Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bebişle ve 5 yaşında bir çocukla kışın yürüyüş mümkün değil canım olmazsa dans ederim o da spor
Evet çocuklarla olmaz zaten. Belki bırakacak birisi vardır diye dedim. Aralık annelerine giriyordum çoğunun ya annesi var ya kayınvalidesi hala depresyondalar hala yetişemiyorlar kendimi kimsesiz hissettim girmiyorum bayadır

hoş bulduk
lina0156 hoşgeldin canım. Ama daha kırkın yeni çıkmış diyet için biraz erken sanki
evet aslında sütümün azalmasından da korkuyorum ama kendimi de çok kilolu hissediyorum

aynen canım ilk kez anne olanlar baya çaresiz ve depresif takılıyor .her şeyi de sorun olarak görüyorlar gibi geldi ben de girmiyorum o yüzden

12:15
1 haş yumurta
Domates salatalık
Marul maydanoz tere
1 kivi
1 kk peynir 9 zeytin

14:30 3 hurma 1 bardak süt 10 tane Antep fıstık

15:30
1 kase kıymalı bamya
1 bardak ayran

Akşam 18:00
1 kase yayla çorbası
6 tane köfte
1şişe maden suyu

Bende de durum aynı canım bişeyler istiyor çok da sinirli ve agrasifim reglim yakın

Benim her zamanki gibi. Ama daha kaçamak yapmadım bu gün. Yapmayacağım da inşallah sen de dayan canım önceki zayıfladığın halleri düşün. 500 ip atladım ben çok iyi geldi
Bende hareket yapacam inşallah bugün
Kaçamaksızım şükür bende
Maşallah canım. Emziriyorum evet. Ama çocuk sanki midemi boşaltıyor hortumla emzirince bir açlık bir halsizlik çöküyor

Çok normal canım Allah yardımcın olsun sen daha iyi biliyosun elinin altında güzel şeyler bulundur

Menüm
Sabah(10.30)
Biraz tel peynir
Domates
7 zeytin
1 dilim su böreği

Ara(13.00)
1 çb leblebi
Soda

Ara(14.00)
1 muz

Akşam(17.30)
Tavuk sote
Salata
Ayran

Su 1.5 lt şimdilik
Spor 100 ip atlama

Bende hareket yapacam inşallah bugün
Kaçamaksızım şükür bende

Çok normal canım Allah yardımcın olsun sen daha iyi biliyosun elinin altında güzel şeyler bulundur
Aynen canım fena gaza geldim kilo vermesem bile korurum en azından. Yarından itibaren muhallebiyi bırakıyorum bu gün de yemedim gerçi muhallebi. Pirinç pilavı yedim bu gün sadece cıss.

evet aslında sütümün azalmasından da korkuyorum ama kendimi de çok kilolu hissediyorum
Sadece zararlı şeyleri bıraksak yine yeter aslında bize canım. Bi de tahinli süt içmeye başladım ben çok güzel süt yapıyor maşallah 1 su baedağı süte 1 tatlı kaşığı tahin diyor ama ben yemek kaşığıyla katıyorum

gece ağrıdan yatamaaddııımmm35 dk yürüdüm ama kendimi aştım şuan her yanım ağrıyor
spor agrısı kotudur evet ama 3 gunu gecti mi duzeliyor, esnetme gerdirme iyi gelir cnm.

Evet canım 2 ay oldu 4. sezaryen
maasallah sana, ben 1 taneyle bas edemiyorum

Yine iştahım bayaaaaaaaa bi açık
Sizde durumlar nasıl
ben sunu farkettim evde olunca gidip gelip atıstırıyormusum, tatil yaradı, avmlerde ayagıma kara sular iniyor hem de yemek yemeyi unutuyorum, bir de dısarıda oglum cok huysuzluk yapıyor pesinde kosturup duruyorum.

Bende de durum aynı canım bişeyler istiyor çok da sinirli ve agrasifim reglim yakın
benim de yakın ve surekli esimle tartısıyorum

ev ayakkabısı ile halıda atlasan ses cıkmaz aslında cnm, alttakiler de anlayıslı olsun biraz yahu

Merhaba kızlar bugün hiç gelemedim hem sürpriz misafirim cıktı hemde hastam vardı sıkıntılı bir gün gecirdim yazamadım hiç

Bugünkü menüm
Saat 11.00
Kahvaltı
1 has yumurta
Domates salatalık
3 siyah zeytin
Bir bardak sekersiz cay

Öglen 15.00
Meyveelma ve portakal
Akşam
Fırında tavuk
Pilav
Salata

Bugün su cok içemedim bitki caylarımı hiç içemedim yatana kadar telefi ederim insallah

Kızlar 6. Takımla zıplama yarışı yapalım mı?
Ben varım
Diğer yediklerine dikkat edersen bundan bişi olmaz bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…