Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde en büyük sıkıntılarımdan biri bu. Sürekli tartılma isteği geliyor bana. Tartıyı haftada bire düşürmek benim için devrim olacak.

Tamam canım o dönem boyunca dikkat et kendine uzun süre aç kalma mutlaka ara öğünlerini yap.

Tamam canım bu iş sende. Takibini de ben yaparım. Nasıl istiyorsan öyle yönlendir bizi.

Ben de kendimi bugün ödemli hissediyorum elim gözüm şiş sanki, benim de reglimin son günleri onla mı alakalı ki acaba? Bu ödemi atmam lazım yoksa cumaya iyi bir sonuç olmayacak
Bol bol su iç canım.
Geçmiş olsun canım, yeni gördüm
Sağol canım şimdi daha iyiyim şükür yavaş yavaş iyileşiyor.
Hadi bakalım başaracağına eminiz. Düşünsene bunca sene yedin artık yemesen de olur.
Denemek ister misin peki? Bence faydalı olacağını düşünüyorum.
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun öncelikle. Daha sık gelmeye çalış olur mu?
Evet canım metabolizmam yavaşlamış da olabilir veya hareketsizlik de bunda etkili olabilir.

O zaman biraz hareket ekle hayatına ve küçük bir ara öğün ekle derim ben. Sabah ve akşam arasına. Ama tabii ki 4 saat olayını da gözeterek.
Motivasyonum yok diye bişey yok

Ben zaten tartılmıyorum sıkıntı yok
Süpersin maşallah
Benimde en büyük sıkıntılarımdan biri bu. Sürekli tartılma isteği geliyor bana. Tartıyı haftada bire düşürmek benim için devrim olacak.
Benim için de öyle olmuştu ama emin ol ağzına attığın her lokma da korkuyorsun. İyi oluyor

Sürekli sorunlarla bogusmaktan kendimi hep hasta hissediyorum. 28 yaşındayım 58 yaşında hissediyorum kendimi. Eşim çok etkili bu durumda çok yoruyor beni inanılmaz istikrarsiz ve fikirleri çabuk değişiyor. Evlendigime pişman etti beni ilk defa böyle düşünüyorum 6 yıllık evliyim ilk defa onunla Evlendigime pişmanım cümlesini kuruyorum. Yıprandım ama bu onun umurundami desen Hayır degil

O zaman arkadaşlar menü spor bildirimi yapan ilk kişi
Örnek
23 Ocak Spor Listesi diye listeyi başlatsınn

1.gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie =90 puan
30 dk normal yürüyüş=60 puan

Toplam=150 puan

Şeklinde .

Bi sonraki gelen öncekini kopyalayıp
altına 2 , 3 diye sıralayalım kabul ederseniz olurmu

LAydLiNe
Size de uygunsa sohbetin ve menülerin arasında kaybolmaması için böyle olsun .
Kimin naptığı daha iyi görürsünüz
Bi de herkes ismini listeye yazmak ister spor yapar
Yapmayana ceza olur
Motivasyon olur .

Aynen canım çok mantıklı. Puanlarımız zaten var takımın ilk sayfasında. Ayrıca günlük adım sayan kaç kişi? Adımlarımızı da hesaplarsak güzel olur diye düşünüyorum.

Canım şunu unutma hayatta en önemli kişi sensin. Sen mutluysan eşin de mutlu olur, çocuğunda. Bu durumu mutlaka çözebilirsin. Sadece üzme kendini hiç bir kimse ya da hiç bir şey için. Unutma değerli ve özel bir insansın. Önce sen kendine değer ver.

Mesela ne yiyim canım örnek versene müsaitsen

Birazda wc sıkıntım var sanırım o yüzden de olıyor
Kusura bakma canım ya misafirlerim var ya giremedim. Tavuk, köfte, yeşil mercimek olabilir. Hatta yarın akşam kimyonlu yeşil mercimekli lahana yiyebilirsin off dehşet güzel olur:) yanına da 1 bardak ayran miss.

Haklısın...ama cezasını çekip bir teşekkür bile girmeyince emegim boşa deyip kendimi tüketiyor um. Aç değilim ama habire yiyorum. Oda daha fazla bozuyor psikolojim i kısır döngü gibi

Kızlar bu hafta ay tutulması ve dolunayın etkisiyle de ödem olmuş olabilir. Ayın gerçekten insan üzerindeki etkisi büyük. Bazılarını çok etkiler. Mesela benim tutulma zamanlarında şiddetli başım ağrır. Psikolojik olarak mutsuzluk ümitsizlik durumları olabilir. Panik yapmayın geçecek haftaya inşallah

Sabah çok erken kahvaltı yaptığımda ara öğün yapıyorum. Hareketi de eklemeye çalışacağım

Aynen canım çok mantıklı. Puanlarımız zaten var takımın ilk sayfasında. Ayrıca günlük adım sayan kaç kişi? Adımlarımızı da hesaplarsak güzel olur diye düşünüyorum.
O zaman öyle yapalım kaptanım

Ben hesaplamıyorum sürekli evin içinde olduğum için
Geçen 30 Leslie de kaç adım atıyorum diye merak ettim adım hesapladım 2000 adım oldu

Kusura bakma canım ya misafirlerim var ya giremedim. Tavuk, köfte, yeşil mercimek olabilir. Hatta yarın akşam kimyonlu yeşil mercimekli lahana yiyebilirsin off dehşet güzel olur:) yanına da 1 bardak ayran miss.
Tamam canım sağol

Geçen 30 Leslie de kaç adım atıyorum diye merak ettim adım hesapladım 2000 adım oldu

Tamam canım sağol
Evet her mil 1000 adımmış. Ama dışarda attığın 1000 adımla lesliede attığın 1000 adım arasında fark vardır bence.

Sanki benşu dolunayin yaptığına bak

Tamam canım sağol
İnstagramın varsa diyet menülerine bakabilirsin. Ben şu an diyet modunda olmadığım için aklıma yemek gelmiyor.

Şimdi kuru erik ve kayısı yiyorum
Olmazsa yarın detoks yapıyım
Hangi detox mesela. Bazıları çok katı gerek yok bence o kadara.
Hahahahahhahahah Tamamdır bana uyar

Ben meraklıyımdır bir şeyi duyduğum zaman hemen denemeliyim hatta akşam deneyecektim de akşam akşam kalori almıyayım diye denemedim:)
ayy ben hala içemedim. Sütü ocağa koymaya üşeniyorum

Evet her mil 1000 adımmış. Ama dışarda attığın 1000 adımla lesliede attığın 1000 adım arasında fark vardır bence.
Bence de
İnstagramın varsa diyet menülerine bakabilirsin. Ben şu an diyet modunda olmadığım için aklıma yemek gelmiyor.
Bakıyorum canım yarın bişiler yapacağım bakalım
Hangi detox mesela. Bazıları çok katı gerek yok bence o kadara.
süt yeşil çay yapayım diye geçirdim içimden ama yeşil çayım kalmamış başka da bilmiyorum hiç

Bizim çocukların hastalığı da mı ondan ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…