- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Tarif çok canım ama benim canım zaten muhallebi çekiyorBende Allah izin verirse 3 senenin üstüne bu sene türkiyeye gelicem en azundan 75 olabilsem diyorumki o da fazla aslinda suan 90 im ,eskisi gibi cabuk veremiyorum ama
Kiz baslamadin mi daha,
Bak sana cikolata tadinda tarif veriyorum kesinlikle dene harika oldu
Hurma
Gün kurusu
Ceviz
Kakao bunlari mikserde cek top yap hindistan cevizine bula.
Ben bunlari kuru cekemedim bebim mikserde su katmak zorunda kaldim haliyle civik oldu toparlamak icin yulaf kepegi kullandim süper bisey cikti ortaya.
Benim için öyle canım. Geçmiş dönemde yapıp olumlu ve olumsuz sonuçlar aldığım oldu. Ben tamamen sıfırlarsam cıs larımı sonrasında daha fazla saldırıyorum. 3 kilo vermişsem 5 geri alıyorum. Kimileri de sıfır kaçamakla gidiyor ama herkesin tarzı farklıDimi ya hay ağzını öpim:)
İnşallah verirsin arkadaşım. Kilo gerçekten çok sıkıntılı bir olay. İnsanın geçireceği güzel anlarda kilosunun gölgesinde kalıyor çoğu zaman. Hadi birlikte başaralım :)Bende Allah izin verirse 3 senenin üstüne bu sene türkiyeye gelicem en azundan 75 olabilsem diyorumki o da fazla aslinda suan 90 im ,eskisi gibi cabuk veremiyorum ama
Kiz baslamadin mi daha,
Hurma
Gün kurusu
Ceviz
Ben bunlari kuru cekemedim bebim mikserde su katmak zorunda kaldim haliyle civik oldu toparlamak icin yulaf kepegi kullandim süper bisey cikti ortaya.
İnşallah verirsin arkadaşım. Kilo gerçekten çok sıkıntılı bir olay. İnsanın geçireceği güzel anlarda kilosunun gölgesinde kalıyor çoğu zaman. Hadi birlikte başaralım :)Bende Allah izin verirse 3 senenin üstüne bu sene türkiyeye gelicem en azundan 75 olabilsem diyorumki o da fazla aslinda suan 90 im ,eskisi gibi cabuk veremiyorum ama
Kiz baslamadin mi daha,
Hurma
Gün kurusu
Ceviz
Emzirirken yapılmasında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sağlığa zararlı yada bebeğe ağır gelecek bişey içermiyor. Ama hem limon hem sarımsak tansiyon düşürücü etki yapar. Diyet yapıyorken ve emziriyorken bu kürü de alırsan sarsabilir.Emzirirken yapilir mi bu sizce ?
aminnGeçmiş olsun canım. Rabbim göstermesin bi daha
gece ağrıdan yatamaaddııımmmgunaydın herkese, spora cıkıyorum birazdan
Keşke benimde yatma şansım olsaydı.bugünü nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz kızlarbenimm herr yanım ağrıyor yatışş .
Yulaf kepeği kuru kuru saman gibi gelmiyor mu ağzına? :)Bende Allah izin verirse 3 senenin üstüne bu sene türkiyeye gelicem en azundan 75 olabilsem diyorumki o da fazla aslinda suan 90 im ,eskisi gibi cabuk veremiyorum ama
Kiz baslamadin mi daha,
Hurma
Gün kurusu
Ceviz
Himm muhallebi onunda cözümü var birazdan ekliyorumTarif çok canım ama benim canım zaten muhallebi çekiyorbir de mesela kahvaltı yaptım hemen öğle yemeğini yapıp koymam lazım. Çocuklardan fırsat olmuyor öğlen geliyor yiyecek bişey yok hadi ekmek arası bişeyler yapıp yiyorum.
Yok canim hissedilmiyor bile icinde olduguYulaf kepeği kuru kuru saman gibi gelmiyor mu ağzına? :)
Çok sağol canım. Chia yok evde az sonra alışverişe çıkacağım kinoa falan alacağım onu da alayım. Chiayı daha önce denemiştim ama o jel gibi kıvamından dolayı yiyememiştim. Tekrar denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?