Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar

Ekleyelim canım ama puanı az olsun. Neden ekleyelim biliyor musun günlük atılan adım sayısı önemli. Herkes hergün spor yapmıyor ama herkes her gün yürüyor. Bence ekstra yaptığımız spor kadar önemli gün içindeki aktif hallerimiz. Kendimden biliyorum. Şimdi iş için hazırlanıyorum vaktim az sonra detaylı olarak anlatırım ne demek istediğimi.

Günaydın herkese,
Dün trafik de olunca geç girdik odaya sonra da oğlumu uyutmaya çalıştım menü yazamadım.
Dünkü menü,
Kahvaltı 9.30
1 porsiyon omlet domates salatalık
Öğle 12.30
1 dilim beyaz peynir, 2 dilim dana jambon, 2 ceviz
Akşam doğum gününde 19.30
4 çatal yoğurtlu tavuk salatası, 3 çatal bulgur salatası, 2 çatal kirmit kavurması, 2 sarma
Şu 1.5 lt kadar
Spor yok

Çayi çok seven biri olarak buna sevindim
Neskahveyi bende sade tüketiyorum
2 bir arada saglikli olmadini biliyordum dogru karar miş sevindim

Bende sana katılıyorum zaten bütün görüşler ev işlerinin zayıflamaya faydası olmadığı yönünde. Benim gün içinde hareketim evden arabaya arabadan işe şeklinde. Ama eve girdiğim anda maraton başlıyor geceye kadar oturamıyorum ama tlf üstümde olmadığı için adımsayara eklenmiyor ve bunların hiçbiri spor sayılmaz.

Ama illa olsun diyorsan o zaman 50 ya da 100 adım bi puan olsun LAydLiNe

23 Ocak Çarşamba Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen
500 oklavayla bölgesel hareket=100 puan
250 sağ bacak Side leg lift=50 puan
250 sol bacak Side leg lift=50 puan
700 zıplama=100 puan
45 dk leslie=135 puan

Toplam=435 puan

2. LAydLiNe

4516 adım = 451 puan

3. madamhd

1623 adım = ?

Sen bilirsin canım ama onların faydası olsaydı kimse kilo almazdı zaten. Ben şurdan AVM’ye gidip geliyorum bi koşu 4800 adım atıyorum. Haksızlık değil mi şimdi spor yapana. :)

inşallah canım.dün akşam 100-150 gr kadar tavuk 1 kase yoğurt ve biraz yeşillik yedim.yanlız 9-10 gibi kendimi tutamadım 1 avuç kuruyemiş yedim(leblebi , üstü kaplı fıstık, mısır).çok pişmanım

Ya kızlar tartılarınızın markası ne?

Yeni bi tartı mı alsam diye düşünüyorum. Benimki fazla tartıyor. Bu hafta 9lu rakamlardan kurtulmayı ümit ediyordum ama tartım sağolsun izin vermedi

Normalde sade içmeyi severim aslında ama o an elimin altında o olduğu için onu içtim. Genelde iki öğün yiyorum ben.

LAydLiNe arkadaşım eşim tartıyı sipariş etmemiş almayacağım diyor biz evde epey birşeyler kırıyoruz da tabak televizyon kapı :) oda karar almış bundan sonraki kırılan eşyanın yenisini almayacağım diyor ben ne yapacağım şimdi yarın bir eczane var orada belki vardır soracağım üstünle başımla tartılırım oda varsa tabi kilo verdiğimi de düşünüyorum çok üzgünüm Pazartesi’den beri tartılmadım merak da ediyorum çok

Ayy kötü olmuş ya akşam işve cilveyle kanına gir tartıyı alsın da sonra kırılanları almasın

Kaç gündür belim ağrıyo ya regl zamanım da yaklaştı inşallah yarın sabah olmam. Geçen ay tam cuma sabahı olmuştum ve artı çıkmıştım

Eşin burayı bilmiyor mu canım arkadaşlara söz verdim zor durumda kalırlar desen.

Sen bilirsin canım ama onların faydası olsaydı kimse kilo almazdı zaten. Ben şurdan AVM’ye gidip geliyorum bi koşu 4800 adım atıyorum. Haksızlık değil mi şimdi spor yapana. :)

Yanlış düşünüyorsun canım faydası olmaz mı hiç. Ben Konya' da doğumdan sonra Sağlık kurulunda çalışmaya başladım. Yaptığım iş dolayısıyla sürekli ayakta ve hareket halindeydim. Akşama kadar 10 bin adımdan fazla atıyordum. Sonra işim değişti masa başı oturarak çalışmaya başladım ve kısa sürede her şeyim aynıyken 5 kilo aldım. Yani önemli olan sürekli spor yapmak değil hayatımızı aktif hale getirmek. Programın bir tanesinde bir deney yaptılar. İki tane kadının vücutlarına bazı şeyler yerleştirdiler elektrot gibi. Kadınlar bir hafta boyunca her gün 1 saat spor yaptılar spor salonunda. Günlük bir saatlik spor karşılığında 250 kalori harcadılar. Sonra sporsuz bir şekilde hayatlarını hareketlendirdiler. Mesela işe bisikletle gitti. Ev işi yaptı. Merdiven kullandı gibi. Ve günlük ekstradan harcadıkları kalori yine 250 ydi. Yani yanlış düşünüyorsunuz bu konuda. Bence ev işi en iyi spor. Vücudun her yerini çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…