Istahi acik hatunlar sütlü kayfee icin
CisssHmmm bitter çikilatam da var
Cisssbenim toplardan yap :)
Evet çocuklarla olmaz zaten. Belki bırakacak birisi vardır diye dedim. Aralık annelerine giriyordum çoğunun ya annesi var ya kayınvalidesi hala depresyondalar hala yetişemiyorlarbebişle ve 5 yaşında bir çocukla kışın yürüyüş mümkün değil canım olmazsa dans ederim o da spor
hoş bulduklina0156 hosgeldin canim.
evet aslında sütümün azalmasından da korkuyorum ama kendimi de çok kilolu hissediyorum
aynen canım ilk kez anne olanlar baya çaresiz ve depresif takılıyor .her şeyi de sorun olarak görüyorlar gibi geldi ben de girmiyorum o yüzdenEvet çocuklarla olmaz zaten. Belki bırakacak birisi vardır diye dedim. Aralık annelerine giriyordum çoğunun ya annesi var ya kayınvalidesi hala depresyondalar hala yetişemiyorlarkendimi kimsesiz hissettim girmiyorum bayadır
Bende de durum aynı canım bişeyler istiyor çok da sinirli ve agrasifimreglim yakın
Bende hareket yapacam inşallah bugünBenim her zamanki gibi. Ama daha kaçamak yapmadım bu gün. Yapmayacağım da inşallahsen de dayan canım önceki zayıfladığın halleri düşün. 500 ip atladım ben çok iyi geldi
Maşallah canım. Emziriyorum evet. Ama çocuk sanki midemi boşaltıyor hortumla emzirince bir açlık bir halsizlik çöküyor
Aynen canım fena gaza geldimBende hareket yapacam inşallah bugün
Kaçamaksızım şükür bende
Çok normal canım Allah yardımcın olsun sen daha iyi biliyosun elinin altında güzel şeyler bulundur
Sadece zararlı şeyleri bıraksak yine yeter aslında bize canım. Bi de tahinli süt içmeye başladım ben çok güzel süt yapıyor maşallahevet aslında sütümün azalmasından da korkuyorum ama kendimi de çok kilolu hissediyorum
spor agrısı kotudur evet ama 3 gunu gecti mi duzeliyor, esnetme gerdirme iyi gelir cnm.gece ağrıdan yatamaaddııımmm35 dk yürüdüm ama kendimi aştım şuan her yanım ağrıyor
maasallah sana, ben 1 taneyle bas edemiyorumEvet canım 2 ay oldu 4. sezaryen
ben sunu farkettim evde olunca gidip gelip atıstırıyormusum, tatil yaradı, avmlerde ayagıma kara sular iniyor hem de yemek yemeyi unutuyorum, bir de dısarıda oglum cok huysuzluk yapıyor pesinde kosturup duruyorum.Yine iştahım bayaaaaaaaa bi açık
Sizde durumlar nasıl
benim de yakın ve surekli esimle tartısıyorumBende de durum aynı canım bişeyler istiyor çok da sinirli ve agrasifimreglim yakın
ev ayakkabısı ile halıda atlasan ses cıkmaz aslında cnm, alttakiler de anlayıslı olsun biraz yahuAz önce wc ye gidince 100 ip atladım. Anaam o ne öyle öldüm ya. 40 dk tempolu yürüyüşte bile böyle yorulmuyorum. Her wc ye gittiğimde 50 100 falan atliyim bari (fayans bi tek banyoda var alta ses gitmesin diye orayı seçtim)
Kızlar 6. Takımla zıplama yarışı yapalım mı?
Ben varımKızlar 6. Takımla zıplama yarışı yapalım mı?
Diğer yediklerine dikkat edersen bundan bişi olmaz bencedeSadece zararlı şeyleri bıraksak yine yeter aslında bize canım. Bi de tahinli süt içmeye başladım ben çok güzel süt yapıyor maşallah1 su baedağı süte 1 tatlı kaşığı tahin diyor ama ben yemek kaşığıyla katıyorum
Hangi topik bu? Sağlıklı tarifler var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?