Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dilara koçağın bir videosunu izledim
1 kilo mantarı
Soğan biber domates ve bir yemek kaşığı yağla sote yaptı tencerenin tümü 350 kalori diyo
Ve de protein .
Aklımda o var kaç gündür
Ben alışamadım bir türlü mantara. Seviyorsan güzel olur. Sabahları mantarlı de yapıyordun sanki sen eskiden.

Niye böyleyiz biz ya niye herkes yiyo yiyo almıyo kilo. Bugün gittiğim yerde beni en son 69 halimde görmüş kişiler vardı
Kilo almışsın dediler
Yaa gerçekten mi benim haberim yoktu deseydin
Ben hamileyken de hamile olduğumu bilmiyorlardı aaa ne kadar çok kilo almışsın doğumdan sonra bile bu kadar yoktun diyorlardı. Bi de sonra verirsin yaa ben şöyle şöyle verdim diye akıl veriyorlardı sanki ben bilmiyorum kilo aldığımı onlar söylemese farketmicem

Senin o kadar büyük oğlun mu varrrr

Demek içimdende geçmedi değil hani

Greyfurtla ilgili olan şey nedir
Doktora gittin mi
ada81 söylemiş canım. Sabah demir hapı içtim. Arkasından da greyfurt suyu içtim. Çok kötü hastalandım. Onun için dikkat etmek lazım bazı şeylere tabii bilmeden olunca kötü oluyor.
Su az olmuş canım. Tatlı ve poğaça da olmamış. Bir de fındık ve fıstıkların çiğ mi? Kavrulmuş yemememiz lazım.
Yulaflı bisküvi hariç harika bir menü. Birde diyetteyken kaşar yemememiz lazım. Şimdi bize ufak parçalar çok görünmüyor ama maalesef tartıda çok fark ediyor. Sporun harika.
Bende öyleyim ne yazık ki pasta yaparım eşim gider gelir bi çatal yer o bir dilimi bitirene kadar ben pastayı bitiririm

Kızlar sürekli söylüyorum lütfen ekmeklerinizi yazarken ne ekmeği olduğunu yazın. Diyette patates yemememiz gerekiyor. Su çok az olmuş. Ayrıca sütlaç hiç olmamış. Kara lahana sarmasının içinde de tarifinde yazmışsın pirinç var o da olmamış. Bitki çayı olarak ne içiyorsun?
Dilara koçağın bir videosunu izledim
1 kilo mantarı
Soğan biber domates ve bir yemek kaşığı yağla sote yaptı tencerenin tümü 350 kalori diyo
Ve de protein .
Aklımda o var kaç gündür
Mantara bayılırım bence denemek lazım.

Canım diyet listende patates püresi var mıydı?
Şu misafirleri atlatayım da kaptan beni listeye alırsa ben de gireyim. Olmayacak başka türlü tutamayacağım kendimi
Emzirirken listeye girmek bence yanlış olur canım. Bence başka çözüm bulalım. Senin kendini çok sıkmaman lazım. Sadece yememen gerekenleri yemesen çözülecek bu iş.
Niye böyleyiz biz ya niye herkes yiyo yiyo almıyo kilo. Bugün gittiğim yerde beni en son 69 halimde görmüş kişiler vardı
Kilo almışsın dediler
Ama 7 kilo da ister istemez fark ediyor. Ben de bile 5 kilo fazlalık var bir beden fark ediyor.
LAydLiNe öyle haklısın ki. verdiğim kiloları aynen geri aldım...
Hadi başlayalım artık. İstersen yapacağına inanıyorum

Gunaydin herkeseeee
bugun benim doğum günüm yaslandik yahuuuu 38 oldum ) daha gecen yil 18 dim...

Günaydın canım nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…