Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tarif çok canım ama benim canım zaten muhallebi çekiyor bir de mesela kahvaltı yaptım hemen öğle yemeğini yapıp koymam lazım. Çocuklardan fırsat olmuyor öğlen geliyor yiyecek bişey yok hadi ekmek arası bişeyler yapıp yiyorum.

Dimi ya hay ağzını öpim:)
Benim için öyle canım. Geçmiş dönemde yapıp olumlu ve olumsuz sonuçlar aldığım oldu. Ben tamamen sıfırlarsam cıs larımı sonrasında daha fazla saldırıyorum. 3 kilo vermişsem 5 geri alıyorum. Kimileri de sıfır kaçamakla gidiyor ama herkesin tarzı farklı

İnşallah verirsin arkadaşım. Kilo gerçekten çok sıkıntılı bir olay. İnsanın geçireceği güzel anlarda kilosunun gölgesinde kalıyor çoğu zaman. Hadi birlikte başaralım :)

İnşallah verirsin arkadaşım. Kilo gerçekten çok sıkıntılı bir olay. İnsanın geçireceği güzel anlarda kilosunun gölgesinde kalıyor çoğu zaman. Hadi birlikte başaralım :)

Emzirirken yapilir mi bu sizce ?
Emzirirken yapılmasında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sağlığa zararlı yada bebeğe ağır gelecek bişey içermiyor. Ama hem limon hem sarımsak tansiyon düşürücü etki yapar. Diyet yapıyorken ve emziriyorken bu kürü de alırsan sarsabilir.

Son düzenleme:
bugünü nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz kızlar benimm herr yanım ağrıyor yatışş .

Yulaf kepeği kuru kuru saman gibi gelmiyor mu ağzına? :)

Günaydınlar

Erken kalktım, kahvaltımı yaptım çoktan ama dışarı çıkmamız gerekiyor kızlarla alışverişe gidececğiz oradan da iş yerindeki arkadaşıma davetliyiz. O yüzden uzun kalamıyorum birazdan çıkacağız.
Kimse kaçamak yapmasın gözüm üzerinizde

Himm muhallebi onunda cözümü var birazdan ekliyorum biliyorum canim her zmn yemek bulmak cok zor ayni seyleri yasiyorum
Yulaf kepeği kuru kuru saman gibi gelmiyor mu ağzına? :)
Yok canim hissedilmiyor bile icinde oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…