Teşekkür ederim canım.Nasıl oldu kolun?
Afiyet olsun canım. Güzel oldu menün
Düne göre biraz daha iyi ama hala kullanamıyorum canım. Bazı pozisyonlarda rahat hiç ağrım olmuyor ama hareket ettirdiğim zaman can yakıyor. Yarın nasıl muayene edecek doktor ondan bile korkuyorum. Evirip çevirirse acıyacak diye
Neyse biti sardim pişirdim bile buyrun birliktr yemeye gelin oglum dumani ustündeBen bi sararim kiiii beni terlikle kovarsin valla... her bir sarmam odun gibi oluyor....
Güzel menü olmuş canım20 Ocak Pazar Menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 küçük küp kaşar
2 lokma pekmez
Ara 12.30
1 bardak süt
1 galeta
5 gün kurusu
Öğle 15.00
1 kase mercimek çorbası
4 yk taze fasulye
3 parça fırın tavuk
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
4 yk lahana yemeği
1 dilim ekmek
Ara 22.00 (baya geç oldu yürüyüş yaptım öncesinde)
1 kase yoğurt
1 elma
Su 1.5 falan
40 dk tempolu yürüyüş
Aynen her hafta sonu yapacağım artık biraz kendime vakit ayırmanın zamanı geldiOh sefan olsun
Anacım nerden buluveriyon yoğurt kaymağı hergünBugünkü menüm
Sabah 10:30
2 peynirli yumurta, 3 zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz, çok az yoğurt kaymağı, 1 kase nar
Akşam 19:30
1 tabak kuzu tandır, salata, az yoğurt, 1 bardak ayran
2 lt su içildi. Birazdan 1 kupa beyaz çay içeceğim
Yok canım nick degistirmedim hiç ,tamam ben de sbedenin grubundaydım demekki oradan hatırlıyorumOlabilir. Daha önceden zayıflama topiklerinde bulundum. Hatta sbeden arkadaşın yarışması vardı. Orada 10 kilo vermiştim. Çok iyi gelmişti bana. Sen nick değiştirdinmi ben seni tam hatırlayamadım.
Bizim evin yakınında köy ürünleri satan bir yer açılmış. Oradan alıyorumAnacım nerden buluveriyon yoğurt kaymağı hergün
Menün çok iyi
Çok güzel bir menü olmuş canım. Bu cuma 5 li rakamları göreceksin bence08:30 1 muz
10:00
10 tane kabuklu fındık
1 parça beyaz peynir
5 siyah zeytin
Baby turp domates salatalık
dereotu maydanoz yeşil biber greyfurt
Yeşil çay
sucuklu pastırmalı yumurta
El ayası kadar beyaz ekmek
14:00 şade Türk kahvesi
16:00 yarım domates
4 adet fırında sebzeli kıymalı köfte
1 tabak etli mantar sote
2,3 yemek kaşığı yoğurt
21:00 yeşil çay
Mineralli su
2,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Canım aslında kayak niyetli gitmedim ama gidince nasıl bir düşünce tarzıyla kaymayı düşündüm bilmiyorumÇok eğlenceli hatta çok güzel de kayıyorum ama bilmem gereken temel iki şeyi bilmeyince kötü şeyler geldi başıma. Şükür hafif atlattım sayılır. Ama kolumu kullanamıyorum şuan. Sağ tarafım iptal.
Özellikle yoğurt kaymağı diye mi satılıyor yoksa bildiğimiz kahvaltıda yediğimiz kaymak mıBizim evin yakınında köy ürünleri satan bir yer açılmış. Oradan alıyorum
Bana da öyle geliyor :) seninde az kaldı amaÇok güzel bir menü olmuş canım. Bu cuma 5 li rakamları göreceksin bence
Köy yoğurdu da satıyorlar. Onun üstündeki kaymağı da ayrı satıyorlar. Kahvaltıda yenilen süt kaymağı oluyorÖzellikle yoğurt kaymağı diye mi satılıyor yoksa bildiğimiz kahvaltıda yediğimiz kaymak mı
Çok severim kaymakla balı ımmmm:)
Ağzım sulandı sabah sabah nerden bulacağım kaymağı Of of Türk marketi de öyle uzak kiKöy yoğurdu da satıyorlar. Onun üstündeki kaymağı da ayrı satıyorlar. Kahvaltıda yenilen süt kaymağı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?