Ha tamam dikkat ederim
Ben hamileyken doktor Demir ilacını portakal suyuyla iç derdi o zaman daha iyi etki ediyormuş
Bu başka biley heralde :)LAydLiNe
Bu arada arkadaşlar dün temizlik yaptım evde bembeyaz bir koltuğum var 2 küçük çocuğa rağmen aldım deli cesareti onu çılgınlar gibi sildim az cam sildim sadece içerden çocuklar camlara yapışıyor ellerinin izleri var ne bilim yalıyorlar falan
Evi süpürdüm ve maalesef banyodaki tartıma süpürgenin şapı çarptı ve tuz buz olarak kırıldı
Çok üzüldüm elim ayağım herşeyimdi inşallah Cuma’ya kadar alabiliriz internetten sipariş vereceğim yetişir mi bilemiyorum hergün tartılan ben şuan öksüz kaldım resmen
Greyfurt doz aşımı yapıyormuş. Bazı ilaçların içinde yazar greyfurt ile birlikte alınmamalıdır diye.Ha tamam dikkat ederim
Ben hamileyken doktor Demir ilacını portakal suyuyla iç derdi o zaman daha iyi etki ediyormuş
Bu başka biley heralde :)LAydLiNe
Doğum günün kutlu olsun cnm, nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum.Gunaydin herkeseeee
bugun benim doğum günümyaslandik yahuuuu 38 oldum ) daha gecen yil 18 dim...
LAydLiNe emziren çok üyem oldu benim listede ama kişisel tercih tabii ki sorun değil.
Cumadan bugüne kadar kilo veremedimİnşallah cumaya kadar bir değişiklik olur. Regl sonrası malesef bende hep böyle oluyor. Duraklama dönemine giriyorum. Aslında eksiklerimi biliyorum. Çok fazla su içmiyorum, spor yapmıyorum, kahvaltıda meyve veya gün kurusu gibi tatlı şeyler yiyorum. Bugünden itibaren kahvaltıda meyve ve gün kurusunu bıraktım. İşlerim bu haftalarda çok yoğun. O yüzden spora ara verdim. Spora ara verince de tekrar başlamak zor oluyor malesef. İş yoğunluğum azalınca tekrar başlayacağım spora.
Greyfurt doz aşımı yapıyormuş. Bazı ilaçların içinde yazar greyfurt ile birlikte alınmamalıdır diye.
Bomba gibi gidiyor canim.cok sükür 7.gündeyim ,sende su misafurleri atlat da basla artik bahar geliyo :)
Tünaydinlar,
Oglani kontrole götürdüm sabah yürüyerek gittim eve geldim simdi yemek yiyxek halim bile yok :) aksamda arkadasla cikcaz insallahh.
Oh beaaa özlemisim diyet yapmayi
Ama ben girdim kaptanım, ve az yiye yiye iyice sütüm azaldı Nerdeyse sütüm kesilecekEmzirirken listeye girmek bence yanlış olur canım. Bence başka çözüm bulalım. Senin kendini çok sıkmaman lazım. Sadece yememen gerekenleri yemesen çözülecek bu iş.
Ben de nice yi nays diye okuyorumGünaydın canım nice mutlu yıllara
Ama ben girdim kaptanım, ve az yiye yiye iyice sütüm azaldı Nerdeyse sütüm kesilecekgeri mi çıksam acaba listeden
Ben de nice yi nays diye okuyorumniye burayı İngilizce yazmış gerisi Türkçe diyorum, niye böyle algıladım birden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?