benim 2 gündür geçiyor. bende aşırı stresliyim sebepsiz şuanBende de durum aynı canım bişeyler istiyor çok da sinirli ve agrasifimreglim yakın
iki kere yazdın kızMesajı yazalı bikaç saat oldu ama göndermemişim
iki kere yazdın kızDurup durup aynı şeyi söyleyince dedim bizi ya göz ardı etti ya beğenmiyor
Hoşgeldin canım. Yok başlayamadım dahacanım aralık annelerinden biliyorum seni maşallah başlamışsın diyete. benim de başlamam lazım kilo alıyorum yoksa
bizim de 1.5 aylık 3 gün önce kırkınız çıktı.emziriyor musunHoşgeldin canım. Yok başlayamadım dahabaşlamak için uğraşıyorum siz ne kadarlık oldunuz. Biz tam 2 aylık olduk.
Benim her zamanki gibi. Ama daha kaçamak yapmadım bu gün. Yapmayacağım da inşallahYine iştahım bayaaaaaaaa bi açık
Sizde durumlar nasıl
Maşallah canım. Emziriyorum evet. Ama çocuk sanki midemi boşaltıyor hortumla emzirince bir açlık bir halsizlik çöküyorbizim de 1.5 aylık 3 gün önce kırkınız çıktı.emziriyor musun
Canım kaptanımız akşam gelecek sanırım. Sen 1. sayfada form var onu doldur şimdilik. Ama emzirdiğimiz için listeye almıyor sanırım. Takımda free listede devam ederiz beraberselam hanımlar daha önce de 13. grupta mezun olmuştum geçen yıl şubat gibi.sonra hamile kaldım aralıkta doğum yaptım ve kilo vermem lazım ..disipline ihtiyacım var..emziriyorum ve canım hep tatlı şeyler çekiyor baktım ki tartı artı yöne gidiyor bu ise dur demeliyim dedim..takıma beni de alabilir misiniz
benim de hep tatlı canım çekiyor malesef.spora başlayabilsem aslında o iyi geliyor tatlı isteğine de sezaryen olunca korkuyorum ve daha sezaryen yerim ağrıyor benim.ikinci sezaryen beni zorladı.eliptik bisikletle spor yapsam sorun olur mu acaba.senin 4. sezaryen tecrubelisinMaşallah canım. Emziriyorum evet. Ama çocuk sanki midemi boşaltıyor hortumla emzirince bir açlık bir halsizlik çöküyor
iki kere yazdın kızDurup durup aynı şeyi söyleyince dedim bizi ya göz ardı etti ya beğenmiyor
Aynen canım sporun çok faydası oluyor. Eliptik zorlar galiba canım. Ben diğerlerinde leslie yapmıştım ama bunda onu da yapamadım.acıdı dikişlerim. Daha bu gün ip atlamaya başladım. Bakalım ağrım sızım olmazsa devam edeceğim. Yürüyüş imkanın varsa yürüyüş yap en iyisi o aslında.benim de hep tatlı canım çekiyor malesef.spora başlayabilsem aslında o iyi geliyor tatlı isteğine de sezaryen olunca korkuyorum ve daha sezaryen yerim ağrıyor benim.ikinci sezaryen beni zorladı.eliptik bisikletle spor yapsam sorun olur mu acaba.senin 4. sezaryen tecrubelisin
Sayfayı bi açtım taslak duruyodu bende göndermedim heralde diye düşündüm.
Seni de gözardı edeceksem daha gelmiyim buralara daha iyi
Kullanıcı Adı :lina0156
İsim (İsteğe Bağlı ):lina
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:rize
Boyunuz :1.68
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı ve fit görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Neden 13. Takım? :daha önce de bu takımda kilo verip mezun oldum yine aynı takıma katılmak istedim
bebişle ve 5 yaşında bir çocukla kışın yürüyüş mümkün değil canım olmazsa dans ederim o da sporAynen canım sporun çok faydası oluyor. Eliptik zorlar galiba canım. Ben diğerlerinde leslie yapmıştım ama bunda onu da yapamadım.acıdı dikişlerim. Daha bu gün ip atlamaya başladım. Bakalım ağrım sızım olmazsa devam edeceğim. Yürüyüş imkanın varsa yürüyüş yap en iyisi o aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?