Tebrik ederim canım çok sevindim. 5 leri gördünGeçen hafta 60,6
Bu hafta 59,9
Fark 700 gr eksideyim
Sonra yazacağım kızlar çok yoğunum
Ucundan da olsa 5 li rakamlar ı görmüşsün tebrikler canımGeçen hafta 60,6
Bu hafta 59,9
Fark 700 gr eksideyim
Geçen cuma 74,7
Bu cuma 73,9
Az vermişim aslında yediklerine göre bence suyu az içmem de etkiledi.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Veremeyeceğini düşünüyordun bak ne güzel gitmiş. Boyun kaçtı senin?
Teşekkür ederim canımSüper cnm tebrik ederim
Tebrikler cnm
Süper kaptan tebrikler
Tebrikler
Teşekkürler canımTebrik ederim
Geçmiş olsun canımBugün oğlumla biraz hastayız, elim kolum tutmuyor resmen
evet yazmıştım naZlana naZlana istedim oda eğer gideceğimiz markette varsa alalım dedi ayaklarım popoma değe değe gittim birde indirim vardı tarifi imkansız mutlulukla eve geldim ama evde kayınvalidem olduğu için tartıyı sakladım çünkü kırdık ya oda çok tutumlu vıt vıt eder diye dip köşelere sakladımGünaydın canım ben mi kaçırdım yoksa eşim almayacak tartı mı demiştin eğer aldıysan çok mutlu oldum
bak ne güzel vermişsin çok iyi gidiyorsun ama yine de çok az yiyorsun memnunmusun menülerinden
oooo gerçekten Harika inşallah hep böyle giderGeçen hafta söz vermiştim telafi edeceğim diye. Bomba gibi bir sonuç gördüm bugün tartıda.
Geçen hafta : 66.7
Bu hafta: 65.3
Fark : 1.4
hahaha evet iyi fikirOhh iyi bari. Olmadı karar defterini okut diyecektim devreleri yanar ikna olurdu
Geçen hafta 60,6
Bu hafta 59,9
Fark 700 gr eksideyim
belkide 1 kg’den fazla verebilirdim spor hiç yapamadım bu hafta ama 5 li rakamları gördüm çok mutluyumTebrik ederim canım çok sevindim. 5 leri gördün
darısı başınıza efendim sağolun var olunUcundan da olsa 5 li rakamlar ı görmüşsün tebrikler canım
evet haftaya olursun bence çok kararlı gördüm seniBen de 2 hafta sonra 5 li rakamları göreceğim inşallah. Gelecek haftaki hedefim 60 olmak
Kızlar merhaba,
Çarşamba perşembe uğrayamadım.
Fırsat bulmuşken yazayım, okul tatil kızlar evde ben de bu iki haftayı onlara ayırdım. Salı gittim işe sadece. Evi özlemişler. Bol bol kutu oyunu, uno vs oynuyoruz. Ödev yapıyorlar. Doktor kontrollerini halldiyoruz diş göz vs. Yarın sinemaya gideceğiz.
Haftaya da biraz gezeriz, kidzania, tiyatro vs.
Çok vakit bulamıyorum yani, bir de telefonu elime alıp oturunca hemen onlar da aynısını yapıyor, kötü örnek olmak da istemiyorum. Ara ara fırsat bulunca yazacağım.
Bu arada hergün 6.00da spora gitmeye devam ediyorum. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, kuzular elvdeyken biraz zor oluyor ama en azından sabit tutuyorum. Her gelen birşey getiriyor. Annem bir gün gelince bsklava getirmiş. Evde çalışan ablamızı emekli etmiştik, çalışmaya devam ediyor ama hala. Dün ilk emekli maaşını aldı, bize pasta getirmiş. Ev tatlı açısından hiç boş durmuyor. Ama tadımlıktan fazla yemiyorum. Yaptığım spora acıyorum.
Bende durumlar böyle, sabah tartılıp yazacağım.
77.8im bugün.
Sinemadayız daha ayrıntılı yazarım
Harikasın canım çok güzel bir sonuç 5 li rakamlara hoş geldinGeçen hafta 60,6
Bu hafta 59,9
Fark 700 gr eksideyim
Çok sevindim senin adına bundan sonra çok dikkat et bence bir daha almaz kırılırsa ya da bozulursaevet yazmıştım naZlana naZlana istedim oda eğer gideceğimiz markette varsa alalım dedi ayaklarım popoma değe değe gittim birde indirim vardı tarifi imkansız mutlulukla eve geldim ama evde kayınvalidem olduğu için tartıyı sakladım çünkü kırdık ya oda çok tutumlu vıt vıt eder diye dip köşelere sakladım
bak ne güzel vermişsin çok iyi gidiyorsun ama yine de çok az yiyorsun memnunmusun menülerinden
oooo gerçekten Harika inşallah hep böyle gider
hahaha evet iyi fikir
belkide 1 kg’den fazla verebilirdim spor hiç yapamadım bu hafta ama 5 li rakamları gördüm çok mutluyum
darısı başınıza efendim sağolun var olun
evet haftaya olursun bence çok kararlı gördüm seni
bugün tartıya göre 61.4 kiloyum. hissettiğim ise 80 kg
Elde sallamaya alıştırmasaydın keşke. Büyüdükçe daha da eziyet olacak sana. Benimki emerek uyuyor. Ama gece emmek için çok fazla uyanıyor. Bu gece de ekstra fazla uyandı.
Gayet güzel bir sonuç inşallah bu haftada birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazarsın
Günaydın canım
Haftaya telafisini yaparsın inşallah hatta 9 lu rakamlardan kurtulursun inşallah.
Tebrikler canım. Haftaya daha güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.
Ahahahha benimki de sabaha kadar çığlık çığlığa ağlayan bebeğe inat horlaya horlaya uyurdu sabah da iyi uyudu gece uyanmadı dimi derdikafasına terliği geçirerek cevap verirdim
Gece horlarken falan tekme tokat yastık allah ne verdiyse geçir hatırlamıyorlar sabah
Hayirli cumalar
Misafirim var anca gelebildim
Kilom
Gecen hafta 91.2
Bu hafta 90.1
Gelmedi gicik 89
Beni bırakıp gitme zaten oralara haftaya beraber ineriz nasipse
Son günler çok hafif yiyerek toparladım. İnşallah bundan sonra eksiler devam eder. Boyum 155 canım. O yüzden hedefim 53 olmak. Son 8 kiloTatilde olmana rağmen bence hiçte az değil gayet güzel vermişsin ama tartı farkı da var sonuçta. Haftaya aynı tartıyla tartılırsan daha net olur.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Veremeyeceğini düşünüyordun bak ne güzel gitmiş. Boyun kaçtı senin?
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım
Memnunum canım. Şöyle bir düşüncem var. 2 hafta kilo veremezsem karatayı bırakıp diyetisyen menüsüne geçeceğim. Ama şimdiye kadar öyle bir şey olmadı. Yaklaşık 3 aydır yapıyorum 11 kilo gitti.evet yazmıştım naZlana naZlana istedim oda eğer gideceğimiz markette varsa alalım dedi ayaklarım popoma değe değe gittim birde indirim vardı tarifi imkansız mutlulukla eve geldim ama evde kayınvalidem olduğu için tartıyı sakladım çünkü kırdık ya oda çok tutumlu vıt vıt eder diye dip köşelere sakladım
oooo gerçekten Harika inşallah hep böyle gider
hahaha evet iyi fikir
belkide 1 kg’den fazla verebilirdim spor hiç yapamadım bu hafta ama 5 li rakamları gördüm çok mutluyum
darısı başınıza efendim sağolun var olun
evet haftaya olursun bence çok kararlı gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?