Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım ben mi kaçırdım yoksa eşim almayacak tartı mı demiştin eğer aldıysan çok mutlu oldum

Alışkınım zaten. Hakkını yemiyim 2’ye kadar babası da benimle beraber uğraştı elde falan salladık ama sonra pes etti uyudu kız bas bas bağırırken nasıl uyudu ona hayret ediyorum.
Elde sallamaya alıştırmasaydın keşke. Büyüdükçe daha da eziyet olacak sana. Benimki emerek uyuyor. Ama gece emmek için çok fazla uyanıyor. Bu gece de ekstra fazla uyandı.

Bu haftadaki kilo tartim

Geçen hafta regle den dolayi
74 .9 çikmişdim

Bugunki kilo bildirimim

72.800 ğösterdi

Gayet güzel bir sonuç inşallah bu haftada birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazarsın
Günaydın canım
Kilo bildirimi

Geçen hafta : 90.8
Güncel : 91.3
Fark : +500
Yüzde : -0,55
Haftaya telafisini yaparsın inşallah hatta 9 lu rakamlardan kurtulursun inşallah.
Kilo bildirimi

Geçen hafta :76.4
Güncel : 76
Fark:0.4
Yüzde :0.52

Tebrikler canım. Haftaya daha güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.

Bu haftadaki kilo tartim

Geçen hafta regle den dolayi
74 .9 çikmişdim

Bugunki kilo bildirimim

72.800 ğösterdi
Süper cnm tebrik ederim

Kilo bildirimi

Geçen hafta :76.4
Güncel : 76
Fark:0.4
Yüzde :0.52
Tebrikler cnm

Kilo bildirimim
Geçen hafta 61.7
Bu hafta 61.1
Fark -600 gr
Yüzde 0.97
LAydLiNe

Geçen hafta söz vermiştim telafi edeceğim diye. Bomba gibi bir sonuç gördüm bugün tartıda.

Geçen hafta : 66.7

Bu hafta: 65.3

Fark : 1.4
Süper kaptan tebrikler
Gecen hafta 52.50
Bu hafta 52.10
Fark.400gr
Gelecek hafta hedef 51.90
Tebrikler

Ahahahha benimki de sabaha kadar çığlık çığlığa ağlayan bebeğe inat horlaya horlaya uyurdu sabah da iyi uyudu gece uyanmadı dimi derdi kafasına terliği geçirerek cevap verirdim
Gece horlarken falan tekme tokat yastık allah ne verdiyse geçir hatırlamıyorlar sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…