- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Benimde en büyük sıkıntılarımdan biri bu. Sürekli tartılma isteği geliyor bana. Tartıyı haftada bire düşürmek benim için devrim olacak.Aynen canım. İki hafta öncesine kadar ben de çok sık tartılıyordum. Açken ayrı tokken ayrı. Gün içinde bile tartıldığım oluyordu ki sabahla akşam arasında 1,5-2 kilo fark ettiği günleri bile gördüm. İlk diyet yaptığım zaman ki 13. takımla yarıştım. Sadece haftada bir tartılıyordum. Hatta tartıyı kaldırıyordum. Cuma öyle bir heyecanlı çıkıyordum ki üstüne anlatamam. Bence denemeliyiz.
Tamam canım o dönem boyunca dikkat et kendine uzun süre aç kalma mutlaka ara öğünlerini yap.Hiç ölçtürmedim diyebilirim kaptanım ama en merak ettiğim şey kan değerlerim vitamin değerlerim.
İnsülinle ilgili bi sıkıntım olduğunu da belirtilerden dolayı şüpheleniyorum
Diyete de kan tahlili yaptırıp başlamayı düşünüyordum ama yaptıramıyorum ve baktımki kilolar aldı başını gidiyor buraya geldim .
yaşadığım bölgede kış çok sert geçiyor 2 küçük çocuğum var bırakacak kimsem olmadığı için hastaneye de gidemiyorum o yüzden öyle bekliyorum . İnşallah ilk fırsatta gideceğim
Ben olabilirim kaptanım .
Daha önce yapmıştım .
Menü altlarına değil de
ayrı olarak ilk bildirim yapan kişi spor Listesi diye başlatsa
Her yazacak kişi bi öncekini kopyalayarak yazsa daha kolay olabilir bende Cuma günleri size alıntı yaparım 7 günü.
Bol bol su iç canım.Ben de kendimi bugün ödemli hissediyorum elim gözüm şiş sanki, benim de reglimin son günleri onla mı alakalı ki acaba? Bu ödemi atmam lazım yoksa cumaya iyi bir sonuç olmayacak
Sağol canım şimdi daha iyiyim şükür yavaş yavaş iyileşiyor.Geçmiş olsun canım, yeni gördüm
Hadi bakalım başaracağına eminiz. Düşünsene bunca sene yedin artık yemesen de olur.Sadece cuma tartılma konusuna katiliyorum, ben de panik yaptım mesela gittim tartı aldim farklı markalar farklı gösteriyor +- 300 kadar , eksi çıkınca sevindim tabi ama artı çıksam ne olacaktı, battı balık yan gider moduna da girebilirdim.
Bu arada doğum gününe gidiyoruz birazdan ,pasta borekle savaşmaya hazirim
Denemek ister misin peki? Bence faydalı olacağını düşünüyorum.Ben çok merak ediyorum. O yüzden her gün tartılıyorum. Artı görünce daha fazla çabalıyorum, yanlışlarım üzerinde düşünüyorum, daha çok dikkat etmeye çalışıyorum. Her gün tartıya çıkmadan yapamıyorum malesef. Diyet yapıyorum bunun sonucunu görmek istiyorum. Her hafta kendime hedefler koyuyorum. Hedef kilolarıma ulaşınca belirlediğim ödüllerim var. Açıkçası ben her gün tartılmadan duramıyorum
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun öncelikle. Daha sık gelmeye çalış olur mu?merhaba herkeze.geçen hafta yazmıştım enson b hafta pazartesi endokrine gittim.tahlil yaptırdım ve Allah ın izniyle başladım .insülin direnci çıktı.3,1.dr ilaç verdi.bu konuda bana tavsiyesi olan varmı.
sabah kahvaltısında 5 zeytın 2 küçük dilim tam buğday ekmeği.bir tutam maydanoz.kibrit kutusu peynir ve 2 ceviz.ara öğün türk kahvaesi.oğlen 8yk bamya yemeği.bir kase yoğurt ve 1 dilim ekmek.şimdi ara öğün 10 badem
sevgiler
Evet canım metabolizmam yavaşlamış da olabilir veya hareketsizlik de bunda etkili olabilir.
Süpersin maşallahMotivasyonum yok diye bişey yok
Ben zaten tartılmıyorum sıkıntı yok
Benim için de öyle olmuştu ama emin ol ağzına attığın her lokma da korkuyorsun. İyi oluyorBenimde en büyük sıkıntılarımdan biri bu. Sürekli tartılma isteği geliyor bana. Tartıyı haftada bire düşürmek benim için devrim olacak.
Sürekli sorunlarla bogusmaktan kendimi hep hasta hissediyorum. 28 yaşındayım 58 yaşında hissediyorum kendimi. Eşim çok etkili bu durumda çok yoruyor beni inanılmaz istikrarsiz ve fikirleri çabuk değişiyor. Evlendigime pişman etti beni ilk defa böyle düşünüyorum 6 yıllık evliyim ilk defa onunla Evlendigime pişmanım cümlesini kuruyorum. Yıprandım ama bu onun umurundami desen Hayır degilAsya' cım hiç bir zaman içine atma düşüncelerini. İyi ya da kötü söyle kimse karşındaki. Mutsuzluk hayattaki en kötü şey bence sağlıksızlıktan sonra. Çünkü mutsuzluk insanı hasta ediyor. Anlatmak istediğin her şeyi bize de anlatabilirsin çünkü anlattıkça rahatlarsın. Ama hiç bir sorunun üzerini kapatma hemen halletmeye çalış ki büyümesin. Üzmesin seni.
Hımmm tamam o zaman ama değişim yaparken dikkat etmek lazım. Bence patates yememeliyiz. Çünkü yediğin ekmekle patates aynı değil. Emzirme ve süt konusunda çok haklısın.
Menün çok güzel canım ama bunun yanında mutlaka harekette etmelisin. Karatay senin metabolizmanı yavaşlatmış olabilir mi?
Canım öğünlerinin saatleri kötü de olsa yaz çünkü yediklerin kadar hangi saatte yediğinde önemli.
Canım sen hangi şehirdeydin?
Daha sık gelmelisin takıma. Bir başlarsan gerisi gelecek.
O zaman arkadaşlar menü spor bildirimi yapan ilk kişi
Örnek
23 Ocak Spor Listesi diye listeyi başlatsınn
1.gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie =90 puan
30 dk normal yürüyüş=60 puan
Toplam=150 puan
Şeklinde .
Bi sonraki gelen öncekini kopyalayıp
altına 2 , 3 diye sıralayalım kabul ederseniz olurmu
LAydLiNe
Size de uygunsa sohbetin ve menülerin arasında kaybolmaması için böyle olsun .
Kimin naptığı daha iyi görürsünüz
Bi de herkes ismini listeye yazmak ister spor yapar
Yapmayana ceza olur
Motivasyon olur .
Sürekli sorunlarla bogusmaktan kendimi hep hasta hissediyorum. 28 yaşındayım 58 yaşında hissediyorum kendimi. Eşim çok etkili bu durumda çok yoruyor beni inanılmaz istikrarsiz ve fikirleri çabuk değişiyor. Evlendigime pişman etti beni ilk defa böyle düşünüyorum 6 yıllık evliyim ilk defa onunla Evlendigime pişmanım cümlesini kuruyorum. Yıprandım ama bu onun umurundami desen Hayır degil
Kusura bakma canım ya misafirlerim var ya giremedim. Tavuk, köfte, yeşil mercimek olabilir. Hatta yarın akşam kimyonlu yeşil mercimekli lahana yiyebilirsin off dehşet güzel olur:) yanına da 1 bardak ayran miss.Mesela ne yiyim canım örnek versene müsaitsen
Birazda wc sıkıntım var sanırım o yüzden de olıyor
Haklısın...ama cezasını çekip bir teşekkür bile girmeyince emegim boşa deyip kendimi tüketiyor um. Aç değilim ama habire yiyorum. Oda daha fazla bozuyor psikolojim i kısır döngü gibiCanım şunu unutma hayatta en önemli kişi sensin. Sen mutluysan eşin de mutlu olur, çocuğunda. Bu durumu mutlaka çözebilirsin. Sadece üzme kendini hiç bir kimse ya da hiç bir şey için. Unutma değerli ve özel bir insansın. Önce sen kendine değer ver.
Sabah çok erken kahvaltı yaptığımda ara öğün yapıyorum. Hareketi de eklemeye çalışacağımTamam canım o dönem boyunca dikkat et kendine uzun süre aç kalma mutlaka ara öğünlerini yap.
Tamam canım bu iş sende. Takibini de ben yaparım. Nasıl istiyorsan öyle yönlendir bizi.
Bol bol su iç canım.
Sağol canım şimdi daha iyiyim şükür yavaş yavaş iyileşiyor.
Hadi bakalım başaracağına eminiz. Düşünsene bunca sene yedin artık yemesen de olur.
Denemek ister misin peki? Bence faydalı olacağını düşünüyorum.
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun öncelikle. Daha sık gelmeye çalış olur mu?
O zaman biraz hareket ekle hayatına ve küçük bir ara öğün ekle derim ben. Sabah ve akşam arasına. Ama tabii ki 4 saat olayını da gözeterek.
Süpersin maşallah
Benim için de öyle olmuştu ama emin ol ağzına attığın her lokma da korkuyorsun. İyi oluyor
O zaman öyle yapalım kaptanımAynen canım çok mantıklı. Puanlarımız zaten var takımın ilk sayfasında. Ayrıca günlük adım sayan kaç kişi? Adımlarımızı da hesaplarsak güzel olur diye düşünüyorum.
Tamam canım sağolKusura bakma canım ya misafirlerim var ya giremedim. Tavuk, köfte, yeşil mercimek olabilir. Hatta yarın akşam kimyonlu yeşil mercimekli lahana yiyebilirsin off dehşet güzel olur:) yanına da 1 bardak ayran miss.
Evet her mil 1000 adımmış. Ama dışarda attığın 1000 adımla lesliede attığın 1000 adım arasında fark vardır bence.O zaman öyle yapalım kaptanım
Ben hesaplamıyorum sürekli evin içinde olduğum için
Geçen 30 Leslie de kaç adım atıyorum diye merak ettim adım hesapladım 2000 adım oldu
Tamam canım sağol
Sanki benKızlar bu hafta ay tutulması ve dolunayın etkisiyle de ödem olmuş olabilir. Ayın gerçekten insan üzerindeki etkisi büyük. Bazılarını çok etkiler. Mesela benim tutulma zamanlarında şiddetli başım ağrır. Psikolojik olarak mutsuzluk ümitsizlik durumları olabilir. Panik yapmayın geçecek haftaya inşallah
İnstagramın varsa diyet menülerine bakabilirsin. Ben şu an diyet modunda olmadığım için aklıma yemek gelmiyor.O zaman öyle yapalım kaptanım
Ben hesaplamıyorum sürekli evin içinde olduğum için
Geçen 30 Leslie de kaç adım atıyorum diye merak ettim adım hesapladım 2000 adım oldu
Tamam canım sağol
Hangi detox mesela. Bazıları çok katı gerek yok bence o kadara.Şimdi kuru erik ve kayısı yiyorum
Olmazsa yarın detoks yapıyım
HahahahahhahahahTamamdır bana uyar
Ben meraklıyımdır bir şeyi duyduğum zaman hemen denemeliyim hatta akşam deneyecektim de akşam akşam kalori almıyayım diye denemedim:)
Bence deEvet her mil 1000 adımmış. Ama dışarda attığın 1000 adımla lesliede attığın 1000 adım arasında fark vardır bence.
Bakıyorum canım yarın bişiler yapacağım bakalımİnstagramın varsa diyet menülerine bakabilirsin. Ben şu an diyet modunda olmadığım için aklıma yemek gelmiyor.
süt yeşil çay yapayım diye geçirdim içimden ama yeşil çayım kalmamış başka da bilmiyorum hiçHangi detox mesela. Bazıları çok katı gerek yok bence o kadara.
Sen bilirsin ama boş ver bence çok zararlı geliyor o bana.Bence de
Bakıyorum canım yarın bişiler yapacağım bakalım
süt yeşil çay yapayım diye geçirdim içimden ama yeşil çayım kalmamış başka da bilmiyorum hiç
Bizim çocukların hastalığı da mı ondan ki acaba?Kızlar bu hafta ay tutulması ve dolunayın etkisiyle de ödem olmuş olabilir. Ayın gerçekten insan üzerindeki etkisi büyük. Bazılarını çok etkiler. Mesela benim tutulma zamanlarında şiddetli başım ağrır. Psikolojik olarak mutsuzluk ümitsizlik durumları olabilir. Panik yapmayın geçecek haftaya inşallah
Hastalık yapmaz galiba o kadar değilBizim çocukların hastalığı da mı ondan ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?