- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Haklisin kaptan bu tartı biraz fazla tartıyor gibi geldi inş öyledir.Tatilde olmana rağmen bence hiçte az değil gayet güzel vermişsin ama tartı farkı da var sonuçta. Haftaya aynı tartıyla tartılırsan daha net olur.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Veremeyeceğini düşünüyordun bak ne güzel gitmiş. Boyun kaçtı senin?
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım
Beni listeye alcan miBu hafta herkese kilolarına uygun yeni rakipler belirleyelim. Kendi aramızda da yarışalım. Bir de spor konusunun üzerine gitmemiz lazım. Ben bir çizelge oluşturmayı düşünüyorum. Oradan hep birlikte takip yaparız. Listemizi akşam eve gidince hazırlayacağım. Şimdi mesaideyim kesik kesik olmuyor. Şu ana kadar yapılan takım bildirimlerinde yüksek ortalama yok. İnşallah bu hafta ilk üçe gireriz. Çünkü genelde herkes kilo vermiş
Beni listeye alcan mi10 senelik üyeyim.yeni sayilmam
Sorun degil canim beklerim ben nede olsa adapte oldum artik cokkkk sükürBildirim yapanların hepsini kontrol edeceğim canım sen de uygun olursan alırım tabiiki listeye ama önce bir kontrol etmem lazım free listedekileri
Kız biz buralarda fosilleşeceğiz böyle giderseBeni listeye alcan mi10 senelik üyeyim.yeni sayilmam
Bu hafta herkese kilolarına uygun yeni rakipler belirleyelim. Kendi aramızda da yarışalım. Bir de spor konusunun üzerine gitmemiz lazım. Ben bir çizelge oluşturmayı düşünüyorum. Oradan hep birlikte takip yaparız. Listemizi akşam eve gidince hazırlayacağım. Şimdi mesaideyim kesik kesik olmuyor. Şu ana kadar yapılan takım bildirimlerinde yüksek ortalama yok. İnşallah bu hafta ilk üçe gireriz. Çünkü genelde herkes kilo vermiş
çok özendim sana...
kızım da oğlum da evde
ama o kadar iş var ki, bir gün bile kalamadım evde...
evde de yapamayacığım işler.. lisansüstü giriş sınavları, tez önerileri, tikler, akademik teşvik, dosya değerlendirme...
ama sanırım haftaya bir gün de olsa evde kalıp kuzularımla keyif çatabiliriz
en azından bi sinema yapalım di mi...
tadını çıkarın bol bol
Geçen hafta kaçtın acaba? Free listeyi hazırlamadım henüz ama sen bayağı kilo aldın sanki
Baktım canım 77.7’mişim. 100 gr fazla görünüyorum.
Aslında değilimdir hemen spor sonrasıydı, hem de su içiyorum sporda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?