Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım beklemedeyim, bütün eşyalar toplu bir şekilde, eşim geri dönmek istiyor bu hafta belli olacak ne yapacağımız, hayırlısı olsun inşallah
Amaninnnn çok can sıkıcı bir durum. Aynen en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah.
Aslında tahin kalorili ama mantığı ne acaba
1 tatlı kaşığından bişey olmaz sanırım

Saatleri bilerek yazmiyorum canim ,cünkü düzenli degil saatlerim kimseyi kötü etkilemek istemem benim icin baska türlüsü olmuyor,cok yogun bi hayatim var :) yürüyüsde her zmn olan bisey degil sabah ogöani kontrole götürdüm 15 dk gidis 15 gelis :)
Afiyet olsun canim ama hem tarhana hem ekmek bi arada olmamis sanki zira corba ekmek grubuna giriyor bildigim kadariyla
Süper
Benim de bi emektar stepperım vardı onu çıkartacağım bodrumdan. İnşallah hala çalışıyordur bakalım. Ayın 1 ine kadar ye iç yat yapıp 1 inde bomba gibi geliyorum
Bekliyorum

Dün buraya menü yazdıktan sonra misafirlerimizle kahve içildi, orada bi ufak kaçamak oldu maalesefbirazdan tartilacagim

Kızlar tahinli süt içen var mı?

Tahinli süt mü

Eki Görüntüle 2227795
zambak86
Sen bi dene bakalım tadı güzelse ben de deneyeyim

Tahin çok yağlı olduğu için diyette uzak duruyoruz. İlginç

Afiyet olsun canim ama hem tarhana hem ekmek bi arada olmamis sanki zira corba ekmek grubuna giriyor bildigim kadariyla

Evet canım çorba da karbon grubuna giriyor ama benimki diyetisyen menüsü hem çorba hem ekmek var. Emzirdiğim için de normalden bi tık fazla menüm

Dün buraya menü yazdıktan sonra misafirlerimizle kahve içildi, orada bi ufak kaçamak oldu maalesefbirazdan tartilacagim

Ah o misafirlikler benimde korkulu rüyam

Ben bu gün tahinli süte başlayacağım bakalım. 1 su bardağı ılık veya sıcak süte 1 tatlı kaşığı tahin
Ben de içtim az önce ama sütlü kahveme katmıştım pek tadını alamadım tahinin, sanırım kahve tadını bastırdı, sence nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…