Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çılgınlar gibi nasıl siliniyor koltukBenim de silmem lazım benimki de krem rengi hemen kiri belli ediyor

Benimki 10 aylık :) :) Diyete başladığım da 7 aylık falandı

Sen ek gıdaya geçmişsin canım büyük senin ki bence sıkıntı olmaz. Sen bol bol sağlıklı beslen bence ama @Phoenix_32 in daha çok küçük Ama isterse o da girebilir listeye
Tabi canım benim bebeğim o kadarlıkken mutfak ile pompa arasında gidip geliyordum başkada bişey yapmıyordum

Teşekkür ederim canim

Ne güzel ilk yılın keyfini çıkarsın. Dersler ağırlaştıkça mecburen çalışacak.
Güzel iki hafta olsun size.

Slm kizlar su tuketimi ne durumda

Selam canım ben 1,5 litreyi bitirdim sen de durumlar nasıl?
Kilo vermeyi özledim belkide
Ben de 36 beden kıyafetlerimi özledim yaaaaa artık onları giymek istiyorum

ada81 nice güzel yılların olsun canım.
Ben de 40,5 oldum. Yaşlanmıyoruz bence, gittikçe gençleşiyoruz :)
Ben hesaplarken 20 diye hesaplardım senin yaşı zira ben şuan 18,5 yaşımdayım

Kızlar dün dağıldım bir anda ne oldu anlamadım. Aslında iyi gidiyordum, bir telefon konuşmasında canım sıkıldı sabah ve öğlen çok iyi idi. Öğlenden sonra 1 top profiterol yedim. Akşam yemeği etli bogutu da 19.00da yedim, geç oldu şiştim canım sıkıldı. Gece uykum kaçtı sıkıntıdan ve sabah spora gitmedim.
İşe gittim sınav yaptım, diğer işlerimi hallettim kendimi tekrar motive ettim. Şimdi spordayım.

Gittiğim bir diyetisyen her gün yeni bir gün gibi niyetlenin, dün kaçırdım artıl bırakayım deme demişti o geldi aklıma. Yeniden sarıldım.
Akşam menümü yazarım.

Ben hesaplarken 20 diye hesaplardım senin yaşı zira ben şuan 18,5 yaşımdayım

Çok haklısın canım :)
Aslında his olarak öyle, ben lisans öğrencilerimden hiç farklı hissetmiyorum kendimi aynı gibiyiz. Yaşlarını sorup hesaplayınca farkı anlıyorum. Hele yüksek lisans doktora öğrencilerim benden çok büyük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…