Dimi ama önemli olan hissetmek tabii ki milletin içi geçmiş vallaÇok haklısın canım :)
Aslında his olarak öyle, ben lisans öğrencilerimden hiç farklı hissetmiyorum kendimi aynı gibiyiz. Yaşlarını sorup hesaplayınca farkı anlıyorum. Hele yüksek lisans doktora öğrencilerim benden çok büyük :)
Su iç canım mutlaka su önemliOff bugün hiç icmedim. Pazardan geldim oglani uyuttum duşa attım kendimi
Arkadaslat merhaba ben burcu 26 yasimdayim 3 yasinda bir kizim var 13. Takimin eski uyesiyim... ebrucumla.cok guzel kilolar verdim simdi geri aldim ve kendimi durduramiyorum ebru dedi ki kos gel kostum geldim
Yok cnm
Yok cnm
Olmustum canim herhalde 60 kiloyla diye hatirliyorum gruba gelememistim telden konusmustukEn son yarıştığında mezun olmuş muydun? Bayağı zaman geçti galiba hatırlamıyorum nedense
Olmustum canim herhalde 60 kiloyla diye hatirliyorum gruba gelememistim telden konusmustuk
Bu aksam bekleme ebruNeyse önemli değil ben bakarım geçmişe yeniden hoş geldin akşama menü bekliyorum
Canım diyet listende patates püresi var mıydı?
Bu arada arkadaşlar dün temizlik yaptım evde bembeyaz bir koltuğum var 2 küçük çocuğa rağmen aldım deli cesareti onu çılgınlar gibi sildim az cam sildim sadece içerden çocuklar camlara yapışıyor ellerinin izleri var ne bilim yalıyorlar falan
Evi süpürdüm ve maalesef banyodaki tartıma süpürgenin şapı çarptı ve tuz buz olarak kırıldı
Çok üzüldüm elim ayağım herşeyimdi inşallah Cuma’ya kadar alabiliriz internetten sipariş vereceğim yetişir mi bilemiyorum hergün tartılan ben şuan öksüz kaldım resmen
Ama ben girdim kaptanım, ve az yiye yiye iyice sütüm azaldı Nerdeyse sütüm kesilecekgeri mi çıksam acaba listeden
Arkadaslat merhaba ben burcu 26 yasimdayim 3 yasinda bir kizim var 13. Takimin eski uyesiyim... ebrucumla.cok guzel kilolar verdim simdi geri aldim ve kendimi durduramiyorum ebru dedi ki kos gel kostum geldim
Biliyorum canım da işte diyetisyen kontrolünde olmayınca hırs yapıp az yiyorum o da ister istemez hem sütümü hem metabolizmamı etkiliyorBenim kızımda 6 aylık bende emziriyorum. Diyet yapmak az yemek demek değil ki önemli olan dengeli beslenmek keşke bi diyetisyen desteği alsaydın sütün azalmazdı o zaman
Hoşgeldin canımBu aksam bekleme ebru
Hoşgeldin canım. Kilolarımız yakınmış. Birlikte kilo verebiliriz. Hangi Diyeti uyguluyorsun canım. Benim de yaklaşık 3 yaşında bir oğlum varArkadaslat merhaba ben burcu 26 yasimdayim 3 yasinda bir kizim var 13. Takimin eski uyesiyim... ebrucumla.cok guzel kilolar verdim simdi geri aldim ve kendimi durduramiyorum ebru dedi ki kos gel kostum geldim
Karatay mi yapiosun?Bugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz
Akşam 17:45
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt.
2 lt su içildi. Birazdan bir kupa beyaz çay içeceğim
Canim genelde ozel bi diyet uygulamam porsiyon kucultme belli seyleri yememe su bitki cayi sporla giderimHoşgeldin canım. Kilolarımız yakınmış. Birlikte kilo verebiliriz. Hangi Diyeti uyguluyorsun canım. Benim de yaklaşık 3 yaşında bir oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?