Bi aksam guzel olmusO güzel menümü yazayım :)
Kahvaltı(10.30)
1 tam haşhaşlı çörek
Öğle(13.00)
2 dilim kek
Akşam(17.00)
1 tabak tavuklu salata
Su 2lt olmuştur
Spor yok....
İnşallah cnm.Bi aksam guzel olmus) yarindan itibaren daha guzel menüler olacak insallah...
Hoşgeldin canım, seni bir yerden hatırlıyorum ama nerden?? Bir zayıflama topiğiydi sanki ama?İnşallah cnm.
Bendee ,yarin tartilicam :) eger veremediysem cok üzülücem.ama pes etmiycem.bu sefer ben 90 kilo olmayi haketmiyorumçok komik ya gerçekten onlar bile kilo aldırıyormuş bak sayenizde neler öğreniyoruz
iyi ki sevmiyorsun boşver haftada bir kere Pazar günleri ye mesela sucuğu
sonuçları merak ediyorum
Oh sefan olsunBugün eşim evde çocuklarla ilgilendi ve bende 1 saatlik tempolu yürüyüş yaptım hava da güneşliydi ama çok soğuktu taktım kulaklığı süper iyi geldi
Bir de solaryuma gittim
Olabilir. Daha önceden zayıflama topiklerinde bulundum. Hatta sbeden arkadaşın yarışması vardı. Orada 10 kilo vermiştim. Çok iyi gelmişti bana. Sen nick değiştirdinmi ben seni tam hatırlayamadım.Hoşgeldin canım, seni bir yerden hatırlıyorum ama nerden?? Bir zayıflama topiğiydi sanki ama?
Çok severim. Hızlı da sararım. Kolay gelsin.Yardima gelin kizlar karalahana sarmasi yapiyorum
Benim menum
Sat 12 30
2 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
Kepekli
Cay
Aksam
Sat 7
Palamut balik
2 orta buyukluk dilim
Balik
Salata
2 dilim ekmek
Su
1 bucuk litre
Çay
Ben bi sararim kiiii beni terlikle kovarsin valla..Yardima gelin kizlar karalahana sarmasi yapiyorum
İyi akşamlar demeye ve geçmişi okumaya geldim. Sol elle yazabildiğim kadar yazarım ama sanırım uzun uzadıya yorum yapamam
Bugünkü menüm
Sabah 10:30
2 peynirli yumurta, 3 zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz, çok az yoğurt kaymağı, 1 kase nar
Akşam 19:30
1 tabak kuzu tandır, salata, az yoğurt, 1 bardak ayran
2 lt su içildi. Birazdan 1 kupa beyaz çay içeceğim
Tartıldın mı diyecektim tartılmışsınSelam kızlar...
Evime döndüm nihayet ama bütün gün temizlikle uğraştım.Yorgunum
Harika olmuş yaaa aslında hepimizin yapması lazım.Eki Görüntüle 2226788
Disarisi icin atistirmalik hazirliyom :)
Canım öğle yemeğiyle kahvaltının arası oldukça açık o yüzden bence çok olmamış.Canim kahvalti fazla geldi bana soyleki kahvaltin dolu dolu cok guzel ogleyi atlamis olup minik bi ara yapip aksama gecseydin daha iyi olur gibi geldi... yada kahvtida 1 yumurta 1 kofte ve digerlerini yemis olsaydin ozaman öğle yemegi olabilirdi diye düşündüm. .
Ben de diyet menüsü olmamış diyecektim altı şimdi okudum.19 Ocak Cumartesi Menüm
Kahvaltı 10.30
3 küçük küp kaşar
Biraz sucuklu yumurta
Bikaç küp beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 çatal helva
Öğle 16.00
1 kase çorba
4 yk taze fasulye
İki elma dilim patates (fırında)
Üç parça tavuk (200 gr kadar)
2 dilim ekmek
1 bardak süt
Ara 20.30
1 kase yoğurt
1 elma
Su 1.5 lt civarı şimdiye kadar
Spor yok
Temizlikten yemeğe vakit ayıramadım. Diyet menüme uyamadım o yüzden.
Canım patates kızartması pirinç pilavı makarna hiç ama hiç olmamı, bir de kola içmişsin o hiç olmamış19.01.2019 cumartesi
Kahvaltı 11.30
2.5kaşıklık 1yumurta tavada
4-5 küçük parça köy peyniri
2çatal tulum peyniri
2 siyah zeytin
5-6 dal maydanoz
3 çb çay
Misafirliğe gittim
Ara 16.30
1 tük kahvesi
1küçğk kurabiye
Akşam 19.00
2 yk patates kızartması
3kücük kızartılmış köfte
1 sv yoğurtlu makarna
2yk prinç pilavı
1sb kola
21.40
3-4 fındık
2çb çay
Coook gecmis olsun canim yaa
Coook geçmiş olsun canim aman ihmal etme mutlaka git....
Cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun
Geçmiş olsun. İyi cesaret ama sonu kötü olmuş neyseki kırık falan yok
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun.Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş
Oğluş bahane olmuş ama aldın başını gidiyorsun farkında mısın verdiklerinin hepsini geri aldın. Nasıl yapcaz şimdi söyle bi19 ocak cumartesi
11.00
1/2 açma
1 haş.yumurta
8 y.zeytin
1/2 avokado
1 tk bal
1 dilim ekmek
19.00
1 porsiyon hamsi tava
4 vişneli yaprak sarma
salata
1 duble rakı
21.00
3 çatal künefe
ehem ehemmm... oğlum geldi de... hamsi ve künefeyi özlemiş
ne yani yedirmese miydik
o yerken sadece izlese miydik
çok yemedim ama
örneğin balıkla ekmek götürmedim hiç
özlemişim oğlumu :)
Gerçekten çok özlüyorlar birbirlerini. Yatağın altından çıkan yatağı açıyorum normalde, istemediler, küçükler birlikte yatmak isediler. Sizinkiler de bir an önce kavuşsun.
Gerçekten öyle canım. Bugün de ablam izin verirse kalsın diyorum bakalım.
Kayak için bir yere mi gitmiştin canım, ben kaçırmışım. Neredesin?
Allah korumuş, sen git yine atladığım birşey olmasın.
Ben de çocukluk ve gençlikte kayak takımındaydım, uzun zaman kaydım. Sonra vakit ayıramadım. Geçen sene annem, babam ve kızlarla Kartepe’ye gittik. Ben hiç birşey anlamadım onları giydirip soyundurmaktan. Babamla büyük kızım güzel kaydı. Ama ben...
Bu sene de istiyorlar ama bilmiyorum
Ne kadar kalacak oğlun? Özlemişsinizdir tabi. Keyfi yerinde miymiş orada?
Keyfiniz bol olsun.
Geçmiş olsun canım bol c vitamini al.Gunaydin herkeseee mutlu pazarlarben hala grip ....
Ilac almadim ihlamur vs ictim bide portakal tukettim ama yinede iyilesemedim bugun ilac alicam artik .....ilac en son carem
Ben ilk verdiğim 25 kilo da ağzıma lokma kaçamak sürmemiştim düşünsene altı ayda 25 kiloya yakın verdim. Tek kaçamağım bir lokma halka tatlıydı.Bizim bi @florence_N vardı. Bir serçe barnağı ucu bal, 1 çatalın ucuna bulaşan pasta, 40 çekirdek tuzu diye menü verirdionları bıraktı kilo vermeye başladı
Hayır canım istediğin zaman gelip sohbet muhabbet edebilirsin. Takımda olmana bile gerek yokİki hoş beş etsek yasak mı yine? Bir ara ana konu hariç sohbet yasaktı ya.. Senin bebişi merak ediyorum, 4 numarayı. Benim ücretsiz iznim bitti yarın iş başı yapıyorum. İş yerinde mutfak yok, çay ve buzdolabı var sadece. Düzenimi oturtunca gelebilirim anca.
Arkadaşlar geçmiş mesajları aratabiliyor musunuz? Kişinin mesajlarını göater dediğimde çıkmıyor bende
Nasıl oldu kolun?
Afiyet olsun canım. Güzel oldu menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?