Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel menü afiyet olsun
Perşembe gününe göre bulgur pilavı ve akşamki ekmekler olmasa daha iyiydi sanki

Bugünkü menüm,

Sabah yok

Ögle 12 (sohbette)
Bir tabak icinde nohut bugday ve ispanak olan unsuz corba
2.5 dilim ekmek
Biraz beyaz ve krem.peynir
3 kuru ksyisi ( onlar ciko yiyodu :)
2 3 ceviz

16.15
2 mandalina

18
1 firimda tavuk but
3 kasik bulgur pilavi
Yogurt

Suyu sayamadim bugün
Spor yukarda

İyi canım 15 tatildeyim bende şükür annemdeyim .yarın kilo bildirimi yapamicam tartım yok bu hafta ve bidaki haftaya.bugun eczanede tartıldim üstümdeki mont ve öğleden sonra olması dolayısıyla fazla çıktı sen yine sabit yaz inş. Tamam zaten aslı listede değilim.

Ayy kötü olmuş ya akşam işve cilveyle kanına gir tartıyı alsın da sonra kırılanları almasın
aldırdım birlikte gidip aldık

Eşin burayı bilmiyor mu canım arkadaşlara söz verdim zor durumda kalırlar desen.
evet anlattım daha detaylı olayın ciddiyetinin farkına vardı

Erzurumlu muydu kayınvaliden. Ben de su böreğini çok severim
evet çok güzel yapıyor öyle böyle değil yani kete mantı çörek vs vs

Uykusuzluk tartıyı etkiler mi ve elde battaniyeyle bebek sallamak spor sayılır mı bence sayılmalı kız doğdu doğalı epey toplandı kaslandı kollarım

Uykusuzluk tartıyı etkiler mi ve elde battaniyeyle bebek sallamak spor sayılır mı bence sayılmalı kız doğdu doğalı epey toplandı kaslandı kollarım
Uykusuzluk tartıyı etkiler mi
Ayakta 26 aylık çocuk sallamak spor sayılırmı bence sayılmasın basenim büyüdü oturmaktan

Uyumak istiyorum

LAydLiNe çarşamba günkü menüm fecaattı. o yüzden de yazmadım. normalde kötü olsa da yazardım ama eve gece geç geldik. bugünkü idare eder.

24 ocak perşembe

9.00
4 kaşık sütlü meyveli müsli

12.30
1 fırında tavuk but
3 kaşık firik pilav
1/2 avokado

15.00
1 bardak ayran

19.00
2 şiş ciğer
çok az ekmek (1 dilim bile değil)
salata

22.00
1 küçük yeşil elma

1,5 L su

bu aralar çok ama çok yoğunum
bu nedenle spor asla yapamadığım birşey.
umarım yakında en azından yürüyüşe başlayabilirim

herkese tatlış uykular

Kızlar merhaba,
Çarşamba perşembe uğrayamadım.
Fırsat bulmuşken yazayım, okul tatil kızlar evde ben de bu iki haftayı onlara ayırdım. Salı gittim işe sadece. Evi özlemişler. Bol bol kutu oyunu, uno vs oynuyoruz. Ödev yapıyorlar. Doktor kontrollerini halldiyoruz diş göz vs. Yarın sinemaya gideceğiz.
Haftaya da biraz gezeriz, kidzania, tiyatro vs.

Çok vakit bulamıyorum yani, bir de telefonu elime alıp oturunca hemen onlar da aynısını yapıyor, kötü örnek olmak da istemiyorum. Ara ara fırsat bulunca yazacağım.

Bu arada hergün 6.00da spora gitmeye devam ediyorum. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, kuzular elvdeyken biraz zor oluyor ama en azından sabit tutuyorum. Her gelen birşey getiriyor. Annem bir gün gelince bsklava getirmiş. Evde çalışan ablamızı emekli etmiştik, çalışmaya devam ediyor ama hala. Dün ilk emekli maaşını aldı, bize pasta getirmiş. Ev tatlı açısından hiç boş durmuyor. Ama tadımlıktan fazla yemiyorum. Yaptığım spora acıyorum.

Bende durumlar böyle, sabah tartılıp yazacağım.

Uykusuzluk tartıyı etkiler mi
Ayakta 26 aylık çocuk sallamak spor sayılırmı bence sayılmasın basenim büyüdü oturmaktan

Uyumak istiyorum
Cesaretini topla kendi yatağında uyutmaya alıştır canım benimkinde 26 aylık benim koynumda yatıyırdun şimdi kendi yatağına alıştırdım

Günaydın :)
Yeni tartımla tartılacağım bugün çok heyecanlıyım
Bakalım ne çıkacak sonuç merak esiyorum günlerdir tartılmadım umarım güzel kilo vermişimdir
Bu hafta kayınvalide evde diye spor da pek yapamadım

Bana daha gün aymamış olsa da
Sizlere günaydın

Gece çocuk perişan etti beni ya bütün gece ağladı. Uyudum mu ne kadar uyudum bilmiyorum. Sabahın beşinde kızın ağlamalarıyla cebelleşirken adam horlamasını bi dk kesip hala mı ağlıyo diyip horlamaya devam etti. Sabah da yanında bırakıp işe gidiyodum al kardeşine götür çok uykum var dedi annelik zor vesselam

Yalnız değilsin canım. Aynı dert tüm annelerin başında. Benimki de 9 aylık bizde yaklaşık 15 defa uyandık gece. Bu şekilde davranmak babaların fıtratında var naparsın anne olmakta böyle birşey işte

Alışkınım zaten. Hakkını yemiyim 2’ye kadar babası da benimle beraber uğraştı elde falan salladık ama sonra pes etti uyudu kız bas bas bağırırken nasıl uyudu ona hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…