https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/Hangi topik bu? Sağlıklı tarifler var sanırım
aynen canım tatlı ve hazır gıda yetmesek emzirerek zayıflarız ama insanın da canı hep cıs çekiyor ..dayanacağım ama ya yoksa vermek yerine doğum sonrası kilo alacağım ondan korkuyorumSadece zararlı şeyleri bıraksak yine yeter aslında bize canım. Bi de tahinli süt içmeye başladım ben çok güzel süt yapıyor maşallah1 su baedağı süte 1 tatlı kaşığı tahin diyor ama ben yemek kaşığıyla katıyorum
Ben de ne diyor diyorum wc ip falan bağlantı kuramadım bir anAz önce wc ye gidince 100 ip atladım. Anaam o ne öyle öldüm ya. 40 dk tempolu yürüyüşte bile böyle yorulmuyorum. Her wc ye gittiğimde 50 100 falan atliyim bari (fayans bi tek banyoda var alta ses gitmesin diye orayı seçtim)
Aynen canım ben yarın yeniden başlıyorum. Şeker, beyaz ekmek, hazır gıda vs yokaynen canım tatlı ve hazır gıda yetmesek emzirerek zayıflarız ama insanın da canı hep cıs çekiyor ..dayanacağım ama ya yoksa vermek yerine doğum sonrası kilo alacağım ondan korkuyorum
Yapabildiğim kadarıyla destek olurum canım
Ben varım
Bence de ben de öyle düşünüyorumDiğer yediklerine dikkat edersen bundan bişi olmaz bencede
Ayyy iyi ki uzağımdasın yaaa yoksa gelir seni bir güzel haşlardım vallahi bu ne kız sürekli bir aksiyon peşindesin bi taraflarına bişey yapcan diye korkuyorum valla. İp atlamayı sevmiyorum ben göğüslerimde oynuyor benimle birlikte, sarkmasınlar bir de onlarla uğraşamamİp atlayacağım dikişlere zararı olmaz galiba.
Pazar günleri aslında izin günümüz canım. Şimdi mesaj saymıyoruz çok önemi yok ama eskiden mesaj sayıyorduk. Paylaşımın çoğalması açısından. Kim ne kadar uğramış belli oluyordu. O nedenle pazarlar serbest gündü. Şimdi de herkes ailesiyle olunca genelde sessiz oluyor.Bugün herkes pazar gezmelerinde heralde takımda hiç ses yok
Günde bin mi çıldırmış olmalısın valla1 dk da 100 ip atladım ohh beee sonunda kendime göre spor buldum
Günde 1000 le başlasam yeter şimdilik
Aman dikkat diyecektim menün güzel geldiYine iştahım bayaaaaaaaa bi açık
Sizde durumlar nasıl
Kız ne bu menüdeki makarna öyle. Cıss olmuş makarna. Ekmeğin cinsini de yazmamışsın.kızlar ben menümü veriyorum akşam giremeyebilirim bilgisayardan girdiğim için
sabah 10,20
az peynir domates salatalık 2 dil salam çay
öğle
1 tabak yeşil fasulye turp 4 çatal makarna 1 mandalina
sonra sütlü kahve
akşam en geç 18 de olur
menemen çeyrek ekmek az peynir çay
su 2,5 lt
spor yok
Hoş geldin canım aramıza. Daha önce nasıl yarışmıştın ben yoktum galiba sen varken çünkü seni hatırlamıyorum ya da nick mi değiştirdin?selam hanımlar daha önce de 13. grupta mezun olmuştum geçen yıl şubat gibi.sonra hamile kaldım aralıkta doğum yaptım ve kilo vermem lazım ..disipline ihtiyacım var..emziriyorum ve canım hep tatlı şeyler çekiyor baktım ki tartı artı yöne gidiyor bu ise dur demeliyim dedim..takıma beni de alabilir misiniz
1 haftada en çok hangi takım zıplayacak diyeAnka nasıl bir yarış canım bu zıplama yarışı?
Ben de ne diyor diyorum wc ip falan bağlantı kuramadım bir an
Anka nasıl bir yarış canım bu zıplama yarışı?
Canım sıkılıyor evde kış günü napayımAyyy iyi ki uzağımdasın yaaa yoksa gelir seni bir güzel haşlardım vallahi bu ne kız sürekli bir aksiyon peşindesin bi taraflarına bişey yapcan diye korkuyorum valla. İp atlamayı sevmiyorum ben göğüslerimde oynuyor benimle birlikte, sarkmasınlar bir de onlarla uğraşamamSporcu atleti alacağım bir türlü kafama göre bir şey bulamadım. Sen de dikkat et malum seninkiler şimdi süt dolu
Ben gidip haber vereyim o zaöan 6. Takıma. Daha onların haberi yokTamamdır eğer herkes zıplarım derse yarışalım mutlaka faydası olacaktır
Ben yarın gidip kendime ekipman bakınayım. İpim var da atlete ihtiyacım var
Hu huuuuuozlediniz mi beniiiiii
Misafirlerim sali gunu gidiyor... kilo aldi basini gitti tam bir keyif yaptik resmen.....
Ozledim hepiniziiiii
Hoşbulduk canim , bende ozledim sizleri gelecem insallah en kısa zamanda....Hoşgeldin canım. Yokluğun hissediliyor
Sende özlendin canımHu huuuuuozlediniz mi beniiiiii
Misafirlerim sali gunu gidiyor... kilo aldi basini gitti tam bir keyif yaptik resmen.....
Ozledim hepiniziiiii
Hoşgeldin canım hadi çabuk gel bak zıplıyoruz yarışıyoruzHu huuuuuozlediniz mi beniiiiii
Ozledim hepiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?