- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Güzel menü afiyet olsunBugünkü menü,
Sabah 8.30
Kepek ekmeğine peynirli domatesli salamlı sandviç
Öğle 11 gibi
1 kutu meyveli yoğurt 1 avuç ceviz badem
Akşam 17 gibi
1 tabak salata 1 baget 1 kaşık bulgur pilavı
Su su ana kadar 1.5 lt 2 ye tamamlanacak
Spor 1 saat yürüyüş
Perşembe gününe göre bulgur pilavı ve akşamki ekmekler olmasa daha iyiydi sankiBugunku menüm
Sabah sat 7 30
6 yesil zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim tam buday ekmegi
Cay
Ara yogurt 3 kasik 6 kuru kayisi
Ölen sat 12
Çorba kirmizi mercimek karisik
100 ml
Haslanmis but 2 tane
4 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt
Aksam 7
Mevsim salata
2 tane tam buday ekmek
Su 2 5
Adim sayar 4267
LAydLiNe
İyi canım 15 tatildeyim bende şükür annemdeyim .yarın kilo bildirimi yapamicam tartım yok bu hafta ve bidaki haftaya.bugun eczanede tartıldim üstümdeki mont ve öğleden sonra olması dolayısıyla fazla çıktı sen yine sabit yaz inş. Tamam zaten aslı listede değilim.Ne güzel atlatmışsın doğum gününü maşallah sana
100 adımm 1 puan bence mantıklı.
Sonuçta ikisinde de kalori harcıyorsun. Hem diğeri de hem adımını sayacak hem de yaptığı sporu. Haksızlık olmaz yani. Hem 100 adımı 1 puan yaptık. Şimdi daha iyi oldu.
Çok kötü olmuş yaaaa. Dikkat et bundan sonra.
Benim ki tefal. Yıllardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım çok şükür.
İki öğün yiyebilirsin ama eminim bu metabolizmanı etkiliyordur. Öğün araların çok fazla.
Ne işe yarıyormuş?
Kötü olmuş canım yaaaa keşke aldırabilsen yenisini. Yarın duruma göre karar verelim. Oysaki çok güzel zayıflıyordun.
Biz iyiyiz canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
İnşallah bu kez + çıkmazsın
Çok mu artıdasın?
aldırdım birlikte gidip aldıkAyy kötü olmuş yaakşam işve cilveyle kanına gir tartıyı alsın da sonra kırılanları almasın
evet anlattım daha detaylı olayın ciddiyetinin farkına vardıEşin burayı bilmiyor mu canım arkadaşlara söz verdim zor durumda kalırlar desen.
evet çok güzel yapıyor öyle böyle değil yani kete mantı çörek vs vsErzurumlu muydu kayınvaliden. Ben de su böreğini çok severim
Uykusuzluk tartıyı etkiler miUykusuzluk tartıyı etkiler mive elde battaniyeyle bebek sallamak spor sayılır mı bence sayılmalı kız doğdu doğalı epey toplandı kaslandı kollarım
Cesaretini topla kendi yatağında uyutmaya alıştır canım benimkinde 26 aylık benim koynumda yatıyırdun şimdi kendi yatağına alıştırdımUykusuzluk tartıyı etkiler mi
Ayakta 26 aylık çocuk sallamak spor sayılırmı bence sayılmasın basenim büyüdü oturmaktan
Uyumak istiyorum
Bu haftadaki kilo tartim
Geçen hafta regle den dolayi
74 .9 çikmişdim
Bugunki kilo bildirimim
72.800 ğösterdi
Yalnız değilsin canım. Aynı dert tüm annelerin başında. Benimki de 9 aylık bizde yaklaşık 15 defa uyandık gece. Bu şekilde davranmak babaların fıtratında var naparsın anne olmakta böyle birşey işteBana daha gün aymamış olsa da
Sizlere günaydın
Gece çocuk perişan etti beni ya bütün gece ağladı. Uyudum mu ne kadar uyudum bilmiyorum. Sabahın beşinde kızın ağlamalarıyla cebelleşirken adam horlamasını bi dk kesip hala mı ağlıyo diyip horlamaya devam etti. Sabah da yanında bırakıp işe gidiyodum al kardeşine götür çok uykum var dediannelik zor vesselam
Yalnız değilsin canım. Aynı dert tüm annelerin başında. Benimki de 9 aylık bizde yaklaşık 15 defa uyandık gece. Bu şekilde davranmak babaların fıtratında var naparsın anne olmakta böyle birşey işte
Kilo bildirimi
Geçen hafta :76.4
Güncel : 76
Fark:0.4
Yüzde :0.52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?