Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olursan biraz ödemin gider zaten olana kadar şişkinlik ödem yapıyor regl

Geçen ay öyle olmadı ama perşembe tartılmıştım eksideydim cuma sabah regl olunca artı çıktım detoks suyu dün içtim bugün de içecem suyu da arttırdım. Bugün başka bi tartı bakıyım ben yoksa yarın artı gelecem

Hiç bir fikrim yok canım. Hiç dikkat etmedim nasıl etkiliyor diye.

Gece bikaç kez içiyorum genelde bu ara bide gıcık tutuyo kızı uyandırmıyım diye mutfağa kaçıp öksürüyorum geçsin diye su içiyorum ama bilemedim ki etkisi varmıdır acaba

Ne güzel atlatmışsın doğum gününü maşallah sana
100 adımm 1 puan bence mantıklı.
Sen bilirsin canım ama onların faydası olsaydı kimse kilo almazdı zaten. Ben şurdan AVM’ye gidip geliyorum bi koşu 4800 adım atıyorum. Haksızlık değil mi şimdi spor yapana. :)
Sonuçta ikisinde de kalori harcıyorsun. Hem diğeri de hem adımını sayacak hem de yaptığı sporu. Haksızlık olmaz yani. Hem 100 adımı 1 puan yaptık. Şimdi daha iyi oldu.
Çok kötü olmuş yaaaa. Dikkat et bundan sonra.
Ya kızlar tartılarınızın markası ne?

Yeni bi tartı mı alsam diye düşünüyorum. Benimki fazla tartıyor. Bu hafta 9lu rakamlardan kurtulmayı ümit ediyordum ama tartım sağolsun izin vermedi
Benim ki tefal. Yıllardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım çok şükür.
Normalde sade içmeyi severim aslında ama o an elimin altında o olduğu için onu içtim. Genelde iki öğün yiyorum ben.
İki öğün yiyebilirsin ama eminim bu metabolizmanı etkiliyordur. Öğün araların çok fazla.
Hindistan cevizi yağı kullanan oldumu aranızda hiç?
Ne işe yarıyormuş?
Kötü olmuş canım yaaaa keşke aldırabilsen yenisini. Yarın duruma göre karar verelim. Oysaki çok güzel zayıflıyordun.
Günaydın kızlar sistemde yenileme vardı sanırım giremedim bi ara ..nasılsınız. nasil gidiyor 15 tatil.
Biz iyiyiz canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Kaç gündür belim ağrıyo ya regl zamanım da yaklaştı inşallah yarın sabah olmam. Geçen ay tam cuma sabahı olmuştum ve artı çıkmıştım
İnşallah bu kez + çıkmazsın
Çok mu artıdasın?

Gece bikaç kez içiyorum genelde bu ara bide gıcık tutuyo kızı uyandırmıyım diye mutfağa kaçıp öksürüyorum geçsin diye su içiyorum ama bilemedim ki etkisi varmıdır acaba

Bence yoktur. Sadece tartılmadan önce içmemek lazım. Hani sabah kalkınca aç karnına tartılıyoruz ya o zaman. Diğeri zaten dolaşım sistemine katılıyordur.

Dünkü menü
08:00 1 mandalina

10:00 1 haşlanmış yumurta
3,4 çatal omlet
Dereotu peynir zeytin
1 parça kaşar
Yeşil çay
El ayası kadar beyaz ekmek

14:30 salata

17:00 1 kase yoğurt
1 tabak etli kuru fasulye
Çok çok az lahana turşusu

2,5 lt su spor yok

Kayınvalidem kendisi su böreği yapmış getirmiş sadece bir lokma yani bir çatal aldım
Öldüm öldüm dirildim yememek için
Ya sabır çektim :))

öğlen bir kas çorba yarım dilim ekmek bide salata yedim

söylemesi ayıp bu günlerde ciddi kabızlık sorunum var.tavsiyesi olan varmı.birde Hindistan cevizi yağı deniyen varmı acaba.yağ yakıyormuş

Bugün +700 çıktı. Cumartesi 92.7 çıkmıştı bugün 91.5 bu hafta 1.2 vermişim sanırım. fırsatım olursa başka tartı bakacam bugün. 9lu rakamlardan kurtulmak istiyorummmm
canım hemen hemen aynı kilodayız.önceki sayfaları tam okuyamadım.sende benim gibi yenimi başladın yoksa devam halindemisin

Peki canım öyle diyorsan

Kayınvalidem kendisi su böreği yapmış getirmiş sadece bir lokma yani bir çatal aldım
Öldüm öldüm dirildim yememek için
Ya sabır çektim :))

Bravo canım.

öğlen bir kas çorba yarım dilim ekmek bide salata yedim

söylemesi ayıp bu günlerde ciddi kabızlık sorunum var.tavsiyesi olan varmı.birde Hindistan cevizi yağı deniyen varmı acaba.yağ yakıyormuş

Canım menüleri akşam toplu şekilde (yani bütün gün ne yediğini saatleriyle tek mesajda) paylaşıyoruz. Kabızlık pek çoğunuzda var sanırım ama dengeli sağlıklı beslenince bir nebze düzeldiğini farkettim.

canım hemen hemen aynı kilodayız.önceki sayfaları tam okuyamadım.sende benim gibi yenimi başladın yoksa devam halindemisin

1 aydan fazla oldu bende buradayım.

Bu arada internetim bitmiş gece 12de yenilenecek. Şuan işteyim buranın netini kullanıyorum ama 3te çıkacam. Bikaç saat için int paketi almak istemedim. Kısacası bu akşam giremicem foruma

Sen bilirsin canım ama onların faydası olsaydı kimse kilo almazdı zaten. Ben şurdan AVM’ye gidip geliyorum bi koşu 4800 adım atıyorum. Haksızlık değil mi şimdi spor yapana. :)
Niye haksizlik olsunki sipor yapana ayri puanini veriyir çalişan için sipor yapmak zor ki hem zamani olmuyor hem butun gun yoruluyot işde adim sayar sen dolastilca yaziyor ben butun gun 2 gattan asa yukari inip çikdim halde alti bin olmuyor bazen üç bini bile zor tamamliyorum tl hep cebimde oldugu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…