Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

26 ocak cmt

ayarladım bile... salı günü tutmayın beni

Cumartesi pazar çalışmıyorum canım ama evde olduğumda daha fazla yoruluyorum. 2 tane oğlum var biri 5 yaşında biri 9 aylık hiç mümkün olmuyor yatıp dinlenmem.

Ben geçen gün 700 tane zıplamıştım ya ertesi gün karnım hamlamış etleri ağrıyordu sende alıştıra alıştıra arttır bence canım zarar gelmesin
Öyle mi. 500 atlayayım o zaman bi deneyeyim duruma göre artırır veya azaltırım. Zaten ipin boyu omuzlarımda çok zıplamıyorum. alıştıkça kısaltırım.

Evet canım 2 ay oldu 4. sezaryen
Bence ip atlamak için çok erken cnm. En erken 4 aylık olman lazım. Dışardaki dikiş çabuk iyileşir ama içerden kesilen yedi kat dokunun dikişi sandığımız kadar çabuk iyileşmiyor.
Bu arada önünde saygıyla eğilmek isterim. Ben iki çocukla başa çıkmakta zorlanıyorum. Dört çocuğu hayal bile edemedim. Bravo sana.

4 aya kadar çatlarım ben diğerlerinde 40 ım çıkar çıkmaz başladım bunda 2 ay zor dayandım. Hamilelikte kilo almıyorum emzirirken alıyorum hep. 500 iple başlayacağım bakalım bi zararı olursa hissettirir zaten kendini bırakırım diye düşünüyorum.

Sen bilirsin cnm. Dikkat et kendine çocuklarının sana ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…