- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Geçmiş olsun cnm.kıyamet koptu buralarda da çok şükür iyiyiz.
Eyvah! Ben yine akşam yemeğimi daha yemedim şimdi acıktım amaBoyun kaçtı canım? Amma soru sordum yahuBu arada benden şişkosun oh olsun sana yer misin öyle her şeyi
Kuru dolmaya ben de bayılıyorum ve yapıyorum da. Adana' da yaşarken öğrendim bazı yemekleri, onların yemek kültürü de yakın Antep mutfağına. Katmeri bir yesen bir daha yemek için çıldırırsın en iyisi yeme, sırf onu yerinde yemek için Antep'e gitmeyi düşünüyorum yani anla artık sen
Hem de nasıl bir saatte yemişsin
Eğer o 2 ayda sporla 10 kilo verdiyse sen hem bizimle birlikte olur hem de spora devam edersen sana garanti 5 ayda 20 kilo diyorum o kadar iddialıyım. Sen bizimle spor yapmadan 5 ayda 15 kilo garanti verirsin öyle düşün. Ama tabii ki kararlı ve istikrarlı olacaksın bütün cısslardan uzak duracaksın.
Yap canım yap ben bir ara yapıyordum çok iyi oluyordu. Hem ne yapacağım diye düşünmüyordum. Haftalık evdekilerin de alması gereken kalorilere göre aşağı yukarı hesaplayıp ayarlıyordum. Mesela bir gün sebze , bir gün balık, bir gün et, bir gün tavuk. bir gün bakliyat tarzında. Hem rahat ediyorsun hem sağlıklı oluyor. Benim de yeniden liste yapmam lazım. Liste olmayınca ben de kaçırıyorum. Ama bu hafta fena gaza geldim. Bir an önce 36 beden kıyafetlerimin içine girmek istiyorum. O yüzden çok dikkatliyim.
Bahane yok bahane ev işi bence en iyi spor. Tabii harcadığın kadar yemezsen
3 ü bir arada olmamış saat 11:00 e kadar aç kalmışsın. Tahin, pekmez, bal ayrıca şeker de kullanmışsın. Bir de üzerine dürümün saati çok fena olmuş.Gece yediğin hurma ve kayısıyı hiç saymıyorum. Çok fazla şeker tüketmişsin canım. Hem sağlıksız olmuş hem gün içinde kendini aç bırakmışsın resmen. O da akşamına dürümle patlamış. Bence bu hafta başka kaçamak yapma. Menülerini tek tek kontrol edeceğim ona göre.
Çok kilon yok canım, boyumuz aynıymış, senden 4 kg fazlayım yeni doğum yaptığına göre iyisin yani
Normal de kaç kiloydun canım, 52 kilo çok zayıf durmuyor mu? Aslında ideal kilom 55 ama 50 kilo olup alma payı bırakma gibi bir düşüncem var :) Bilmiyorum nasıl durur başarabilirmiyim? En son lisede 50 kiloydum herhalde :) Evliyken 10 sene önce ilk doğumumdan sonra 53-54 kilo olmuştum en düşükBen ikinci doğumdan 52 ile çıkıp 3 ayda 61 i bulmuştum. Dördüncüden sonra 63 falandım ama 2 ayda 67 i geçtim. Ben emzirirken çok fazla alıyorum
Geçmiş olsun canım. Rabbim göstermesin bi dahakıyamet koptu buralarda da çok şükür iyiyiz.
Bilmem 8 yıldır 52 olmadım hiçNormal de kaç kiloydun canım, 52 kilo çok zayıf durmuyor mu? Aslında ideal kilom 55 ama 50 kilo olup alma payı bırakma gibi bir düşüncem var :) Bilmiyorum nasıl durur başarabilirmiyim? En son lisede 50 kiloydum herhalde :) Evliyken 10 sene önce ilk doğumumdan sonra 53-54 kilo olmuştum en düşük
Canim menü yazacağım ama diyet yapamiyorum şuan ya.annemdeyim tatildeyim oyuzden hiç dikkat edemiyorum
Bügünku menu
Sat 12
2 kuçük dilim tam buyday ekmegi
Tos
4 yesil zeytin
5 çeri domates
Çay
Ara kayisi 3 tane 1 kuru incir
3 kasik yogur
Aksam haslanmis tavuk
3 parça 3 parca haşlanmi havucundan
2 dilim tam buyda ekmeği
Mevsim salata
Su 1 .5
Dip kose ev temuzliği
Bende Allah izin verirse 3 senenin üstüne bu sene türkiyeye gelicem en azundan 75 olabilsem diyorumki o da fazla aslinda suan 90 im ,eskisi gibi cabuk veremiyorum amaTemmuza kdr 60lı kilolara inmem gerekiyor. Şuan 98 im. Siz tecrübelisiniz imkanım var mı arkadaşlar? Artık kilolu bi insan olmak istemiyorum. Yazın eşimin memleketine gidiyoruz, tatile çıkıyoruz son birkaç senedir kilolarım tatilden aldığım zevkin önüne geçiyor. Eskiden tanıdığım hiçkimseyi görmek istemiyorum. Ne kdr kilo almışsın cümlesini duymaktan da, sürekli şu zayıflatır, şunu dene kilo verirsin diyen bilmişlerden de bıktım. Eğer düştüğüm anlar olursa beni kaldırın, bana olan desteğiniz benim için çok önemli kızlar
Sıkamıyorum zaten sorun orda. En azından şekeri çıkarsam yine yetecek
Ben İstanbul’da doğdum büyüdüm ama ailem Adanalı yani babamKız sus tanıdık var diyor şey etme
Sen Adanalı mısın?
Aynen canım zayıflayıp gelmem laızm zira ben bir haftada 5 kg almış adamım zaar:)Hosbuldum canım Gelin buyrun bekleriz ama zayıflayıp gel :)
Yok yok sen hiç merak etme o bir gün öyle oldu bir daha asla olmaz hafta yeni başladı söz veriyorum kilo vermiş olacağım bu hafta her zaman olduğu gibiHımmm o zaman senin şimdiki kilon sıkıntı biraz ama yine de çok kötü değil.
O akşamki aranın saati kaç canım? Meyveleri saat 15:00 ten önce tüketmeye çalış. Meyve şekeri belli bir saatten sonra direkt depo ediliyor çünkü.
Yok canım öyle olmuyor işte. Kaçacaksın hepsinden. Dün anlatacaklarımı birazdan tek mesajda anlatayım. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Eğer sağlıklı ve fit bir vücuda kavuşmak istiyorsak önce hayır demeyi öğreneceğiz.
Valla maşallah senin kızlardan sana hiç vakit kalmıyor sanki. Sürekli bir koşuşturmaca içindesiniz. Çok şanslı kızların var
Bunu niye alıntılamışım bilmiyorum
Aferin sana menünü yazınca tekrardan konuşuruz bu konuyu
Olsun olsun ama sizin kaçamaklardan sanırım bir daha birinci olamayacağız
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sırf yemek yemek için gideceğimAma tabii önce zayıflamak lazım
Dimi ya hay ağzını öpim:)Diyetin ilk günlerinde olur o kadarcık cıs lar. Hatanın neresinden dönersen kardır. Nasıl olsa bozdum deyip kaçamaklara devam etme yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?