Ben bu gün tahinli süte başlayacağım bakalım. 1 su bardağı ılık veya sıcak süte 1 tatlı kaşığı tahin
Ben yemeyip kilo alan insanlardanım galiba
Evet artı çıktım. Regl sonrası böyle oluyorDene bakalım. Deneyimlerini bekliyoruz
Artı mı çıktın bugün? Ödem yapmıştır vücut bugün bol su ve ödem çayı falan iç.
Evet artı çıktım. Regl sonrası böyle oluyorKaçamak da yapmıyorum. Sıfır şeker. İnşallah gelecek hafta beni şaşırtır.
Dün akşam beyaz çay ve yeşil çay içtim ödem gitsin diye
İnşallah cuma az da olsa eksiyi görürüm.Cumaya bir günümüz daha var. Sen her zamankinden fazla su iç ve fazla hareket et cuma ola hayrola
Aaaa neden ki kaçamak mı yaptın daBende artıyım
acayip de motivasyonsuzum
Geçenki misafirlikten başka kaçamağım yok canım ama resmen artıyım çok sinirlerim bozuk.Aaaa neden ki kaçamak mı yaptın da
Tamam kaçamak yapmadıysan porsiyonlarını azalt 1-2 kaşık. Çarşamba perşembe saf protein yaparsın eksiye geçersin moralini bozma hemenGeçenki misafirlikten başka kaçamağım yok canım ama resmen artıyım çok sinirlerim bozuk.
Mesela ne yiyim canım örnek versene müsaitsenTamam kaçamak yapmadıysan porsiyonlarını azalt 1-2 kaşık. Çarşamba perşembe saf protein yaparsın eksiye geçersin moralini bozma hemen
LAydLiNe ben şöyle düşündüm. Listeye girmek için başlangıç kilosu lazım. Şubatın 1 inde tartılıp bildirim yapayım diyorum. Sonra 15 gün deneme süresini geçiririm. Verdiğim kiloya göre sütümün durumuna bakarım ya listeye girer devam ederim ya da hiç girmeden bırakırım. Tabii sen uygun görürsen. Dediğin gibi benim gibisini zor bulursun. Katılmak isteyenlere yazsam herkes havada kapar beni kaçırma bak böylede kendini beğenmişlik vardır bi de
Kahvaltı 10:30
4 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim Çavdarlı ekmek
1 portakal
12:00
3 tost makinesinde pişmiş mantar
2 ceviz
2 bardak çay
Akşam 16:30
5 köfte
Bol Salata
2 bardak ayran
30 dk Leslie
2 lt su
Sabah 10:30 gibi yedim 12 de tekrar acıktım aradaki fark az olunca çok abartmayayım dedim di kaptanım .az yiyorum kıtlık mı oluyo diyosunuz yaniCanım tamam kaçamak yaptın ama geçti gitti unut onları. Kilona göre çok az yemişsin. Özellikle öğle öğünün çok az olmuş. Sağlıklı beslen ama dolu dolu beslen. Akşam saatin çok erken. En geç 18:00 olsun istiyorum ama 16:30 da çok erken. Su ve sporun çok güzel. Ama dediğim gibi kendini çok kısıtlama.
Siz denemiş görmüşsünüz işe yarıyorsa yapalım derim benKızlar şu hafta içi tartı meselesine bir çözüm bulmak istiyorum. Hatta sadece cumadan cumaya tartılmanızı isteyeceğim. Çünkü sürekli tartılınca motivasyon düşüyor. İster istemez bazı vakitler tartıda farklı sonuçlar görüyoruz. Cumaya çıkacağınız her sonuç kabulümdür. Ne dersinizi hafta içi tartıyı yasaklayalım mı? Bir de sizden bir şey isteyeceğim. Düşünce gücüyle zayıflama diye bir yöntem duydunuz mu bilmiyorum ama ben önceki deneyimlerimde hep uyguladım. Her cuma kendime bir hedef belirliyordum ve bir hafta boyunca hep tartıda belirlediğimi kiloyu göreceğimi düşünüp ona inanıyordum. Ve şimdi size ne kadar inandırıcı gelir bilmiyorum ama tartıda hep istediğim kiloyu gördüm. Siz şimdi kendinizi + çıkacağım diye motive ediyorsunuz farkında olmadan. Lütfen olumlu düşünün olumlu olsun. Tartı konusunda herkesin fikrini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?