Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen cuma 74,7
Bu cuma 73,9
Az vermişim aslında yediklerine göre bence suyu az içmem de etkiledi.

Tatilde olmana rağmen bence hiçte az değil gayet güzel vermişsin ama tartı farkı da var sonuçta. Haftaya aynı tartıyla tartılırsan daha net olur.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 61.7
Bu hafta 61.1
Fark -600 gr
Yüzde 0.97
LAydLiNe
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Veremeyeceğini düşünüyordun bak ne güzel gitmiş. Boyun kaçtı senin?
Süper cnm tebrik ederim

Tebrikler cnm

Süper kaptan tebrikler

Tebrikler
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım
Bugün oğlumla biraz hastayız, elim kolum tutmuyor resmen
Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
Geçen hafta :72.4
Bu hafta :71.4
Fark : 1 kg
Bu hafta hayat düzenimde değişiklik olmazsa, inşallah spor yapmaya çalışıcam
Ne spor yaptım ne suyuma dikkat ettim sadece az yedim o kadar, bir de 2 si bir arada dan çok tükettim az önce vücut ölçülerimi de aldım bakalım spor sonucunda neler değişecek, inşallah bir engel çıkmaz

Günaydın canım ben mi kaçırdım yoksa eşim almayacak tartı mı demiştin eğer aldıysan çok mutlu oldum
evet yazmıştım naZlana naZlana istedim oda eğer gideceğimiz markette varsa alalım dedi ayaklarım popoma değe değe gittim birde indirim vardı tarifi imkansız mutlulukla eve geldim ama evde kayınvalidem olduğu için tartıyı sakladım çünkü kırdık ya oda çok tutumlu vıt vıt eder diye dip köşelere sakladım

Kilo bildirimim
Geçen hafta 61.7
Bu hafta 61.1
Fark -600 gr
Yüzde 0.97
LAydLiNe
bak ne güzel vermişsin çok iyi gidiyorsun ama yine de çok az yiyorsun memnunmusun menülerinden

Geçen hafta söz vermiştim telafi edeceğim diye. Bomba gibi bir sonuç gördüm bugün tartıda.

Geçen hafta : 66.7

Bu hafta: 65.3

Fark : 1.4
oooo gerçekten Harika inşallah hep böyle gider

Ohh iyi bari. Olmadı karar defterini okut diyecektim devreleri yanar ikna olurdu
hahaha evet iyi fikir

Geçen hafta 60,6
Bu hafta 59,9
Fark 700 gr eksideyim
Sonra yazacağım kızlar çok yoğunum

Tebrik ederim canım çok sevindim. 5 leri gördün
belkide 1 kg’den fazla verebilirdim spor hiç yapamadım bu hafta ama 5 li rakamları gördüm çok mutluyum

Ucundan da olsa 5 li rakamlar ı görmüşsün tebrikler canım
darısı başınıza efendim sağolun var olun

Ben de 2 hafta sonra 5 li rakamları göreceğim inşallah. Gelecek haftaki hedefim 60 olmak
evet haftaya olursun bence çok kararlı gördüm seni

çok özendim sana...
kızım da oğlum da evde
ama o kadar iş var ki, bir gün bile kalamadım evde...
evde de yapamayacığım işler.. lisansüstü giriş sınavları, tez önerileri, tikler, akademik teşvik, dosya değerlendirme...
ama sanırım haftaya bir gün de olsa evde kalıp kuzularımla keyif çatabiliriz
en azından bi sinema yapalım di mi...
tadını çıkarın bol bol

77.8im bugün.
Sinemadayız daha ayrıntılı yazarım

Geçen hafta kaçtın acaba? Free listeyi hazırlamadım henüz ama sen bayağı kilo aldın sanki
Geçen hafta 60,6
Bu hafta 59,9
Fark 700 gr eksideyim
Sonra yazacağım kızlar çok yoğunum
Harikasın canım çok güzel bir sonuç 5 li rakamlara hoş geldin
Çok sevindim senin adına bundan sonra çok dikkat et bence bir daha almaz kırılırsa ya da bozulursa

Teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte ulaşırız hedefimize (Not : Ben kaçamak yapmazsam her hafta düzenli kilo veriyorum zaten )

Elde sallamaya alıştırmasaydın keşke. Büyüdükçe daha da eziyet olacak sana. Benimki emerek uyuyor. Ama gece emmek için çok fazla uyanıyor. Bu gece de ekstra fazla uyandı.

Normalde elde sallamıyorum beşiği var orda sallıyorum. Acil durum çaresi elde sallamak Gece uyanmaları da çok dün gece isyan bayrağını öektim en yakın zamanda uyku eğitimi deneyeceğim

Tartım fazla tartmasa 89a inerdim bu hafta yaaa neyse haftaya artık

Bi önceki gece de kızı uyandırdı diye bıraktım onları gittim oturma odasında yattım. Kızı sevdi oynadı artık kız uykusuzluktan ağlamaya başlayınca sonra getirdi yanıma bıraktı bende geri götürüp ikisini odaya kitlemiştim

Son günler çok hafif yiyerek toparladım. İnşallah bundan sonra eksiler devam eder. Boyum 155 canım. O yüzden hedefim 53 olmak. Son 8 kilo

Memnunum canım. Şöyle bir düşüncem var. 2 hafta kilo veremezsem karatayı bırakıp diyetisyen menüsüne geçeceğim. Ama şimdiye kadar öyle bir şey olmadı. Yaklaşık 3 aydır yapıyorum 11 kilo gitti.
Bir haftada 5 li rakamları göremem gibi geliyor. Spor da yapmıyorum. İki hafta sonra görürüm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…