Günaydın :)
Yeni tartımla tartılacağım bugün çok heyecanlıyım
Bakalım ne çıkacak sonuç merak esiyorum günlerdir tartılmadım umarım güzel kilo vermişimdir
Bu hafta kayınvalide evde diye spor da pek yapamadım
Elde sallamaya alıştırmasaydın keşke. Büyüdükçe daha da eziyet olacak sana. Benimki emerek uyuyor. Ama gece emmek için çok fazla uyanıyor. Bu gece de ekstra fazla uyandı.Alışkınım zaten. Hakkını yemiyim 2’ye kadar babası da benimle beraber uğraştı elde falan salladık ama sonra pes etti uyudu kız bas bas bağırırken nasıl uyudu ona hayret ediyorum.
Tebrikler canımBu haftadaki kilo tartim
Geçen hafta regle den dolayi
74 .9 çikmişdim
Bugunki kilo bildirimim
72.800 ğösterdi
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 90.8
Güncel : 91.3
Fark : +500
Yüzde : -0,55
Gayet güzel sonuç bence tebrikler canımGeçen cuma 74,7
Bu cuma 73,9
Az vermişim aslında yediklerine göre bence suyu az içmem de etkiledi.
Başta biraz canım sıkıldı ama sonra bende böyle düşündüm canım napalım kısmet bakalımTebrikler canım. Bence ne kadar eksi olduğu değil eksiyi görmüş olmak önemli
Bu haftadaki kilo tartim
74 .9 çikmişdim
Bugunki kilo bildirimim
72.800 ğösterdi
Günaydın canımBana daha gün aymamış olsa da
Sizlere günaydın
Gece çocuk perişan etti beni ya bütün gece ağladı. Uyudum mu ne kadar uyudum bilmiyorum. Sabahın beşinde kızın ağlamalarıyla cebelleşirken adam horlamasını bi dk kesip hala mı ağlıyo diyip horlamaya devam etti. Sabah da yanında bırakıp işe gidiyodum al kardeşine götür çok uykum var dediannelik zor vesselam
Haftaya telafisini yaparsın inşallah hatta 9 lu rakamlardan kurtulursun inşallah.Kilo bildirimi
Geçen hafta : 90.8
Güncel : 91.3
Fark : +500
Yüzde : -0,55
Kilo bildirimi
Geçen hafta :76.4
Güncel : 76
Fark:0.4
Yüzde :0.52
Süper cnm tebrik ederimBu haftadaki kilo tartim
74 .9 çikmişdim
Bugunki kilo bildirimim
72.800 ğösterdi
Tebrikler cnmKilo bildirimi
Geçen hafta :76.4
Güncel : 76
Fark:0.4
Yüzde :0.52
Süper kaptan tebriklerGeçen hafta söz vermiştim telafi edeceğim diye. Bomba gibi bir sonuç gördüm bugün tartıda.
Geçen hafta : 66.7
Bu hafta: 65.3
Fark : 1.4
TebriklerGecen hafta 52.50
Bu hafta 52.10
Fark.400gr
Gelecek hafta hedef 51.90
Tebrik ederimGeçen hafta söz vermiştim telafi edeceğim diye. Bomba gibi bir sonuç gördüm bugün tartıda.
Geçen hafta : 66.7
Bu hafta: 65.3
Fark : 1.4
Çok geçmiş olsunBugün oğlumla biraz hastayız, elim kolum tutmuyor resmen
evet anlattım daha detaylı olayın ciddiyetinin farkına vardı
Çok geçmiş olsun canımBugün oğlumla biraz hastayız, elim kolum tutmuyor resmen
Ahahahha benimki de sabaha kadar çığlık çığlığa ağlayan bebeğe inat horlaya horlaya uyurdu sabah da iyi uyudu gece uyanmadı dimi derdiBana daha gün aymamış olsa da
Sizlere günaydın
Gece çocuk perişan etti beni ya bütün gece ağladı. Uyudum mu ne kadar uyudum bilmiyorum. Sabahın beşinde kızın ağlamalarıyla cebelleşirken adam horlamasını bi dk kesip hala mı ağlıyo diyip horlamaya devam etti. Sabah da yanında bırakıp işe gidiyodum al kardeşine götür çok uykum var dediannelik zor vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?