Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar dun bi haber okudum tarcin fazla tuketmek beyin kanamasina sebep oluyormus... acaba fazladan kasit ne ? Kilo basina belli gr yazmislardi ama hasta halimle gerisini okuyamadim ...bilginiz var mi ?

Kizlar dun bi haber okudum tarcin fazla tuketmek beyin kanamasina sebep oluyormus... acaba fazladan kasit ne ? Kilo basina belli gr yazmislardi ama hasta halimle gerisini okuyamadim ...bilginiz var mi ?

İlk defa duyuyorum canım. Araştırmak lazım. En son benim greyfurt maceramdan sonra önemli bence.

Suyun az olmuş canım. Onu biraz arttırman lazım.
Beyaz ekmek olmasaymış harika bir menüymüş. Beyaz ekmek yeme canım. Verilecek kilon azaldıkça daha da önemli oluyor yiyeceklerin cinsi. Spor ve su harika.
LAydLiNe Ay ben seni buz pateni yaptın sandım sen baya karda kaymışsın
Allah korumuş gerçekten karda kaymaktan korkarım ben
Yok canım yaaaa bildiğin ayaklara takılan kayakla kaydım. Şükür daha önemli bir şey olmadı.
Kızlar söylediğim gibi 5.30’da uyandım. 6.00’da Sporda oldum, o saatte 3-4 kişiydik ama şimdi baya kalabalık oldu.

Günaydın herkese.
Ne güzel yaaa ben de tam spora niyetlenmiştim kolu incittim.
Özellikle yoğurt kaymağı diye mi satılıyor yoksa bildiğimiz kahvaltıda yediğimiz kaymak mı
Çok severim kaymakla balı ımmmm:)
Kaymak cısss cıss çekmesin canın
Sigara böreği ve akşamın saati haricinde güzel menü. Telafisini yapmışsındır zaten.
Günaydın. Yine birgün mesaideyim ve yoğunum
Özel olmazsa ne iş yapıyorsun canım?
Olsun bence tartılamayacağın için yediklerine dikkat edersin. Ben korkudan yiyemiyorum. Ayrıca her tartı aynı olmaz moralin bozulur bence tartılma. Hem henüz listede de değilsin. Ne zaman döneceksin eve?
Bende dün kıyma pırasa soğan sarımsak ıspanak patates karıştırdım köfte yaptım fırında içine kaşar da koydum tam bomba
Güzel yemekler yapıyorsun
Seninkin de hem kaşar hem patates var onlarla beraber tam bomba olmuş. Diyet süresince yemememiz lazım biliyorsun demi
Gideceğim yer yabancı değil salatalık malzeme götürüyorum yanımda
Harika fikir ben de götürüyordum eskiden her yere. Bazen yanında taşımak çok iyi oluyor.
LAydLiNe geçmiş olsun kaptanım çabuk iyileşir inşallah
Teşekkür ederim canım çok şükür bugün daha iyiyim. Sol elle yazmak haricinde
ben motive olamadım mı acaba ya bir türlü yememe dikkat edemiyorum
Hadi kendine gel artık. Şu dakikadan sonra başlamaya odaklan. Erteleme.
Ben eski 50 kiloluk bir fotoğrafımı yatak odasındaki aynama asmıştım. 85 kilodan 60 kiloya inene kadar geldim gittim baktım böyle olacağım diye. Ve şükür oldum da. Acayip motive ediyor.
Dikkat et canım kendine. İş yapılır dert etme. Önemli olan sağlık. Dinlenmezsen geçmez bu hastalık.

Tamam kaptan beyaz ekmek patates ve kaşar Yok benim hedefime 2 ay kaldı duvarlara yazdım her yerde var hedef kilom

aslında öyle çok şey var harekete geçirebilecek ama bir iş bulsam sıkıntıdan heralde yiyorum ya

Kahvaltı 09:15
1 haş yumurta
2 tane mantar(tost makinesinde nohut kadar tereyağla pişirdim)
Marul tere
Domates salatalık
Peynir

12:45
1 yeşil elma 1 tk tarçın
5 fındık 5 fıstık
2 yk yoğurt

Akşam 14:45
3 tane köfte
3 yk közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası
Marul tere maydanoz
1 çatal Kıbrıs tatlısı
1 lokma poaça

1.5 lt su
30 dk Leslie

Kıbrıs tatlısı ve poğaça

Yani insallah öyle olur çünkü yazın o şekilde zayıfladım, bugün de korkudan çok az yedim zaten baya da yürüyüş yaptım, haftaya cumartesi akşamı dönüyorum, listede olsam kesin aynı marka tartıyi alırdım yarın ama listede değilim ya risk alıp deneyeceğim, bugünkü gibi gidersem kesin kilo veririm.

Bugünkü menüm
Sabah 08:30
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz, 3 gün kurusu

Ara 15:30
1 kase yoğurt

Akşam 19:15
1 kase mercimek çorbası yarım porsiyon küşleme, çok az turşu, 1 bardak ayran, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Birazdan bir kupa beyaz çay içeceğim

Sağol canim evet dinlenince toparladim biraz...

Greyfurtla ilgili olan şey nedir
Doktora gittin mi
Greyfurt yenildigi gun hic bir ilacin alinmasi onerilmiyor canim nettende arastirabilirsin aklinda bulunsun... ozellikle grip ve demir ilaci kesinlikle alinmamaliymis zehirleme etkisi varmis.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…