Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklisin kaptan bu tartı biraz fazla tartıyor gibi geldi inş öyledir.

Bu hafta herkese kilolarına uygun yeni rakipler belirleyelim. Kendi aramızda da yarışalım. Bir de spor konusunun üzerine gitmemiz lazım. Ben bir çizelge oluşturmayı düşünüyorum. Oradan hep birlikte takip yaparız. Listemizi akşam eve gidince hazırlayacağım. Şimdi mesaideyim kesik kesik olmuyor. Şu ana kadar yapılan takım bildirimlerinde yüksek ortalama yok. İnşallah bu hafta ilk üçe gireriz. Çünkü genelde herkes kilo vermiş

Beni listeye alcan mi 10 senelik üyeyim.yeni sayilmam

Beni listeye alcan mi 10 senelik üyeyim.yeni sayilmam

Bildirim yapanların hepsini kontrol edeceğim canım sen de uygun olursan alırım tabiiki listeye ama önce bir kontrol etmem lazım free listedekileri

herkeze mrb. kusura bakmayın.ben bugun iş yerinde bildirim yapmam gerektiğini unutmuşum.
sabah:89.6 çıktım .bu ilk bildirimim
dün sabah
yumurta peynir 2ceviz 5 zeytin 1 dilim ekmek yeşillik yedim
araöğünde Hindistan cevizi yağı olan turk kahvesi içtim
öğlen 1tabak mercimek çorbası yarım dilim ekmek salata
ara öğün1elma 1brd yeşil çay 10 badem
akşam 8 kaşık fasulye çeyrek kıymalı pide yoğurt

ben böyle bişi yapmayı uzun zamandır istiyorum.benıde ekliyebilirmisiniz

Her gün plank yapıyorum. Kk da plank grubuna bildirim yapıyorum. Bugünden itibaren bir karar aldım. İnşallah uygulayabilirim. Her gün en az 10 dakika eliptik bisiklet kullanacağım. Her akşam saat 8 de bunu yapmaya çalışacağım. İşimi gücümü bırakıp 10 dakikamı ayıracağım.
Leslie veya slim in 6 yapmak istiyordum ama çocukla olmuyor malesef

Kızlar menum u vereyim akşam giremeyebilirim
Sabah 11 gibi
1 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay

Saat 14 de 1 tabak kabak turp

Saat 17.30 da
1 dil börek küçük
Domates az peynir çay

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Ben tüm işleri bekletiyorum, benim de çok işim var aslında.
Geçen cuma sosyal medyadaki tüm hesaplarıma önümüzdeki iki hafta hiç iş beklemeyin benden, kızlarımlayım yazdım. Millet çekiniyor şu an :)
Akademil teşvik, lisansüstü mülakatları geçen hafta bitti hep, diğer enstitü işlerini de koymadım bu iki haftaya :)

Sen de biraz boşaltmakta çalış bence, işler hiç bitmiyor yoksa. Vakit hızlı geçiyor, bir bakmışsın oğlunun gitme zamanı gelmiş.

***13.Takım 606. ETAP***

LAydLiNe (66.7///%-)
zambak86(72.4///%)
Mayis24 (74.9///%)
hebelee (60.7///%)
madamhd (90.8///%)
merve4416(61.7///%)
gulenyuzumsunsen(76.4///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 606. ETAP Free Liste ***

umudum2(57.2///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (60.9///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
melis08 (77///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (97.3///%) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
gezgintosbaaa(108.1///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 28.12.2018 Başlama Kilosu:110.9 Hedef:65

yumaknuro(///%)
bulutungokyuzu(///%)
minomelek(///%)
Phoenix_32 (///%)
Ftmaly(///%)

ada81(71.1///%) 605. Etapta 71.1 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım ortalaması: %

Baktım canım 77.7’mişim. 100 gr fazla görünüyorum.
Aslında değilimdir hemen spor sonrasıydı, hem de su içiyorum sporda.

Çok az fazlalık kilon kalmış canım biraz gayret et en kısa sürede tekrar listeye alayım seni. Liste dışı herkes rahatlıyor boşa zaman kaybı. Yaza hepimiz incecik olmalıyız

Dün bi yere girdim tartı bakmak için. Bi normal baskül vardı. Ayrıca da bir markanın iki farklı modeli vardı. Satıcı kızı normal basküle çıkardım 58-59 civarı çıktı. Sonra birinci modeli denedi 61 küsür ikinci modelde 63 küsür çıktı yok dedim kalsın bunlar benim işime yaramaz. Kız bile 63 ü görünce bu tartı adamı kalpten götürür dedi

Arc-en-ciel canım sen en son yarışmadan nasıl ayrılmıştın? İzinli gitmişsin. İzinden döndün mü tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…