Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen canım tatlı ve hazır gıda yetmesek emzirerek zayıflarız ama insanın da canı hep cıs çekiyor ..dayanacağım ama ya yoksa vermek yerine doğum sonrası kilo alacağım ondan korkuyorum

Ben de ne diyor diyorum wc ip falan bağlantı kuramadım bir an

aynen canım tatlı ve hazır gıda yetmesek emzirerek zayıflarız ama insanın da canı hep cıs çekiyor ..dayanacağım ama ya yoksa vermek yerine doğum sonrası kilo alacağım ondan korkuyorum
Aynen canım ben yarın yeniden başlıyorum. Şeker, beyaz ekmek, hazır gıda vs yok
1526372819103. Denemem olacak evet ama son artık bu kez başaracağımmmmm

İp atlayacağım dikişlere zararı olmaz galiba.
Ayyy iyi ki uzağımdasın yaaa yoksa gelir seni bir güzel haşlardım vallahi bu ne kız sürekli bir aksiyon peşindesin bi taraflarına bişey yapcan diye korkuyorum valla. İp atlamayı sevmiyorum ben göğüslerimde oynuyor benimle birlikte, sarkmasınlar bir de onlarla uğraşamam Sporcu atleti alacağım bir türlü kafama göre bir şey bulamadım. Sen de dikkat et malum seninkiler şimdi süt dolu
Bugün herkes pazar gezmelerinde heralde takımda hiç ses yok
Pazar günleri aslında izin günümüz canım. Şimdi mesaj saymıyoruz çok önemi yok ama eskiden mesaj sayıyorduk. Paylaşımın çoğalması açısından. Kim ne kadar uğramış belli oluyordu. O nedenle pazarlar serbest gündü. Şimdi de herkes ailesiyle olunca genelde sessiz oluyor.
1 dk da 100 ip atladım ohh beee sonunda kendime göre spor buldum
Günde 1000 le başlasam yeter şimdilik
Günde bin mi çıldırmış olmalısın valla
Yine iştahım bayaaaaaaaa bi açık
Sizde durumlar nasıl
Aman dikkat diyecektim menün güzel geldi
Kız ne bu menüdeki makarna öyle. Cıss olmuş makarna. Ekmeğin cinsini de yazmamışsın.
Hoş geldin canım aramıza. Daha önce nasıl yarışmıştın ben yoktum galiba sen varken çünkü seni hatırlamıyorum ya da nick mi değiştirdin?

Canım sıkılıyor evde kış günü napayım
Ay benimkiler zıplayacak kadar büyük değiller zaten sorun olmaz galiba sporcu sütyenim de var nike güzel tavsiye ederim

Tamamdır eğer herkes zıplarım derse yarışalım mutlaka faydası olacaktır

Ben yarın gidip kendime ekipman bakınayım. İpim var da atlete ihtiyacım var

Bugünkü menüm
Sabah (12:45)
1 buçuk peynirli yumurta, 1 yk lor peynir, 2 yk yoğurt kaymağı, 5 zeytin, cherry domates, 2-3 adet ceviz

Akşam (19:30)
1 tabak sebzeli kebap, 1 kase yoğurt, çok az turşu, 1 bardak soda
2 lt su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi.
Hasta olduğum için eliptiği yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…