Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar havalar düzelsin dışarıda eşimle badminton oynayacağız o eskiden bekarken oynarmış bende sürpriz olsun diye ona o raket takımını aldım onun demesine göre çok efor sarfedip kilo verdiriyormuş

Bende dün kıyma pırasa soğan sarımsak ıspanak patates karıştırdım köfte yaptım fırında içine kaşar da koydum tam bomba
Güzel yemekler yapıyorsun

Şok şok en önemli gereç olamaz kabul edilemez

Olamaz. Bu kocaya bırakılacak bir eşya değil ilk onu almalıydın

ben motive olamadım mı acaba ya bir türlü yememe dikkat edemiyorum
Aynen motive olamamışsındır olsan, kilo vermeye başlasan Ohhh dadından yenmez öyle tatlı birşey bu :) hedef koy işte şu akrabamın düğümünde şunu giyeceğim herkes ne kadar zayıflamışsın diyecek yada tatile gideceğim yaz geliyor eşim beğenecek gibi ne bilim bir sürü motive edici şey sıralanabilir bence hemen başla yaz geliyor çünkü

Slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor LAydLiNe
ada81
Hala hastayim suan yine koltuga yığıldım valla ciddi grip olmusum tuh ya tamda misafirimin gelecegi zamanda oldu... bir sürü isim var kizim evde surekli dagitiyor esimi aradim cik gel hic iyi değilim dedim...en azindan kızla ilgilenir...

2 ay sonra bahar

İlaç almiyormusun dr a git dinlenmekle geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…