Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok. Diyete adapte olamadımki zaten. Yapamıyorm bu ara diyet. İnşallah yarın başlicam. Nasıl bir yol izlerim inan şimdiden kestiremiyorum.
Anladim canim , çalışan biri oldugun icin sana onerim 3 ana ogun 3 ara ogun seklinde yapabilirsin... canta saglikli atistirmaliklar koyabilirsin... ceviz findik badem hurma vs...
Sen bi basla diyete canim aksamlari menulerini saatlerinle birlikte yaz nerde hata yapiyoruz yada baska neler yapabiliriz hep birlikte yardimci oluruz canim.....

Saol cnm. Bu akşamdan başlarım yazmaya. Ben ara öğünle kilo veremiyorum. Bazen iki bazen üç öğün besleniyorum. Geçmiş zamanda başarılı diyetlerim olmuştu. Şuan adapte olmakta zorlanıyorum. Desteğiniz bana iyi gelecek.

Telefon çöküp yine tamire gidince rehber silindi yine.. Artık kaskosu da bitti, bir daha kırılmadan bari..
Hımmm anladım canım bozulmaz inşallah. Bebek ayın 26 sında 2 aylık olacak. İyiyiz ikimizde çok şükür canım.

Bir ara çok sohbet ediliyor diye sorun olmuştu sanırım, yarın bakayim ortama, ne yenir ne içilir... Öğlen salata da yenmez ki sadece. Belki sefer tası alırım termoslu olanlardan. 12 kilo aldım geri..
Kız bi ara çocukları ballandıra ballandıra yazıyorlardı. Çocuk isteyen arkadaşlar da içerlemiş takımdan ayrılmak istediler ben de çocuktan konuşmayı yasakladıydım
Sefer tası çok mantıklı al mutlaka
Ben hamilelikte almadım 12 kilo naptın sen

Hoşgeldin canım. Hedefine keyifle sağlıkla ulaşırsın inşallah

Aramıza hoşgeldiniz

Hergün kahvaltı da haşlanmış yumurta yiyordum

Güya bugün kahvaltı da değişiklik için tost yapıyım dedim yedim acayip acıktım.

aslında 2 öğün yapacaktım bugün ama bekleyemedim bi de akşam yiyeceğim sanırım 3 öğün olacak
Çok yemiş gibi hissediyorum kendimi

Ekmegin boyle bi ozelligi var canim doyurmuyor 2 saat sonra aciktiriyor maalesef.....ben ekmek yersem doymuyorum makarna yersem doymam bunu gibi... ben patates hic sevmem esimde patates yiyince ben hic doymuyorum der...

Sagol canim insallahhh... cook şaşıracaklar desene seni gorduklerinde...

Hışgeldin canım.

Ablam daydim yeni geldim ne kaynatmissiniz bakayimablam kilo almışsın dedi ne kiloymus kurtulamiyoruz yaa

Cnm dogru olurmu bilmiyorum ama kas kaybin olur yag yakimin olurmu bilmiyorum bizler vucutaki yag yakimini istiyoruz kaslarimiz zayiflamasini segil

Canım emzirirken ne gerek var o kadar katı diyete

Canim kati degil aslinda olsa bile zorlandigim.yerde birakirim kendimi dinliyorum, ztn su v.s serbest olunca normal oruc gibi olmuyor ztn halsizlik filan hissetmiyosun hissetsem devam edemem zati 4 sipayla

Bizim bi florence_N vardı. Bir serçe barnağı ucu bal, 1 çatalın ucuna bulaşan pasta, 40 çekirdek tuzu diye menü verirdi onları bıraktı kilo vermeye başladı
çok komik ya gerçekten onlar bile kilo aldırıyormuş bak sayenizde neler öğreniyoruz

Ben sosis salam yemiyorum ama sucuk çok seviyorum bazen yemek istiyorum ama miktarı nasıl yapacağıma karar veremeyip vazgeçiyorum
iyi ki sevmiyorsun boşver haftada bir kere Pazar günleri ye mesela sucuğu

Hayirli pazarlar,

Cok agresifim bugün.oglum.gece 36885427 kere kalkti uykusuzluga hic gelemiyorum ya bugün son ögünüm 14 30 da yarin 10 30 a kadar su cay kahve haric yemek.yok ( if yapiyorum ) bakalim neler olucak.
sonuçları merak ediyorum

Bugün eşim evde çocuklarla ilgilendi ve bende 1 saatlik tempolu yürüyüş yaptım hava da güneşliydi ama çok soğuktu taktım kulaklığı süper iyi geldi
Bir de solaryuma gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…