Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O güzel menümü yazayım :)

Kahvaltı(10.30)
1 tam haşhaşlı çörek

Öğle(13.00)
2 dilim kek

Akşam(17.00)
1 tabak tavuklu salata

Su 2lt olmuştur
Spor yok....
Bi aksam guzel olmus ) yarindan itibaren daha guzel menüler olacak insallah...

çok komik ya gerçekten onlar bile kilo aldırıyormuş bak sayenizde neler öğreniyoruz

iyi ki sevmiyorsun boşver haftada bir kere Pazar günleri ye mesela sucuğu

sonuçları merak ediyorum
Bendee ,yarin tartilicam :) eger veremediysem cok üzülücem.ama pes etmiycem.bu sefer ben 90 kilo olmayi haketmiyorum

Hoşgeldin canım, seni bir yerden hatırlıyorum ama nerden?? Bir zayıflama topiğiydi sanki ama?
Olabilir. Daha önceden zayıflama topiklerinde bulundum. Hatta sbeden arkadaşın yarışması vardı. Orada 10 kilo vermiştim. Çok iyi gelmişti bana. Sen nick değiştirdinmi ben seni tam hatırlayamadım.

İyi akşamlar demeye ve geçmişi okumaya geldim. Sol elle yazabildiğim kadar yazarım ama sanırım uzun uzadıya yorum yapamam

Nasıl oldu kolun?

Afiyet olsun canım. Güzel oldu menün

Arkadaşlar geçmiş mesajları aratabiliyor musunuz? Kişinin mesajlarını göater dediğimde çıkmıyor bende

Selam kızlar...
Evime döndüm nihayet ama bütün gün temizlikle uğraştım. Yorgunum
Tartıldın mı diyecektim tartılmışsın
Eki Görüntüle 2226788
Disarisi icin atistirmalik hazirliyom :)
Harika olmuş yaaa aslında hepimizin yapması lazım.
Canım öğle yemeğiyle kahvaltının arası oldukça açık o yüzden bence çok olmamış.
Ben de diyet menüsü olmamış diyecektim altı şimdi okudum.
Canım patates kızartması pirinç pilavı makarna hiç ama hiç olmamı, bir de kola içmişsin o hiç olmamış
Coook gecmis olsun canim yaa

Coook geçmiş olsun canim aman ihmal etme mutlaka git....

Cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun

Geçmiş olsun. İyi cesaret ama sonu kötü olmuş neyseki kırık falan yok

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş
Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun. madamhd cidden iyi cesaret çünkü sonradan aynen senin gibi düşündüm başıma her şey gelebilirdi ki pistin etrafı hem ağaçlık hem de uçurumlarla doluydu ki kar çok fazlaydı uçup karın içine bile gömülebilirdim. Hem de yalnızdım ve telefon çekmiyordu. Korku filmi gibi
Oğluş bahane olmuş ama aldın başını gidiyorsun farkında mısın verdiklerinin hepsini geri aldın. Nasıl yapcaz şimdi söyle bi

Canım aslında kayak niyetli gitmedim ama gidince nasıl bir düşünce tarzıyla kaymayı düşündüm bilmiyorum Çok eğlenceli hatta çok güzel de kayıyorum ama bilmem gereken temel iki şeyi bilmeyince kötü şeyler geldi başıma. Şükür hafif atlattım sayılır. Ama kolumu kullanamıyorum şuan. Sağ tarafım iptal.
Gunaydin herkeseee mutlu pazarlar ben hala grip ....
Ilac almadim ihlamur vs ictim bide portakal tukettim ama yinede iyilesemedim bugun ilac alicam artik .....ilac en son carem
Geçmiş olsun canım bol c vitamini al.
Bizim bi @florence_N vardı. Bir serçe barnağı ucu bal, 1 çatalın ucuna bulaşan pasta, 40 çekirdek tuzu diye menü verirdi onları bıraktı kilo vermeye başladı
Ben ilk verdiğim 25 kilo da ağzıma lokma kaçamak sürmemiştim düşünsene altı ayda 25 kiloya yakın verdim. Tek kaçamağım bir lokma halka tatlıydı.
Hayır canım istediğin zaman gelip sohbet muhabbet edebilirsin. Takımda olmana bile gerek yok

Nasıl oldu kolun?

Afiyet olsun canım. Güzel oldu menün

Düne göre biraz daha iyi ama hala kullanamıyorum canım. Bazı pozisyonlarda rahat hiç ağrım olmuyor ama hareket ettirdiğim zaman can yakıyor. Yarın nasıl muayene edecek doktor ondan bile korkuyorum. Evirip çevirirse acıyacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…