Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben menümü veriyorum akşam giremeyebilirim bilgisayardan girdiğim için
sabah 10,20
az peynir domates salatalık 2 dil salam çay

öğle
1 tabak yeşil fasulye turp 4 çatal makarna 1 mandalina
sonra sütlü kahve

akşam en geç 18 de olur
menemen çeyrek ekmek az peynir çay

su 2,5 lt
spor yok

selam hanımlar daha önce de 13. grupta mezun olmuştum geçen yıl şubat gibi.sonra hamile kaldım aralıkta doğum yaptım ve kilo vermem lazım ..disipline ihtiyacım var..emziriyorum ve canım hep tatlı şeyler çekiyor baktım ki tartı artı yöne gidiyor bu ise dur demeliyim dedim..takıma beni de alabilir misiniz

Canım kaptanımız akşam gelecek sanırım. Sen 1. sayfada form var onu doldur şimdilik. Ama emzirdiğimiz için listeye almıyor sanırım. Takımda free listede devam ederiz beraber

Maşallah canım. Emziriyorum evet. Ama çocuk sanki midemi boşaltıyor hortumla emzirince bir açlık bir halsizlik çöküyor
benim de hep tatlı canım çekiyor malesef.spora başlayabilsem aslında o iyi geliyor tatlı isteğine de sezaryen olunca korkuyorum ve daha sezaryen yerim ağrıyor benim.ikinci sezaryen beni zorladı.eliptik bisikletle spor yapsam sorun olur mu acaba.senin 4. sezaryen tecrubelisin

Az önce wc ye gidince 100 ip atladım. Anaam o ne öyle öldüm ya. 40 dk tempolu yürüyüşte bile böyle yorulmuyorum. Her wc ye gittiğimde 50 100 falan atliyim bari (fayans bi tek banyoda var alta ses gitmesin diye orayı seçtim )

Aynen canım sporun çok faydası oluyor. Eliptik zorlar galiba canım. Ben diğerlerinde leslie yapmıştım ama bunda onu da yapamadım.acıdı dikişlerim. Daha bu gün ip atlamaya başladım. Bakalım ağrım sızım olmazsa devam edeceğim. Yürüyüş imkanın varsa yürüyüş yap en iyisi o aslında.

bebişle ve 5 yaşında bir çocukla kışın yürüyüş mümkün değil canım olmazsa dans ederim o da spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…