Çılgınlar gibi nasıl siliniyor koltukBu arada arkadaşlar dün temizlik yaptım evde bembeyaz bir koltuğum var 2 küçük çocuğa rağmen aldım deli cesareti onu çılgınlar gibi sildim az cam sildim sadece içerden çocuklar camlara yapışıyor ellerinin izleri var ne bilim yalıyorlar falan
Evi süpürdüm ve maalesef banyodaki tartıma süpürgenin şapı çarptı ve tuz buz olarak kırıldı
Çok üzüldüm elim ayağım herşeyimdi inşallah Cuma’ya kadar alabiliriz internetten sipariş vereceğim yetişir mi bilemiyorum hergün tartılan ben şuan öksüz kaldım resmen
İyi bariArada ben de nice yi nays diye okuyorum merak etme yalnız değilsin
Benimki 10 aylık :) :) Diyete başladığım da 7 aylık falandıCanım onun bebeği henüz 50 günlük diye dedim yani çok küçük. Senin ki kaç aylıktı? Eğer seninki de küçükse nasıl gözümden kaçırdım ben seniAma şöyle de bir durum var az yemene gerek yok ama sağlıklı beslenmene gerek var.
Benimki 10 aylık :) :) Diyete başladığım da 7 aylık falandı
Tabi canım benim bebeğim o kadarlıkken mutfak ile pompa arasında gidip geliyordum başkada bişey yapmıyordumSen ek gıdaya geçmişsin canım büyük senin ki bence sıkıntı olmaz. Sen bol bol sağlıklı beslen bence ama @Phoenix_32 in daha çok küçükAma isterse o da girebilir listeye
Kilo vermeyi özledim belkideözleyeni ilk kez görüyorum
Cook tesekkurler canimDoğum günün kutlu olsun rabbim nice güzel yıllar nasip etsin canım
Teşekkür ederim canimada81 söylemiş canım. Sabah demir hapı içtim. Arkasından da greyfurt suyu içtim. Çok kötü hastalandım. Onun için dikkat etmek lazım bazı şeylere tabii bilmeden olunca kötü oluyor.
Su az olmuş canım. Tatlı ve poğaça da olmamış. Bir de fındık ve fıstıkların çiğ mi? Kavrulmuş yemememiz lazım.
Yulaflı bisküvi hariç harika bir menü. Birde diyetteyken kaşar yemememiz lazım. Şimdi bize ufak parçalar çok görünmüyor ama maalesef tartıda çok fark ediyor. Sporun harika.
Kızlar sürekli söylüyorum lütfen ekmeklerinizi yazarken ne ekmeği olduğunu yazın. Diyette patates yemememiz gerekiyor. Su çok az olmuş. Ayrıca sütlaç hiç olmamış. Kara lahana sarmasının içinde de tarifinde yazmışsın pirinç var o da olmamış. Bitki çayı olarak ne içiyorsun?
Mantara bayılırım bence denemek lazım.
Canım diyet listende patates püresi var mıydı?
Emzirirken listeye girmek bence yanlış olur canım. Bence başka çözüm bulalım. Senin kendini çok sıkmaman lazım. Sadece yememen gerekenleri yemesen çözülecek bu iş.
Ama 7 kilo da ister istemez fark ediyor. Ben de bile 5 kilo fazlalık var bir beden fark ediyor.
Hadi başlayalım artık. İstersen yapacağına inanıyorum
Günaydın canım nice mutlu yıllara
Cook teşekkürler canimDoğum günün kutlu olsun cnm, nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum.
Nice ğüzel senelere cnmGunaydin herkeseeee
bugun benim doğum günümyaslandik yahuuuu 38 oldum ) daha gecen yil 18 dim...
Slm kizlar su tuketimi ne durumda
Ben de 36 beden kıyafetlerimi özledim yaaaaa artık onları giymek istiyorumKilo vermeyi özledim belkide
Ben hesaplarken 20 diye hesaplardım senin yaşı zira ben şuan 18,5 yaşımdayımada81 nice güzel yılların olsun canım.
Ben de 40,5 oldum. Yaşlanmıyoruz bence, gittikçe gençleşiyoruz :)
Ben hesaplarken 20 diye hesaplardım senin yaşı zira ben şuan 18,5 yaşımdayım
Off bugün hiç icmedim. Pazardan geldim oglani uyuttum duşa attım kendimiSlm kizlar su tuketimi ne durumda
Canimmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlaraCook teşekkürler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?