Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dimi ama önemli olan hissetmek tabii ki milletin içi geçmiş valla
Off bugün hiç icmedim. Pazardan geldim oglani uyuttum duşa attım kendimi
Su iç canım mutlaka su önemli

2 gündür menum berbat . Ben bu duygusal açlığı nasıl yenicem bilmiyorum. Mutsuz ken kendime engel olamıyorum. Dün eşime öyle döktüm ki içimi vicdan azabı çekti. Sonrası Özür diledi ama ne fayda...cok zor bir insan kızlar nasıl başa çıkarım bilmiyorum ama bildiğim tek şey cokk mutsuzum ve kendime zarar veriyorum

Canım diyet listende patates püresi var mıydı?

Patates yok da bir dilim ekmek yerine 1 orta boy patates yenilebiliyor ama püre değil tabi ki

Tühh ya kötü olmuş inşallah yetişir cumaya

Ama ben girdim kaptanım, ve az yiye yiye iyice sütüm azaldı Nerdeyse sütüm kesilecek geri mi çıksam acaba listeden

Benim kızımda 6 aylık bende emziriyorum. Diyet yapmak az yemek demek değil ki önemli olan dengeli beslenmek keşke bi diyetisyen desteği alsaydın sütün azalmazdı o zaman

Arkadaslat merhaba ben burcu 26 yasimdayim 3 yasinda bir kizim var 13. Takimin eski uyesiyim... ebrucumla.cok guzel kilolar verdim simdi geri aldim ve kendimi durduramiyorum ebru dedi ki kos gel kostum geldim

Hoşgeldin

Benim kızımda 6 aylık bende emziriyorum. Diyet yapmak az yemek demek değil ki önemli olan dengeli beslenmek keşke bi diyetisyen desteği alsaydın sütün azalmazdı o zaman
Biliyorum canım da işte diyetisyen kontrolünde olmayınca hırs yapıp az yiyorum o da ister istemez hem sütümü hem metabolizmamı etkiliyor Aslında herşeyin bilincindeyim ama işte ...

Arkadaslat merhaba ben burcu 26 yasimdayim 3 yasinda bir kizim var 13. Takimin eski uyesiyim... ebrucumla.cok guzel kilolar verdim simdi geri aldim ve kendimi durduramiyorum ebru dedi ki kos gel kostum geldim
Hoşgeldin canım. Kilolarımız yakınmış. Birlikte kilo verebiliriz. Hangi Diyeti uyguluyorsun canım. Benim de yaklaşık 3 yaşında bir oğlum var

Kisaca kendimi anlatayom 2013 yilina kadar hep.sismandim ergenlikten itibaren daha sonra iste dugun filan muhabbetine 13.takimla 20 kilo verdim... dugunden sonra ise baslayana kadar 8 kilo aldim uzerine hamile kaldim... aslinda dogumdan geldigimde 3 kilo fazlam vardi ama sonrasinda yemeyi seven bir aile olunca tekrar aldim 72 kiloyla tekrar basladim 62 ye kadar dustum... ebruyla yine... 62 kiloyu yaklasik 3 ay korudum ama sonrasinda yasadigim aile sorunlari ev degisikligi ve is yerinde nobete gecip(hemsireyim) gece yemeleri.artinca tekrar aldim... tartilmadim yarin sabah tartilcam ama tahmini 70 kilo filanimdir. 7 li rakamlari gormeyince kafa dank etmio... bide nirmalde basen problemim vardi fakat bu sefer dengeli bi kilo alis oldu gobegimedr aldim herkes yakisti filan dio ama ben rahatsiz oluyorum

Genel.olarak diyet yaparken 8 den somra sadece icecek tuketirim...
Ekmek hic yemem...
Tabagimi kuculturum
3 litre su icerim
30 dk spor yaparim
Tatli hamurisi cips v.s gibi yasaklari yemem
Odul gunleri yaparim
Hedefler koyarim
Detoks diyet asla yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…