Yok canım beklemedeyim, bütün eşyalar toplu bir şekilde, eşim geri dönmek istiyor bu hafta belli olacak ne yapacağımız, hayırlısı olsun inşallahTaşındın mı canım naptın
Aslında tahin kalorili ama mantığı ne acabaYok bunda sütü ılıtıp içine tahin katılıyormuş. Hem sütü artırıyormuş hem zayıflatıyormuş.
Amaninnnn çok can sıkıcı bir durum. Aynen en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah.Yok canım beklemedeyim, bütün eşyalar toplu bir şekilde, eşim geri dönmek istiyor bu hafta belli olacak ne yapacağımız, hayırlısı olsun inşallah
1 tatlı kaşığından bişey olmaz sanırımAslında tahin kalorili ama mantığı ne acaba
Ne güzel ilk yılın keyfini çıkarsın. Dersler ağırlaştıkça mecburen çalışacak.
Güzel iki hafta olsun size.
Saatleri bilerek yazmiyorum canim ,cünkü düzenli degil saatlerim kimseyi kötü etkilemek istemem benim icin baska türlüsü olmuyor,cok yogun bi hayatim var :) yürüyüsde her zmn olan bisey degil sabah ogöani kontrole götürdüm 15 dk gidis 15 gelis :)Her zamanki gibi güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü spor da var daha ne olsun
Saatleri yazmamışsın canım. Günde bir buçuk saat yürüyüş fazla değil mi? Menün güzel afiyet olsun.
Kahvaltın zengin olmuş menün güzel canım afiyet olsun
Menün de sporun da güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canim ama hem tarhana hem ekmek bi arada olmamis sanki zira corba ekmek grubuna giriyor bildigim kadariyla22 Ocak Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 çatal pekmez
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 10.30
3 gün kurusu
1 bardak süt
1 galeta
Öğle 13.30
1 kase tarhana çorbası
4 yk lahana yemeği
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 16.00
1 portakal
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
3 yk lahana yemeği
1 yk mantar kavurması
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
1 dilim çavdarlı ekmek
Ara 22.00
1 kase yoğurt
Çeyrek elma
Su 1.5lt geçmiştir
40 dk tempolu yürüyüş
BekliyorumSüper
Benim de bi emektar stepperım vardı onu çıkartacağım bodrumdan. İnşallah hala çalışıyordur bakalım. Ayın 1 ine kadar ye iç yat yapıp 1 inde bomba gibi geliyorum
Kızlar tahinli süt içen var mı?
Afiyet olsun canim ama hem tarhana hem ekmek bi arada olmamis sanki zira corba ekmek grubuna giriyor bildigim kadariyla
Dün buraya menü yazdıktan sonra misafirlerimizle kahve içildi, orada bi ufak kaçamak oldu maalesefbirazdan tartilacagim
Ben de içtim az önce ama sütlü kahveme katmıştım pek tadını alamadım tahinin, sanırım kahve tadını bastırdı, sence nasıl?Ben bu gün tahinli süte başlayacağım bakalım. 1 su bardağı ılık veya sıcak süte 1 tatlı kaşığı tahin
Başlayacağım ben daha durBen de içtim az önce ama sütlü kahveme katmıştım pek tadını alamadım tahinin, sanırım kahve tadını bastırdı, sence nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?