Bende bugün misafirliğe gidiyorumSelam kızlar bu hafta benim her gün misafirim var baya zor bi hafta olacak
Bende dün kıyma pırasa soğan sarımsak ıspanak patates karıştırdım köfte yaptım fırında içine kaşar da koydum tam bombaKahvaltıyı yaptım mutfağa geçtim
Mutfağı topladım
Marul yeşillik falan yıkadım
Akşam yemeği nohut yemeği koydum ocağa
Ispanak ayıklıyorum
Az biraz kıymam vardı onu da köfte yapacağım .
Süper Leslie yaptım
Şok şok en önemli gereç olamaz kabul edilemezGünaydın kızlar, dün akşam vardık istanbula yerleştik, valizleri actim bir de ne göreyim! Tartı yok, eşim valizi hazırladı koy dedim koymamış bilerek, sen tartılınca kilo veremiyorsun, yazın tartıyi almadın zayıfladın dedi
Kızdım ama yapacak bir şey yok artik, misafirliğe gittiğimizde tartilicam gizlice
Karatay felan filan bende hep karıştım kendime göre bir düzen kurdum ben kusura bakmasın canna teyze :)Karatay da yeniyor :)
Bence de ıssız adaya düşsem yanıma ilk tartı alırımŞok şok en önemli gereç olamaz kabul edilemez
Bireysel birincilik var bak hafta sonunda ona göre yeBende bugün misafirliğe gidiyorum
Neye kabul ettin kız diğer haftaya erteleseydin 4 çocukla nasıl karsilican hazirlikti temizlik ti bir dünya isSelam kızlar bu hafta benim her gün misafirim var baya zor bi hafta olacak
15 tatildeyiz ya çocuklar eğleniyor iyi oluyor. Haftaya da gelecekler var ama onlar sorun değil kendin pişir kendin ye yapacağız onlarlaNeye kabul ettin kız diğer haftaya erteleseydin 4 çocukla nasıl karsilican hazirlikti temizlik ti bir dünya is
Günaydın kızlar, dün akşam vardık istanbula yerleştik, valizleri actim bir de ne göreyim! Tartı yok, eşim valizi hazırladı koy dedim koymamış bilerek, sen tartılınca kilo veremiyorsun, yazın tartıyi almadın zayıfladın dedi
Kızdım ama yapacak bir şey yok artik, misafirliğe gittiğimizde tartilicam gizlice
Aynen motive olamamışsındır olsan, kilo vermeye başlasan Ohhh dadından yenmez öyle tatlı birşey bu :) hedef koy işte şu akrabamın düğümünde şunu giyeceğim herkes ne kadar zayıflamışsın diyecek yada tatile gideceğim yaz geliyor eşim beğenecek gibi ne bilim bir sürü motive edici şey sıralanabilir bence hemen başla yaz geliyor çünküben motive olamadım mı acaba ya bir türlü yememe dikkat edemiyorum
Hala hastayim suan yine koltuga yığıldım valla ciddi grip olmusum tuh ya tamda misafirimin gelecegi zamanda oldu...
2 ay sonra baharAynen motive olamamışsındır olsan, kilo vermeye başlasan Ohhh dadından yenmez öyle tatlı birşey bu :) hedef koy işte şu akrabamın düğümünde şunu giyeceğim herkes ne kadar zayıflamışsın diyecek yada tatile gideceğim yaz geliyor eşim beğenecek gibi ne bilim bir sürü motive edici şey sıralanabilir bence hemen başla yaz geliyor çünkü
Ne guzelmis kendin pisir kendin yeee... hic oyle misafirim olmadi..15 tatildeyiz ya çocuklar eğleniyor iyi oluyor. Haftaya da gelecekler var ama onlar sorun değil kendin pişir kendin ye yapacağız onlarla
İlaç almiyormusun dr a git dinlenmekle geçmiyorHala hastayim suan yine koltuga yığıldım valla ciddi grip olmusum tuh ya tamda misafirimin gelecegi zamanda oldu...bir sürü isim var kizim evde surekli dagitiyor esimi aradim cik gel hic iyi değilim dedim...en azindan kızla ilgilenir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?