Bence adım saymayı spor listesine eklememelisiniz. Takarım adım sayarı ev işlerini yaparım gelirim burdan puan alırım. Ama bak gulenyüzümsünsen spor için vakit ayırmış. Mesela Benim adım sayarım 5800 adım gösteriyor Çarşamba günü için. ama ben spor için vakit ayırmadım günlük attığım adım. Ama yürüyüşe çıkarsın özellikle yarım saat yürüyüş yazabilirsin. Yanılıyor muyum ne düşünürsün
Yarışma olacaksa eğer spor için vakit ayırmak için olmalı
Çayi çok seven biri olarak buna sevindimUzun süredir menü yazamıyordum. Ya unutuyorum ya sıkıntı oluyor akşamları internete giremiyorum ya da kaçırıyordum. Bugün sırf menü yazmak için geldim vakit geçte olsa.
Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
Yarım kibrit kutusu kadar yağsız beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
Öğle (12:15)
5 kaşık mercimek çorbası
1 porsiyon etli barbunya yemeği
Akşam (17:00)
6 tane köfte
Limonlu yeşillik (Marul, Maydonoz, tere)
2 lt su spor yok
4516 Adım
Aralarda sade nescafe ve şekersiz siyah çay içiyorum. Miktarı her gün değişiyor. Onları kalorisiz oldukları için yazmıyorum.
Bence adım saymayı spor listesine eklememelisiniz. Takarım adım sayarı ev işlerini yaparım gelirim burdan puan alırım. Ama bak gulenyüzümsünsen spor için vakit ayırmış. Mesela Benim adım sayarım 5800 adım gösteriyor Çarşamba günü için. ama ben spor için vakit ayırmadım günlük attığım adım. Ama yürüyüşe çıkarsın özellikle yarım saat yürüyüş yazabilirsin. Yanılıyor muyum ne düşünürsün
Yarışma olacaksa eğer spor için vakit ayırmak için olmalı
Sen bilirsin canım ama onların faydası olsaydı kimse kilo almazdı zaten. Ben şurdan AVM’ye gidip geliyorum bi koşu 4800 adım atıyorum. Haksızlık değil mi şimdi spor yapana. :)Günaydın kızlar
Ekleyelim canım ama puanı az olsun. Neden ekleyelim biliyor musun günlük atılan adım sayısı önemli. Herkes hergün spor yapmıyor ama herkes her gün yürüyor. Bence ekstra yaptığımız spor kadar önemli gün içindeki aktif hallerimiz. Kendimden biliyorum. Şimdi iş için hazırlanıyorum vaktim az sonra detaylı olarak anlatırım ne demek istediğimi.
Tamam canım o dönem boyunca dikkat et kendine uzun süre aç kalma mutlaka ara öğünlerini yap.
Tamam canım bu iş sende. Takibini de ben yaparım. Nasıl istiyorsan öyle yönlendir bizi.
Bol bol su iç canım.
Sağol canım şimdi daha iyiyim şükür yavaş yavaş iyileşiyor.
Hadi bakalım başaracağına eminiz. Düşünsene bunca sene yedin artık yemesen de olur.
Denemek ister misin peki? Bence faydalı olacağını düşünüyorum.
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun öncelikle. Daha sık gelmeye çalış olur mu?
O zaman biraz hareket ekle hayatına ve küçük bir ara öğün ekle derim ben. Sabah ve akşam arasına. Ama tabii ki 4 saat olayını da gözeterek.
Süpersin maşallah
Benim için de öyle olmuştu ama emin ol ağzına attığın her lokma da korkuyorsun. İyi oluyor
Tefal benim canımYa kızlar tartılarınızın markası ne?
Yeni bi tartı mı alsam diye düşünüyorum. Benimki fazla tartıyor.Bu hafta 9lu rakamlardan kurtulmayı ümit ediyordum ama tartım sağolsun izin vermedi
Normalde sade içmeyi severim aslında ama o an elimin altında o olduğu için onu içtim. Genelde iki öğün yiyorum ben.Dolunayın ben deki en büyük etkisi yeme krizleri. Doymayı bilmiyorum bir türlü ama bugün o olayı aştım çok şükür. Çekilen duygusal açlıkların da dolunay kaynaklı olduğuna inanıyorum. Bir de çok eskiden bazı işlerimizi aya göre ayarlıyorduk. Mesela epilasyon günlerimiz, saç kesim zamanlarımız gibi. Artık takip etmiyorum ama ayın çekim gücüne ve insan üzerindeki etkisine inanıyorum.
Çok güzel bir menü olmuş canım.
Adımlara da puan belirleyelim. 10 adım 1 puan olsun ne dersiniz?
Tatlım kahvaltı ve akşam yemeğinin arası çok açık. Özel bir nedeni mi var? Bir de o içtiğin ikisi bir arada nescafe olmamış. Nescafeyi ya sade iç ya da kendin sütle yap. Hazır olan sakıncalı.
LAydLiNe arkadaşım eşim tartıyı sipariş etmemiş almayacağım diyor biz evde epey birşeyler kırıyoruz da tabak televizyon kapı :) oda karar almış bundan sonraki kırılan eşyanın yenisini almayacağım diyor ben ne yapacağım şimdi yarın bir eczane var orada belki vardır soracağım üstünle başımla tartılırım oda varsa tabi kilo verdiğimi de düşünüyorum çok üzgünüm Pazartesi’den beri tartılmadım merak da ediyorum çok
Eşin burayı bilmiyor mu canım arkadaşlara söz verdim zor durumda kalırlar desen.LAydLiNe arkadaşım eşim tartıyı sipariş etmemiş almayacağım diyor biz evde epey birşeyler kırıyoruz da tabak televizyon kapı :) oda karar almış bundan sonraki kırılan eşyanın yenisini almayacağım diyor ben ne yapacağım şimdi yarın bir eczane var orada belki vardır soracağım üstünle başımla tartılırım oda varsa tabi kilo verdiğimi de düşünüyorum çok üzgünüm Pazartesi’den beri tartılmadım merak da ediyorum çok
Olursan biraz ödemin gider zaten olana kadar şişkinlik ödem yapıyor reglKaç gündür belim ağrıyo ya regl zamanım da yaklaştı inşallah yarın sabah olmam. Geçen ay tam cuma sabahı olmuştum ve artı çıkmıştım
Sen bilirsin canım ama onların faydası olsaydı kimse kilo almazdı zaten. Ben şurdan AVM’ye gidip geliyorum bi koşu 4800 adım atıyorum. Haksızlık değil mi şimdi spor yapana. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?