Ben yemek yedim şimdiKızlar nerdesiniz huuuu.
Yemek yaptım ben de evdekilere. Dehşet başım ağrıyorBen yemek yedim şimdi
Sen napıyorsun
Kahvaltı 10:30
1.5 haş yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
1.5 ceviz
Marul maydanoz
Yarım portakal
12:40
1 kuru kayısı 2 kuru erik
15:30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
1 dilim Çavdarlı ekmek
2 yk nohut yemeği
Akşam 18:00
1 haşlanmış tavuk baget
Salata
1 bardak ayran
2.5 lt su
Bugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peynir, 2 zeytin, 4 adet ceviz
Akşam 18:45
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt
2 lt su içildi. Birazdan beyaz çay içeceğim
Ada cnm nerelerdesinada81
Dolunayın ben deki en büyük etkisi yeme krizleri. Doymayı bilmiyorum bir türlü ama bugün o olayı aştım çok şükür. Çekilen duygusal açlıkların da dolunay kaynaklı olduğuna inanıyorum. Bir de çok eskiden bazı işlerimizi aya göre ayarlıyorduk. Mesela epilasyon günlerimiz, saç kesim zamanlarımız gibi. Artık takip etmiyorum ama ayın çekim gücüne ve insan üzerindeki etkisine inanıyorum.Kızlar bu hafta ay tutulması ve dolunayın etkisiyle de ödem olmuş olabilir. Ayın gerçekten insan üzerindeki etkisi büyük. Bazılarını çok etkiler. Mesela benim tutulma zamanlarında şiddetli başım ağrır. Psikolojik olarak mutsuzluk ümitsizlik durumları olabilir. Panik yapmayın geçecek haftaya inşallah
Çok güzel bir menü olmuş canım.Kahvaltı 10:30
1.5 haş yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
1.5 ceviz
Marul maydanoz
Yarım portakal
12:40
1 kuru kayısı 2 kuru erik
15:30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
1 dilim Çavdarlı ekmek
2 yk nohut yemeği
Akşam 18:00
1 haşlanmış tavuk baget
Salata
1 bardak ayran
2.5 lt su
Adımlara da puan belirleyelim. 10 adım 1 puan olsun ne dersiniz?23 Ocak Çarşamba Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
500 oklavayla bölgesel hareket=100 puan
250 sağ bacak Side leg lift=50 puan
250 sol bacak Side leg lift=50 puan
700 zıplama=100 puan
45 dk leslie=135 puan
Toplam=435 puan
Tatlım kahvaltı ve akşam yemeğinin arası çok açık. Özel bir nedeni mi var? Bir de o içtiğin ikisi bir arada nescafe olmamış. Nescafeyi ya sade iç ya da kendin sütle yap. Hazır olan sakıncalı.Menüm
Sabah(10.30)
3 yumurtayla omlet
2 dilim kepek ekmeği
Akşam(17.30)
1 kase tarhana çorbası
4 tane Fırında köfte
Salata
Ara
1 yeşil elma
1 fincan 2si 1 arada nescafe
Su 2 lt
Spor yok
Bence adım saymayı spor listesine eklememelisiniz. Takarım adım sayarı ev işlerini yaparım gelirim burdan puan alırım. Ama bak gulenyüzümsünsen spor için vakit ayırmış. Mesela Benim adım sayarım 5800 adım gösteriyor Çarşamba günü için. ama ben spor için vakit ayırmadım günlük attığım adım. Ama yürüyüşe çıkarsın özellikle yarım saat yürüyüş yazabilirsin. Yanılıyor muyum ne düşünürsün23 Ocak Çarşamba Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
500 oklavayla bölgesel hareket=100 puan
250 sağ bacak Side leg lift=50 puan
250 sol bacak Side leg lift=50 puan
700 zıplama=100 puan
45 dk leslie=135 puan
Toplam=435 puan
2. LAydLiNe
4516 adım = 451 puan
10 adım 1 puan çok mu oldu acaba? Adım sayısını arttırsak mı?
Evet hamilelikten önce ben de dolunaya göre yapardım epilasyonu ama şaştı baya vakitler şimdi vakit bulduğum anda yapmaya çalışıyorumDolunayın ben deki en büyük etkisi yeme krizleri. Doymayı bilmiyorum bir türlü ama bugün o olayı aştım çok şükür. Çekilen duygusal açlıkların da dolunay kaynaklı olduğuna inanıyorum. Bir de çok eskiden bazı işlerimizi aya göre ayarlıyorduk. Mesela epilasyon günlerimiz, saç kesim zamanlarımız gibi. Artık takip etmiyorum ama ayın çekim gücüne ve insan ü
Haklısın benceBence adım saymayı spor listesine eklememelisiniz. Takarım adım sayarı ev işlerini yaparım gelirim burdan puan alırım. Ama bak gulenyüzümsünsen spor için vakit ayırmış. Mesela Benim adım sayarım 5800 adım gösteriyor Çarşamba günü için. ama ben spor için vakit ayırmadım günlük attığım adım. Ama yürüyüşe çıkarsın özellikle yarım saat yürüyüş yazabilirsin. Yanılıyor muyum ne düşünürsün
Yarışma olacaksa eğer spor için vakit ayırmak için olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?