- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Ben deneme süresindeyim ya zıplama yarışmasına katılabiliyormuyum yinede???Kızlar yarından itibaren kim kaç tane zıpladı ya da ip atladı beni etiketlesin ben toplarım günlükorda bi kız var 2000 zıplamış bu gün. adı bile Zipzip- kızın ona göre
Herkese merhabaKızlar yarından itibaren kim kaç tane zıpladı ya da ip atladı beni etiketlesin ben toplarım günlükorda bi kız var 2000 zıplamış bu gün. adı bile Zipzip- kızın ona göre
Katılabilirsin canım. Ona bakarsan ben ne denemedeyim ne listedeBen deneme süresindeyim ya zıplama yarışmasına katılabiliyormuyum yinede???
Kızlar yarından itibaren kim kaç tane zıpladı ya da ip atladı beni etiketlesin ben toplarım günlükorda bi kız var 2000 zıplamış bu gün. adı bile Zipzip- kızın ona göre
canım bir sene oluyor mezun olalı nick degistirmedim ama ya sen yoktun o zaman ya da unutmussundur.listeye katılacak miyim peki denemeden sonraAyyy iyi ki uzağımdasın yaaa yoksa gelir seni bir güzel haşlardım vallahi bu ne kız sürekli bir aksiyon peşindesin bi taraflarına bişey yapcan diye korkuyorum valla. İp atlamayı sevmiyorum ben göğüslerimde oynuyor benimle birlikte, sarkmasınlar bir de onlarla uğraşamamSporcu atleti alacağım bir türlü kafama göre bir şey bulamadım. Sen de dikkat et malum seninkiler şimdi süt dolu
Pazar günleri aslında izin günümüz canım. Şimdi mesaj saymıyoruz çok önemi yok ama eskiden mesaj sayıyorduk. Paylaşımın çoğalması açısından. Kim ne kadar uğramış belli oluyordu. O nedenle pazarlar serbest gündü. Şimdi de herkes ailesiyle olunca genelde sessiz oluyor.
Günde bin mi çıldırmış olmalısın valla
Aman dikkat diyecektim menün güzel geldi
Kız ne bu menüdeki makarna öyle. Cıss olmuş makarna. Ekmeğin cinsini de yazmamışsın.
Hoş geldin canım aramıza. Daha önce nasıl yarışmıştın ben yoktum galiba sen varken çünkü seni hatırlamıyorum ya da nick mi değiştirdin?
2000 az bile bir dönem 3300 yapmıslıgım hatta rekorum 4500 :)))
Atla sen atlayabildiğin kadar denemekten bişey kaybetmeyiz. İpsiz atlıyormuş o.
Ama bir günde alısmadım Yaptıkca alıstım o yüzden coook gelmesin rakamlar :)))
Aslında 10 bin ip atlayanı gördü bu gözler ama yarışmada olunca korktum :)Ama bir günde alısmadım Yaptıkca alıstım o yüzden coook gelmesin rakamlar :)))
Kızlar yarından itibaren kim kaç tane zıpladı ya da ip atladı beni etiketlesin ben toplarım günlükorda bi kız var 2000 zıplamış bu gün. adı bile Zipzip- kızın ona göre
Korkma canım cook zorlamam zaten :)))Aslında 10 bin ip atlayanı gördü bu gözler ama yarışmada olunca korktum :)
Atla sen atlayabildiğin kadar denemekten bişey kaybetmeyiz. İpsiz atlıyormuş o.
zıpzıp tek başına bizi yenecek gibi duruyor :))
Günde 4500 nedir Allasen ya
Aaaaa pes etmek yok hemenzıpzıp tek başına bizi yenecek gibi duruyor :))
Günde 4500 nedir Allasen ya
İpsiz daha kolay kız ben sabah 500 ipli atladım şimdi ipsiz denedim ipsiz daha kolayBende bugün 250 atladım işte
Bende ipsiz atlıyorum çok yorucu ya. Bugün parça parça 250 atladım bacaklarım titriyo şuan
Tamam kesin biz birinciyizBende bugün 250 atladım işte
Tamam kesin biz birinciyiz
Alemsin sen yaAaaaa pes etmek yok hemen
Ben lafa tutar oyalarım onu zıplayamaz
Aynen oyalalayalım hep beraberAlemsin sen ya
Sen zıplarken de biz lafa tutarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?