı da haşlanmış yumurta yiyordum
Güya bugün kahvaltı da değişiklik için tost yapıyım dedim yedim acayip acıktım.
aslında 2 öğün yapacaktım bugün ama bekleyemedim bi de akşam yiyeceğim sanırım 3 öğün olacak
Çok yemiş gibi hissediyorum kendimi
Serviste değil de yoğun bir aile sağlığı merkezinde çalışıyordum.Hangi serviste çalışıyorsun. Çok mu yoğun çalıştın şimdiye kdr?
Evet ya diyete başladığımdan beri ilk defa bugün 3 dilim ekmek yedimEkmegin boyle bi ozelligi var canim doyurmuyor 2 saat sonra aciktiriyor maalesef.....ben ekmek yersem doymuyorum makarna yersem doymam bunu gibi... ben patates hic sevmem esimde patates yiyince ben hic doymuyorum der...
Teşekkür ederim canım. Darısı sana ve tüm takım arkadaşlarıma :) Diyetim bozulur diye ailemin yanına da gitmiyorum. Sürekli çağırıyorlar bahane bulup ertelemeye çalışıyorum. Onların karşısına zayıf bir şekilde çıkmak istiyorum.Wawwwwazmin başarısı
Sagol canim insallahhh... cook şaşıracaklar desene seni gorduklerinde...Teşekkür ederim canım. Darısı sana ve tüm takım arkadaşlarıma :) Diyetim bozulur diye ailemin yanına da gitmiyorum. Sürekli çağırıyorlar bahane bulup ertelemeye çalışıyorum. Onların karşısına zayıf bir şekilde çıkmak istiyorum.
İnşallah :) Önceki gidişlerimde herkes hamile misin diye soruyordu. Kiloyu göbekten alıyorumSagol canim insallahhh... cook şaşıracaklar desene seni gorduklerinde...
13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
Cnm dogru olurmu bilmiyorum ama kas kaybin olur yag yakimin olurmu bilmiyorum bizler vucutaki yag yakimini istiyoruz kaslarimiz zayiflamasini segil
Canım emzirirken ne gerek var o kadar katı diyete
çok komik ya gerçekten onlar bile kilo aldırıyormuş bak sayenizde neler öğreniyoruzBizim biflorence_N vardı. Bir serçe barnağı ucu bal, 1 çatalın ucuna bulaşan pasta, 40 çekirdek tuzu diye menü verirdi onları bıraktı kilo vermeye başladı
iyi ki sevmiyorsun boşver haftada bir kere Pazar günleri ye mesela sucuğuBen sosis salam yemiyorum ama sucuk çok seviyorum bazen yemek istiyorum ama miktarı nasıl yapacağıma karar veremeyip vazgeçiyorum
sonuçları merak ediyorumHayirli pazarlar,
Cok agresifim bugün.oglum.gece 36885427 kere kalktiuykusuzluga hic gelemiyorum ya bugün son ögünüm 14 30 da yarin 10 30 a kadar su cay kahve haric yemek.yok ( if yapiyorum ) bakalim neler olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?